ООО «СтройЭнерго-НВ» Отзывы о работе в СтройЭнерго-НВ, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании СтройЭнерго-НВДобавить отзыв о работодателе СтройЭнерго-НВ Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании СтройЭнерго-НВ?
Фірма створена влітку 2014 року, займається збутом кабельно-провідникової та електротехнічної продукції.
Єдиний офіційно оформлений працівник — Пані директор — провінційна баришня, яка страждає комплексом неповноцінності, груба, цинічна, злопам’ятна і мерзопакостна.
Колектив підбирається малокомпетентний, очевидно, щоб на фоні початківців виглядати професіоналом і сповна награтись роллю «директора».
Раджу всім, хто отримає запрошення на співбесіду, обговорювати всі умови співпраці заздалегідь, починаючи з обов’язків і закінчуючи оплатою ваших послуг.
Загальна порада всім!!!
Якщо Вас запросили в Стройенерго-НВ на роботу, вимагайте офіційного оформлення (або підпишіть договір ЦПХ) з першого ж дня перебування там, керуючись українським законодавством!!!
Оскільки, після закінчення випробовувального терміну виявиться, що Ви не підходите як працівник, якого можна оформити з записом в трудову книжку і Вам запропонують продовжити випробовувальний термін на місяць, як мінімум.
Цілком можливо, що заробітної плати не отримаєте, тому що з грошима не густо.