КТС Інжиніринг

КТС Інжиніринг

Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

KTS Engineering — офіційний партнер компаній INNIO, Nidec Leroy-Somer і Baker Hughes.
KTS Engineering — інжинірингова компанія з 19-річним досвідом роботи в сфері енергетики, яка реалізує проекти в області розподіленої генерації. Ми виросли з невеликої сервісної компанії до лідера ринку розподіленої генерації в Україні.
При реалізації проектів ми спираємося на високу кваліфікацію співробітників, кращі світові практики, міжнародний досвід компаній партнерів.
Компанія KTS Engineering виконує повний комплекс послуг і робіт для всіх галузей під ключ: проектування, постачання обладнання, монтажні та пуско-налагоджувальні роботи, комплексне сервісне обслуговування газових двигунів Jenbacher і Waukesha, турбін Nuovo Pignone і компресорів Thermodyn, генераторів Nidec Leroy-Somer.

Отзывы о работе в КТС Інжиніринг, зарплаты, вакансии

1. Оксана Горлова
    9 Июн 2026

Дякуємо за ваш відгук.

Нам прикро, що після знайомства з командою у вас склалося саме таке враження. Ми приділяємо велику увагу умовам праці, безпеці співробітників та робочій атмосфері, адже розуміємо, наскільки це важливо для комфортної та довгострокової роботи.

Ми регулярно працюємо над покращенням внутрішніх процесів і комунікації в команді, тому уважно ставимося до будь-якого зворотного зв’язку.

Раді, що ви знайшли місце роботи, яке відповідає вашим очікуванням. Бажаємо успіхів у професійному розвитку та всього найкращого.

2. Стріляний горобець
    14 Фев 2026

Прочитав коментарі, дивуюся. Не сплановані роботи? Допоможи скоригувати під свої потреби. Якщо не читати літератури — будеш косячити, як і скрізь, де обладнання більш менш серйозне. Якщо хочете працювати, працюйте і вчіться одночасно.Якщо думаєте що прийдете і вас будуть носити на руках, краще не йдіть, це звичайна практика в сервіс компаніях. Відношення яке, шариш — працюєш, ні — ні так ні. Просто так відгуки хороші не будуть писати, буде багато бажаючих))

3. Сергій
    29 Ноя 2025

Дзвонять зараз мені кожен день і вмовляють погодитися на роботу сервісним інженером.
    Зʼїздив на обʼєкт подивитися і був неприємно вражений від колеги Михайла і керівника Вадіма, які мені одразу вказали, що «мій номер 8 і не *** поки не спросім».
    Я одразу зрозумів, що в цій недокомпанії ви заробите тільки грижу і купу болячок.
    Влаштувався до конкурентів їхніх і все ок.
    Всім миру

4. Манойло Р.
    28 Сен 2025

Хазяін цієї шараги у Австрії сидить і шукає рабів.
    Ця «контора» не гарно повела себе з конкурентами і робітниками одного разу .
    Не йдіть сюди працювати ніколи.
    Спочатку вони вам обіцяють золоті гори, а потім просто вижмуть вас як ресурс !!!

5. Пес Патрон
    3 Май 2025

Дякую за відгуки, передумав подавати резюме і не витрачати лишній час по по опису то вакансія сер інженер не погана плюс броня можливо

6. Ломик
    6 Окт 2024

Це погана компанія,яка не цінує своїх працівників.
    Керівник сервісу Вадім- *** і пройдоха(робить вигляд,що він великий гуру і стратег).
    Керівнику спрвісу при наступній нашій зустрічі дам в пику з ноги, щоб руки об цю *** не забруднити.
    Не майте справу з цією компанією ніколи

7. Олег
    24 Фев 2024

Там не руководитель сервисной службы , а [вырезано] иудейское !
    Сборище подлых ***олизов.
    Люди здоровье хоронят свое с этими моторами, а они платят мизер какой-то.
    Если хотите уйму болячек и гемор, то идите работать сюда .

8. Орест
    12 Ноя 2023

Робив у них знайомий мій.
    Казав,що таких поганих людей не бачив ніде.
    Клубок родичів і знайомих знайомих.
    Якийсь Косянчук там підставляє всіх робітників з вулиці.
    Спочатку знайомому платили нормально, а потім звинуватили у всіх помилках.
    Висновок-
    Не працюйте ніколи на KTS-engineering.

9. Василий
    4 Июл 2023

недобросовестная компания. Постоянный стресс из-за неправильного планировании работы. Постоянные неурочные работы в связи с постоянными авралами, при этом никакой компенсации. Постоянные нарушение процесса. При этом ответственность брать на себя никто не хочет. Одним словом бардак. Я как профессионал просто устал терпеть быть виноватым у всех недочетах руководства.

Добавьте зарплату в компании КТС Інжиніринг

Добавить отзыв Оцените работодателя КТС Інжиніринг: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.