KTS Engineering — офіційний партнер компаній INNIO, Nidec Leroy-Somer і Baker Hughes.
KTS Engineering — інжинірингова компанія з 19-річним досвідом роботи в сфері енергетики, яка реалізує проекти в області розподіленої генерації. Ми виросли з невеликої сервісної компанії до лідера ринку розподіленої генерації в Україні.
При реалізації проектів ми спираємося на високу кваліфікацію співробітників, кращі світові практики, міжнародний досвід компаній партнерів.
Компанія KTS Engineering виконує повний комплекс послуг і робіт для всіх галузей під ключ: проектування, постачання обладнання, монтажні та пуско-налагоджувальні роботи, комплексне сервісне обслуговування газових двигунів Jenbacher і Waukesha, турбін Nuovo Pignone і компресорів Thermodyn, генераторів Nidec Leroy-Somer.
Отзывы о работе в КТС Інжиніринг, зарплаты
Дякую за відгуки, передумав подавати резюме і не витрачати лишній час по по опису то вакансія сер інженер не погана плюс броня можливо
Це погана компанія,яка не цінує своїх працівників.
Керівник сервісу Вадім- *** і пройдоха(робить вигляд,що він великий гуру і стратег).
Керівнику спрвісу при наступній нашій зустрічі дам в пику з ноги, щоб руки об цю *** не забруднити.
Не майте справу з цією компанією ніколи
Там не руководитель сервисной службы , а [вырезано] иудейское !
Сборище подлых ***олизов.
Люди здоровье хоронят свое с этими моторами, а они платят мизер какой-то.
Если хотите уйму болячек и гемор, то идите работать сюда .
Робив у них знайомий мій.
Казав,що таких поганих людей не бачив ніде.
Клубок родичів і знайомих знайомих.
Якийсь Косянчук там підставляє всіх робітників з вулиці.
Спочатку знайомому платили нормально, а потім звинуватили у всіх помилках.
Висновок-
Не працюйте ніколи на KTS-engineering.
недобросовестная компания. Постоянный стресс из-за неправильного планировании работы. Постоянные неурочные работы в связи с постоянными авралами, при этом никакой компенсации. Постоянные нарушение процесса. При этом ответственность брать на себя никто не хочет. Одним словом бардак. Я как профессионал просто устал терпеть быть виноватым у всех недочетах руководства.