Отзывы о работе в РОА СТАФ, зарплаты
Добавьте зарплату в компании РОА СТАФДобавить отзыв о работодателе РОА СТАФ Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании РОА СТАФ?
Что там удивлятся! Чихран сам обдолбится и ходит с бычими глазами людей не замечает. Одним словом быд*о. Был здесь один мент он их ганял за наркоту пьянство и воровство , избавлялся от нечести но стал неугоден и от него быстренько избавились. Пришло это Чихран и снова развел безпредел.
Редкостное [вырезано], если вы лизоблюд и любите прислуживать малоумным критинам в роле Чихранова, то вам сюда
Питание ужас, заковская баланда, бараки как в цыганском шатре, плюс контингент бывшые уголовники, действующие наркоманы и алкаши, траву долбят прям на постах. Что бы купить друрь не надо даже в город выходить, на месте можна преобрести.
Добрий день пани директора! Скажіть будь ласка для кого ми залишаємо відгуки про роботу? Вашої реакції просто»0″. Працювати неможливо цей Чехран після повернення зовсім глузд втратив, таке моче!!!! Ви чекаєте поки ми всі що залишилися в один день звільнимося. Чехран сам проживає в коханки й нас не пускає на свята додому. Ні на які прохання не реагує. Зам його геть лапки склав й до нього нема сенсу звертатися. Родичка відомого українського письменника Сосюра (кижис) постійно на істериці. Слабінськи все це чує й бачить й лише посміхається. Ніяк не реагує.
Пани директора це вже крик душі!!!
Ванюшка на виход. Работаю практически с первих дней захода на шахту, хуже руководителя не встречал. Работа простроена на лжи и лицимерии. Хто говорить правду в лицо того относят к врагам и увольняе шма*а в кадрах. Условия проживания отвратительни питание гав*о. Отношение к нам простим охранникам скотское. Ванюшка в Альфе нужен начальник сваливай и не позорь фирму, еще не позно.Зам Игаарь бил нормальним но уже переобулся и полностью легко под вертухая. Воровство сплош и рядом. Ворует сама охрана под руководством НСН и его зама. Вивозять рабочими Нивами НС.Куда смотрит видео я не знаю.ГБРовци делают вид что ничего не видят. Всех все устраивает. Ванюшка а ти про Альфу подумай.
Выдержал пару месяцев и всё, это не возможно, условия не для слабонервных, проживание и питание просто ужасное, только быдло работать там будет как в принципе и есть.
Начальник охраны наглухо отбитый профан, глупый идиот который скрывает свою не далёкость. За остальных просто уже молчу, есть один пнс и нс толковые, но им нада играть роль дибилов, а то будут сильно выделяться со стада.
Лелека лелекнула, осталось щоб «Черту» Чехрану Н. Сєргєєвна носом клюнула. Чєхран позор Стафа
Пянство на роботє процвітає, наркота єто нє запрєт на работу берет всех подряд судимих . баланду єсть нєвозможно.
А тут н***я не миняется. если Вам с Чехраном не робиться , тоди смело можете ***увать в другу фирму, таке впичетление шо там [вырезано] девочки обиженки а не мужики ***чать Чехран топ НСО!
Капєц, просто притон а не умови праці, їжа зековська баланда, одним словом помиї. Кімната відпочинку пережила революцію, клоповник тай годі. Туалет отдєльний розговор — це треба бачити!!!
Ну і звичайно керівництво, Чехранов — д***л полний, брехло і лицемір, хай хоч каміння з неба, но Ваня буде тіки Наталкі нюхать вареника, робота на другому місці.
Куди дивиться київське керівництво, ди***ку припхнути і надіяться шо воно буде працювати і порядки наводити.
Ну а знсо це просто [вырезано], підлабузник ці всі слова його добре характерезують.
Мені скіки розказували шо повернеться «Чєх» і буде все круто, но л***о воно ще те, залізай в ту будку з якої тебе випустили п***до.
СТАФ стал помойной ямой работают наркоши алкаши и бомжи. Чехран єто лисая амеба которому на всьо и на всіх наплевать. Ти думаєш ми будем долго ждать. Тебя в єтой жизни кроме твоей *** (кижис) еще что то интересует. Отношение к нам скотское и изменений нет. Чехран скажи что єто надо било сделать Вознюку что ти годами воровал деньги у фірми на мертвих душах а тебя держат. Походу заіди. Пользуешся тем что война у нас безвиход ну ничего я думаю переживемо и СТАФ будет как раніше.
В СТАФ потрапив через знайомого.На базі зустріла жіночка з кадрів яка виявилася хамкою та грубіянкою ну нічого керівництво не вибирають. Подивилася документи щось їй не сподобалося і вона сказала що буду робити в підрядній фірмі без офіційного працевлаштування. З горем пополам одягнули. Поселили як було сказано в гуртожитку по факту вонючий свинарник з тараканами та клопами (повна антисанітарія).Вранці я заступив на чергування й почалося умови праці на «0»відношення скотське твій стан самопочуття нікого не хвилює. Першому номеру за ніч склали два акти нізащо( не поставив час в журналі, і помилився в даті).А це мінус з зарплати. І так постійно. ПНСи та НСи нелюди. Говорили два рази кормлять але це не їда а корм для скотини. Начальника охорони за майже дві неділі бачив один раз і то напарнику ніс таку охінею що це жах. Заступника не бачив. Взагалі в охороні працюють судимі або алкаші( куди дивиться безпека). Тож вирішив добити вахту та й на цьому досить. Не рекомендую.
***но а не охрана, п’яниці, наркомани, ворюги, це все на Сухій Балкі. Компетенції ні якої, полу обморочні охраніки, так звані нси,пнси це нєчто, плюс до всього балабол Чихранов, ходе улибається наче в нього ***.
Нарешті вже скоро ліквідують СТАФ з шахти і підуть всі високо поставлені тіпа начальники кладбіща охранять або сосатимуть за шаурму, бо такі горе рабоьнічки тіки Альфі нада.
Майстренко прекращай позориться не можешь пережить увольнение? Вместо того что бы писать всякое [вырезано] пойди набухайся и забудь или утопись
Господи, когда это в СТАФЕ закончиться, одни алкаши работают, а если не алкаш, то нарик, НСы и ПНСы пропитые собаки, только про бухло и думают, морды опухшие, охранников такое чуство что прям из зоны привозят, СВАТЫ все поголовно планокуры, ГБР вообще плотно на траве торчат, в парке на 44 кв закупаются и балдеют.
Алексей Григорович эту шушару гонял, а Чехранов просто *** чешет и Наташы промежность нюхает, вся его работа, безполезный кусок ***, начальником свинарника только можна его брать работать и то ума не хватит.
Мне тоже говорили, что когда вернётся Чехранов, то будем всё хорошо и старые кадры вернуться и рабочий процесс будет в порядке, а в итоге такой же кретин как и Майстренко, сам себе на уме. Про людей не думает, только про Наташу.
@Олександр Володимирович, Читаю і дивуюсь… Олександр Володимирович, а вас особиста заздрість розпирає чи щось інше? Де докази ваших слів? Всі, хто у ладі зі здоровим глуздом вам ніколи не повірять 🙌
У нас в охороні СТАФ що керівники що охоронці працюють дибіляки во главе з крітіном Чехраном і його коханкою в народі Наташа-лединец (Кижис).Умови праці і проживання нелюдські.Люди ще трохи тримаються бо йде війна. НС та ПНС з елітою ГБР ночами зачиняються в караулкі і в обнімку сплять, Чехрану п***ю.Душові попрогнивали скрізь грибок та антисанітарія. Від цього охоронники хворіють. Чехрану ти думаєш працювати, чи в тебе одне воровство в голові.Штрафують за все підряд що запускають на Київ інше откупні. Почалися п’янки тут після зміни хочеться виспатися а у деяких гарний настрій.Позор СТАФууу!!!Чехран ти собака дуррна на виход.
Рік тому працював, нічого поганого сказати не можу. Тільки повернувся з війни через поранення, поки відновлююсь шукаю місце роботи та в ***ї з вас. Зараз такий час що треба думати як сім’ю годувати, а не інтриги плести. А якщо комусь нудно пі***йте на передок, одразу мізки в іншому режимі запрацюють.
Да-а-а!!!??? Болото!
Проработал больше 3 лет но придется увольнятся не попал в друзья Чехрану и его любовнице кадры Н. Пресуют.Чехран продает штрафи за пол цены и только приближенным.Все остальные выгребают по полной. 1+Чехран не заморачиваться с проверками тем более с ночными, да и вообще он ничем не заморачиваться тут всем рулит его любовница а он поддакивает.Тут дело он свое знает.На днях от его брата узнал за что убирали Чехрана. Продолжение будет….
Гроші перекривають мінуси, зп платять вчасно, можна пахати й зароблять. Як довго зможете працювать в такому режимі, не знаю, мене хватило на півтора роки… Первий рік був цікавий, як пролетів, не замітив. Потім така однотонна справа… Загалом, колектив непоганий, допомагають, як вміють. Шо ви напали на бідного Майстренка, шо вам робить нема чого, проробив рік, поняв що не витягує та звільнився, другий би і дальше робив і похер йому б на все було аби зарплату платили.
Та нормально всё будет, работаю уже не один год, разных видел. При Чехранове хоть отношение людское и зарплата всегда вовремя, больше мне и не надо.
Не сильно співай діфірамбы Чеху, у нього свої заморочки, але все одно кращий за цього [вырезано], хоч справу свою знає
Слава богу, наконец убрали мусора вонючего, который [вырезано] не знал и только про себя думал. Теперь хоть при Чехранове нормально можно будет работать, никакая шушваль не подставит.
Собака ти дурна , в тебе уже люди через АБК виносять ? Дурень займись караулом , займись організацією роботи , то шо тобі там звіт завантажить нема ума то питання інше , як безпека терпе Вас далб***ів я незнаю ?!) Хлопчаки може годі ? Переробив при всих керівниках , Київ адресова Вам 24/12 , пацани ***шать за себе і того парня «рижого» це норм і всі рот закривають , і бігають [вырезано] ловлять когось , зверніть увагу , наступний лист буде надіслано в прокуратуру , будем розглядати посадові посади і постові всі підніматимуться коли де і хто робив , журнал також в наявності з підписами , за***ло шо [вырезано] ПНС і НС висипаєтся до 2-3 годин , а потім ідуть куширями акти пиз***дувать , успокойся Алеша або іди [вырезано] , дибільнішого НСО тут ще не бачили , ти вже дров наламав на пару год вперед , їдь [вырезано] в колхоз свій там порядки наводь . Поверніть Кузю , Чехранова , Чорного закінчіть оце [вырезано] , люди в магадані спокійніше працюють я говорю за внутрішню політику , [вырезано] просто , Ви [вырезано] не спите взагалі? Хоть би раз приїхали вас підняли з нар ваших прям в караулі разом з ГБР ))) вонючки ***ні , пи***ють на ЖД і на КПП 1 на подработку , перетружені дивітся самі , но то шо ви зробили із стафа це ппц , шо робив ГБР коли протів Горшка в позу пригали ? А потім ти ще [вырезано] пацана робиш винуватим ? Де твої ГБР які там присутні ? Які за 24 години не 800 грн а трошки більше мають ? Ну це так для роздумів Вам , по факту порушення був присутній , [вырезано] де відреагував а охоронник виявися по ітогу винним , це смішно )))) скоро [вырезано] караулку запалять а вони будуть спати пока с ШСУ або КПП 1 не прибіжать тушити і будуть тоже неправі))) дибіли [вырезано] кончіли ви фірму , за рижих і як це все робиться скажемо потім якщо все буде по старому) Алеша тікай не губи фірму собака ти талалайська!
Пропрацював півроку, нічого поганого сказати не можу. Якщо не бухати та не спати на зміні то нормально ставляться, колектив адекватний за винятком деяких керівників середнього гатунку. Здивувало те що розвозять їжу по постам та вчасно зп виплачують.
НСО Майстренко просто [вырезано], несколько месяцев дома не был, эта [вырезано] всякую хрень выдумывает что бы не отпускать. Гнида редкостная.
Алёша, на выход. Твоя проф пригодность не соответствует требованиям. Сваливай в свое село и там наводи порядки, в кривбассе ты уже постарался так, что пару лет теперь разгребать будут. Молодец!
Дейлік і Міроха , звернення адресовано Вам , ще раз ви откриєте своє грязне ***ло на будь яку жінку на роботі , один на кропивницький не дойде случайно своїми ногами , а другий десь на стежкі потеряєтся по дорогі у варус , вообще [вырезано] миші там попутали чі шо ? Одне обістяне там про Чехію ходе мріями живе , друге ***ре водяру шо і кабаки [вырезано] повставлять неможе , хочете поумнічать давай до нас с мужиками а не сидите там жінок за***єте застянки , Майстренко той [вырезано] куди дивится ? Приїду на ротацію Вам [вырезано] якщо ще 1 інцедент по відношенню до жінок буде , я сподіваюсь Ви [вырезано] ви**ядки зрозуміли на словах , Леша дивись шо в тебе під носом [вырезано] творять не кажучи про Фрунзе , як тебе Лисенко із Шевцовим там не отправив додому незнаю ? Хороша робота Алеша , не розумію як ти ще там НСО , в охоронники його і дейліка йому старшим на АБК хай понюхає порох [вырезано] .
НСО чи НЗ?
Мужики шо там робе ще команда професіоналів в складі Ігорька та Алешеньки ? Норм фірма була пока рулили мужики , щас ***тство якесь стало … Голови вроді лисі а понакручували там собі таке шо аяя))))))) Алеша дай хлопцям поробити шуруй вже куда небудь )
Сейчас объявили о вакансии начальника охраны и думал подать свою кандидатуру, но почитав отзывы, как то призадумался. Интересно, кто и чего посоветует.
Мужички хто росказує про синьку шо сразу увольняють ? Спросіть у ОЧ Озерана виганяють чі нєт)))) а краще зразу у Майстренка спросіть він як людина чесна пи***ть не буде скаже як є))))))) виганяють но не всіх , виж подивіться в шо він фірму превратив…Хто робив при інших НСО , скажіть свою думку , моя така шо він не НСО а максимум ЗНСО (бігать по куширям , з мобілкою дідів хлопать в 3 часа ночі в нього виходить дуже добре н***я тут не скажу) відношення до людей пох…трусится тільки за те щоб на 5 минуткі ще не начали розй***вать за професіональні отчети його , Майстренко з комп’ютером на Ти!) Я незнаю як там Сідор ще НЗ не став а Столярова «ІТ» скоро старшим ОД стане мабуть))) Дивіться скоро може і в казармі з вами жінки будуть жити , це хоть шось полєзне буде зроблено , моральний дух піднімится у караулу))) а якщо без жартів то я незнаю куди дивляться в Києві це позор легендарної фірми » Стаф » , нормальні мужики будували роками цю фірму ще з Арселора ну те що зараз там коєтся це просто п***а , дякуючи супер НСО Майстренко А.Г , без питань багато старих залишилося робити але враховуйте і теперішню ситуацію , якби не війна він би уже сам там бігав по патрулям напевно )))))))))) може колись зміниться ситуація , а поки почекаємо поки він сам себе зариє))))))))
И снова я. В СТАФЕ уже штрафуют за выполнение своих служебных обязанностей.
Приходите ….
Электричества в комнатах НЕТ. Уже неделю. Сейчас не лето а осень. И питание это не питание. По две ложки каши утром и вечером.и смена сутки через двенадцать. И никому нет дела.Только и ищут чтобы составить акт на охранника, условий отдыха никаких.
Если без залётов то Майстренко не гонит, сказывается ментовский опыт но не более, хз откуда столько обиженных, если спишь или бухаешь то [вырезано], по переселенцам и поездкам домой вопрос нет, всё порешали. Дают работать и больше смен, если хочу больше бабок, насильно никто не гнал никогда.
Мені цікаво яким чином виходить що одні працюють роками і їм норм, а ті що завалюються на місяць максимум починають волати щодо нелюдського відношення, ситуації бувають різні та поведінка в цих ситуаціях це людський фактор, але ж рамки теж потрібні. ***рилі приходять, розповідають які вони п***аті, а як приперся бухим та звільнили – одразу «а що таке, пі***си всюду, їжа ***ова і тд».
Такі дибіляки працюють, це ужас, чого не провіряють людей яких беруть на роботу в кривбасі, за шо начальство гроші одержують, тіки можуть шо штрафувать, обращаються як з скотиною якоюсь, в караулкі унікальні люди тоже сидять, за які заслуги їх туда і качєсова їх туда понабирали. Начальники смєн крітіни полні, пнси щє норм мужики їх понять можна, бігають там як скажені, а на оперативних дєжурних вобщє без сльоз не глянеш, інваліди якісь, щєй тьотку взяли туда опєратівной, грубіянка і дальока от своєї роботи повністю.
Григорович сліде за процесом роботи як нада, за шо він зп получає,тоже загадка.
Як би не война, давно уже сваліл от туда.
Слиш адекват , а як тобі така тєма шо твій НСО коли був ЗНСО сам лічно больше половини перештрафував , і бігав іменно як миша тилами , мужиків долбіл по бабкам , потом заложив падло свого земляка і впригнув на його місце , собі подтянув супер НСа із Арселора 1караул — Ігорюнчіка Іва (метал там тягало як блендарь , ходило там не приземлялось чучало , терпілам лящі давав , герой застяний , тепер сидять с важними мордами там шото лічать Вас , діректора п***єц просто , там із норм мужиків іменно мужиків а не *** шо улибаєтся щас , а завтра в кущах сидить с телефоном жде пока ти заснеш ілі телефон достанеш шоб тебе хлопнуть в 3 часа ночі , так це Саня Строколь і Тараненко це норм мужики по ділу базару 0 штрафують , но не так як дєлають оці маразматіки тіпа Шейна ілі Бубубубало , Майстренко це [вырезано] яка не своїх не чужих не має , ну [вырезано] мусор бивший тут ще ясно , но Івашка це вообще такий пареньок шо переобуваєтся на раз , спросіть чого з Арселора попросили його ? там рило замазане харошо було у парнішки)))))))) Карочє чортярню зробили з караулки . Кузьміч , Чехранов , Ращік , — оце були люди (шо там вони творили то їх проблеми) , я говорю по відношенню до охоронників і постанові служби , і самі робили і людей не хлабучіли по херні, а оця нинішня парочка ну серйозно Біба і Боба … дальше ви знаєте )) це так шоб розуміли с ким працювать Вам мужики. Була четка фірма , дружний колектив , якось старились не підставляти один одного , охороники НСів , НСи в свою чергу десь допомагали охороникам , а щас це [вырезано]тство а не робота , терпіла робить буде шо махатиме гривой і по тисячі кожен місяць платить штрафи Альошенькі , норм мужики тікайте нах с того гадюшника .
Мужики, нехер пи***ть. Работаю уже год, зарплата на карту плюс жильё и питание — хороший вариант для бежежнцев и иногородних. если адекват то вопрос штрафов не коснётся. за бухло сразу увольняют.
СТАФ это не охранное агентство, а сборище ИДИОТОВ. Я имею в виду руководство на местах. [вырезано] на [вырезано]Е сидит. И не дают заработать охраннику. 70_сят процентов зарплаты охранника одёт на уплату высосаных из пальца штрафов.
.jpg)
Ужасные условия проживания и питание, неадыкватное управление в лице Майстренко А.Г., человек не умеет вести разговор.
Никогда тут не писал не [вырезано] , только читал и беса гнал хотя процентов 90 тут правда по поводу ГБР , по поводу Озерана , по ПНС , НС ОД сплять на по[вырезано]х вониж на короткой ноги типа)) ***льник шо у генералов армії мира , грамотни [вырезано] )) но раз така пьянка щас напишу хоч пока и не уволился ну ще трошки осталось. Алексей Григорович ти настоящий контрацептив , хули тоби в мусарки не сидилось ти там незаменимий був 100% , робили соби мужики норм , при[вырезано]рило мусор движ давай устраювать тут. С уважением )))))
Читал отзывы тут о работе и думал, что обидчевые люди сюда всякое пишут с большой воспалёной фантазией, но поработав пару месяцев и понял что хуже дна в кривбассе нету, нс, пнс ешё терпеть можно, но имбицыл Майстренко всех превосходит, человек просто [вырезано] на палке, кто то с охранников ему пасть порвёт или сам от СПИДА или сифилиса откинеться.
Боже робили і з Чорним (було на 4 з — по 5 бальній) можна було працювати , і з Топсохаловим Ю.К ( вообще був порядок полний в усих відносинах ) кращого НСО не зустрічав після нього, з Чехрановим І.А (було теж приємно працювати 5+) норм відношення до охорони всі питання можна було вирішити по уму якщо ти не придурок, но оце мусорила дурна це шось із чімось , що в тій пробитій голові я незнаю , но всі молоді норм мужики от тебе с***утся , і будеш с додіками тіпа Сідора сидить в короні своїй , далі плести свої інтриги і сунуть морду де собака х…й не пхає , а пацани будуть тебе [вырезано] за спиною і далі робить і ждать минути коли тебе слить як пса , Антонову чі ВВ. Удачі Алєшенька в нашій не легкій справі , дивись гарно хто тебе оточує і шо!)
Майстренко звільняйся Сам , фірмі уже вафлі , додіками себе окружив і ходе херню меле , ждем місяць потом тут буде написана вся ***ня начіная с того як ти на пьяних закривав глаза , закончім твоїми росказами про інтрижки безопасності , я думаю інтересно буде всим , як ти такий совісний хлопчик а ***риш і вашим і нашим , в Управі будеш стоять халоші витрусювать потом , клястись шо такого не казав і т.д і т.п
@Гость, была. Когда у руля стоял Кузьмич. Сейчас всё правда.
Питання по штрафам опускаєм , ***рять тих хто на свій страх і ризик маючи вільні годину або пів так як ми всі люди хоче трішки поспати (в держ.установах це дозволено , кожна людина повинна мати хочаб 2 години на відпочинок — мінімум , при такому графіку 24/12) , тут НС , ПНС , ОД , ГБР сплять в вартовому приміщенні знаходячись в цей час на зміні , і всим по**ю . Є група людей які ходять додому у вільний час без перешкод і всіляких лімітів по часу , головне щоб був на наряді , і це не місцеві працівники , я все розумію вахтовий метод і так далі , але зараз при цій ситуації в нашій країні як можна не відпускати чоловіків до своїх сімей яких грубо кажучи вигнали з рідних кутків нашої країни , порозбивали домівки , у деяких мужиків є поранені родичі навіть , котрих сюди переселили , а оці [вырезано] по другому не скажеш відпускають після зміни в місто лише до 11 години , що вистачає лише на дорогу до сім’ї і назад , хібаж ви [вырезано] не розумієте що тут у когось зараз маленькі діти перелякані після побаченого , горем замучані жінки що ***рять таблетки від серця пачками кожен Божий день , чиїсь старенькі батьки котрі лишилися без нічого що наживали собі на старість , дуже Вас прошу Директори з Києва Вознюк В.В , Баскаков Р.В , будь ласка посприяйте цьому питанню , хочаб на час війни , нам (охоронникам) Майстренко каже Київ заборонив і все діалог завершуєтся , так як ми з вами не маємо прямого контакту звертаюсь до Вас на цьому сайті , якщо його взагалі хтось продивляєтся з вище стоячого керівництва на всі умови трезвого , охайного стану всі згодні , будем драгер дихать , будем нарко тести здавати , дуже розраховую на Ваше людське розуміння ситуації та прошу вплинути на НСО Майстренка А.Г охоронників він не хоче навіть слухати . Від себе можу додати що робота нормальна зрівнюючи з іншими охоронами по КР , при Чехранові дійсно було все краще у всих відносинах ніж з теперішнім НСО . Взагалі вся колективна атмосфера десь пропала , раніше ГБР робили свої справи на засадах на відвалах , при конфліктних ситуаціях чі затриманнях , реагували на спрацювання ТСО , а щас тиняются до 22:00 біля АБК потім комендантська година і пи***ють в свою кімнату в караульному приміщенні спати .
Пару днів назад уволився з Сухой Балки із за тварєй в гбр і *** Майстренка, вся робота в це токо штрафи, половину зп оставиш на штрафах, робить не возможно, шоб покрить штрафи вимогають половину суми і все замнуть, при Чехрану такой херні не були. Мусорські традіції сюда завели.
Детский сад))) я тоже работал в этой компании но сейчас я служу в ЗСУ. Нормальная фирма вовремя з/п. А вот то что ниже пишут так это старый начальник тупо гонит на нового))
@Гость, Только анонимно и можите писать.
Оказывается на Сухой Балке можно бухать, но не всем, а только своим пацанам которых покривает Майстренко А.Г., 03.07.2022 ОД Озеран накидался до без памяти и это в порядке вищей, но зато охраников обнюхивают кому не лень, справедливо получается, этот ОД через день бухает ещё и розказывает что у него всё схвачено и ришает эти вопросы напрямую с руководством, 1000 грн и тема закрыта.