Life-Group
ТОВ ТПК Лайф-Груп — національний виробник товарів для домашніх тварин
Отзывы о работодателях ХарьковНовий Зір та ЕксімерНовий Зір та Ексімер — група компаній та одна із найбільших офтальмологічних структур України, яка увібрала в себе всі останні досягнення світової медицини. Це 9 сучасних центрів, які готові надати послуги найвищої якості, від діагностики зору до вирішення найскладніших завдань лікування захворювань очей. Головною особливістю центрів Новий Зір та Ексімер є професіоналізм медичного персоналу. Тут […] Імекс МаксПроизводство дезинфекционных средств, антисептиков, внесенных в реестр Министерства охраны здоровья Украины X-EstateКомпанія з великим досвідом роботи на ринку міста Харкова. Надаємо послуги на ринку нерухомості такі як: купівля-продаж нерухомості, оренда, супровід угод, оформлення документів та інше. ХарьковгорлифтКоммунальное специализированное предприятие «Харьковгорлифт» Коммунальное специализированное предприятие «Харьковгорлифт» было создано решением 7 сессии 5 созыва харьковского городского совета № 190/06 от 22.11.2006 года с целью расширения производства и повышения качества услуг по обслуживанию лифтов и электрических сетей жилых домов коммунальной собственности г. Харькова. Предприятие имеет разрешения на проведение работ повышенной опасности: • техническое обслуживание, монтаж, ремонт […] СДМ-ФармаТОВ «СДМ-ФАРМА» представляє сім європейських брендів лікувальної косметики (Uriage, Skinormil , SVR , ITEM , Eye Care , Dr Belter,), спеціально підібраних з урахуванням їх виняткової якості, натуральності і доведеної ефективності. Основні види діяльності компанії: 1.Дерматокосметичні засоби по догляду за шкірою (тільки аптечна і професійна косметика). Ексклюзивний дистриб’ютор ряду провідних європейських косметичних марок і повний […] Харківський молочний комбінатХарківський молочний комбінат, підприємство з 45 річною репутацією серйозного виробника молочної продукції найвищого гатунку. Унікальність нової молочної продукції в тому, що для бренду ми використовуємо молоко з власної ферми. Наша ферма — така ж сучасна, як і наш комбінат. Ми використовуємо європейський підхід в виробництві молока, забезпечуємо необхідний догляд за нашими коровами, годуємо їх кращими […] Miledimiledi Интернет-магазин женской одежды ОфтальмікаМедичний центр Планета стоматологїїКомпьютерная томография ZenitМебельная фабрика «Зенит» — молодой и перспективный производитель мебели, работающий на мебельном рынке Украины. Интерсвит-продуктООО «Интерсвит-продукт» официальный дистрибьютор корпорации Roshen. Кондитерская Корпорация ROSHEN — один из крупнейших мировых производителей кондитерских изделий. Кондитерская Корпорация ROSHEN занимает 18 место в рейтинге Candy Industry Top 100. Под собственным «сладким знаком качества» ROSHEN производит около 200 видов продукции безупречного качества (шоколадные и желейные конфеты, карамель, шоколад, печенье, вафли, бисквитные рулеты и торты). Общий […] X-ledКомпания X-led. Производство и продажа светотехнической продукции. Fresh FishРыбный маркет СолтанлабМи молода динамічна українська компанія, що спеціалізується на наданні послуг по проведенню лабораторних досліджень в сфері медицини, яка почала діяльність у 2018 році з західної України і при цьому не зупиняється на своїх досягненнях. Маючи власну онкологічну лабораторія ми плануємо свій розвиток надалі. На сьогоднішній день ми відкриваємо наші верифіковані центри і в столиці країни. […] Ваш КомфортИнтернет магазин, торгующий карнавальной продукцией для организации праздников. Оптовая и мелкооптовая торговля. Выполняем заказы, полученные через наш сайт, а также поставляем нашу продукцию на рынок Барабашово. Находимся в частном секторе возле ТЦ Барабашово. ІнкапКомпания ООО «ИНКАП» более 20 лет занимается продажей и производством изделий для благоустройства городских территорий |