ProfInstall

ProfInstall

location_on ,

Інжинірингова компанія Profinstall — проектно-монтажна організація в сфері опалення, вентиляції, кондиціювання і аспірації промислових підприємств і комерційної нерухомості.

Співробітники компанії ProfInstall піклуються за свого Замовника. Починаючи від консультації і закінчуючи здачею об’єкта, за замовником закріплюється сертифікований project manager, який координує всю комунікацію і супроводжує на всіх етапах реалізації проекту, намагаючись завжди забезпечити очікуваним і обгрунтованим результатом.

Отзывы о работе в ProfInstall, зарплаты, вакансии

1. 13 Фев 2026

Працюю в компанії,отримую гарний досвід,є підтримка колег,всі питання завжди можна віришити швидко -робітників чують!вчасно платять,зп разина рік переглядають.Рекомендую

2. 13 Фев 2026

Чому не працює?
    Це шістка Арсена Лошенка…
    Майте повагу до людей і все буде добре)
    Увас є хороші працівники, от тільки керівництво ***

1. 14 Фев 2026

Звертаємо увагу, що останні відгуки мають ознаки системності, повторюють однакову стилістику, містять недостовірні дані та не відображають реальної діяльності нашої команди. Особи, згадані у тексті та в імені автора, ніколи не працювали в компанії PROFINSTALL. Можливо, автор помилився при виборі сторінки компанії.

Для пошукачів і тих, хто вивчає інформацію про компанію перед працевлаштуванням:
      — орієнтуйтеся на офіційні та відкриті джерела компанії;
      — інформація про команду, діяльність і проєкти доступна на сайті та офіційних сторінках у соціальних мережах;
      — контакти співробітників розміщені у розділі «Команда»;
      — стабільний бізнес у складній інженерній ніші можливий лише завдяки сильній команді та гідним умовам праці, які ми системно забезпечуємо.

Довіряйте тільки перевіриним джерелам.
      Бажаємо кожному знайти професійне середовище, у якому можна реалізувати свій потенціал.

3. 12 Фев 2026

А яка функція Шароштана?
    Відкати по клієнтам розвозити?
    Потрібно навести лад,риба гниє з голови.
    Нераджу!!!

1. 13 Фев 2026

Звертаємо увагу, що особи з прізвищами, вказаними у повідомленні, ніколи не працювали в компанії PROFINSTALL. У зв’язку з цим викладена у відгуку інформація не є достовірною та не має відношення до діяльності нашої компанії.

4. 5 Фев 2026

вітаю! ***, а не компанія. не раджу!!! це даже видно по лайках до чудових коментарів. є привід задуматися

1. 9 Фев 2026

Вітаю!

Компанія відкрита до конструктивного зворотного зв’язку, що містить конкретику. Узагальнені або оціночні твердження не можуть бути підставою для висновків. Якщо є реальний досвід взаємодії та готовність поділитися деталями, їх можна направити на офіційні канали комунікації компанії.

У компанії працює понад 150 співробітників, з яких 24% — понад 5 років, ще 20% — понад 4 роки. Саме гідні умови та надійність компанії як роботодавця дозволили нам масштабуватися за останні 4 роки навіть у період кадрового дефіциту та війни.

Щодо позначок «дизлайк» під попереднім повідомленням — подібні реакції не є об’єктивним показником і технічно можуть формуватися з одного пристрою, тому не можуть бути підставою для висновків.

Бажаємо Вам професійного середовища та команди, у якій саме Вам буде комфортно працювати.

5. 29 Мар 2021

Меня все устраивает. Я работаю больше года монтажником. Работа интересная, обьекты тоже. Зарплату платят во время. еще ниразу не задерживали.

1. 30 Дек 2021

Добрый день!
      Спасибо за Ваш отзыв о нашей компании)

6. 25 Мар 2021

Отримав у компанії гарний досвід. Чудовий колектив. Мені все подобається.

1. 29 Дек 2021

Добрий день!
      Ми вдячні Вам за ваш зворотній зв’язок.
      Нам важливо отримувати саме об’єктивну оцінку. Тому було би доречно писати не анонімно))

7. 25 Мар 2021

Работаю в компании. Всё нравится. Главное, платят хорошо и во время.

1. 28 Дек 2021

Добрый день! Спасибо за обратную связь!
      Нам было бы приятно, если бы отзывы наши сотрудники писали с указанием имени))

Добавьте зарплату в компании ProfInstall

Добавить отзыв о работодателе ProfInstall

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании ProfInstall?