Даймонд Модел Менеджмент
Отзывы о работодателях КиевДаймонд Модел МенеджментПершокласне модельна агенція що співпрацює с такими брендами як Gucci, Louis Vuitton, Tommy Hilfiger, Georgio Armani та іншими відомими брендами, яким ми постійно надаємо обличчя вишуканих моделей для їх рекламних кампаній Ace.CаllAcce Call — ми міжнародний, динамічно розвиваючийся Колл Центр, що займається продажем, з 6 річним досвідом роботи в країнах Європи. Наша компанія є гарним стартовим майданчиком для тих, хто починає свою кар’єру і для тих, хто хоче реалізувати уже накопичений досвід і свої професійні амбіції Реферта, стоматологічний центрСтоматологічний центр РЕФЕРТА надає всі види послуг, спрямовані на лікування зубів, профілактику захворювань, ефективну терапію і діагностику та всі види протезування. У нас працюють найкращі фахівці, для яких важливі якість виконаної роботи і комфорт пацієнта. У клініці використовується передове, сучасне обладнання та сертифіковані препарати, а будь-який клієнт знаходиться під пильною увагою фахівця, незалежно від складності його проблеми. КоллоритЕсли Вы в поиске стабильного дохода, есть желание развиваться, Вас интересует возможность карьерного роста, тогда мы ищем именно Вас! CALLorIT- молодая, развивающаяся компания. Мы являемся аутсорсинговым контакт-центром в сфере предоставления информационных услуг. Наша команда состоит из группы профессионалов-единомышленников, настроенных на стремительное развитие как самой компании, так и каждого сотрудника. Приобретение профессиональных навыков и повышение квалификации сопровождаются различными тренингами. Совместный досуг, корпоративы и приятное времяпровождение гарантированы! Morozoff, кліматична компаніяПідбір, встановлення, обслуговування та ремонт кліматичного обладнання. United TechUnited Tech stands with Ukraine and creates employment opportunities even now. Thanks to the efforts made by our management and each teammate, we maintain the working climate and operation of our products remotely. And yes, we continue hiring talents no matter where they are based and planning to open a new office abroad. UniTalkUniTalk — это платформа для бизнес-коммуникаций. Идея разработки собственного продукта зародилась еще в 2014 году. Сама компания была создана и вышла на рынок в 2017 году под ТМ Nextel. В 2022 году компания провела ребрендинг и теперь известна во всем мире под названием UniTalk. ТеплоТехСтройТеплоТехСтрой — качественное и эффективное утепление частных домов и квартир пенопластом, минватой, пенополистиролом.Под ключ с фиксированной ценой, без доплат и переплат. ADIT agencyХто ми? Advertising IT-Agency. Наша робота полягає в тому, що ми рекламуємо бізнес-проекти наших клієнтів, розробляючи стратегії просування та складаючи план його виконання. Ми допомагаємо розвивати ваш бізнес і робити його прибутковим та впізнаваним. The Mines Advisory GroupОрганизация оказывает благотворительную и гуманитарную помощь в виде осуществления противоминной деятельности (гуманитарное разминирование). АгроматКомпанія «Агромат» імпортує до України підлогову та облицювальну плитку таких широко відомих брендів, як Aparici, Rocersa, Impronta, Porcelanite Dos та багато інших. Керамічна плитка, мозаїка та керамограніт, представлені в магазинах «Агромат», дозволять вдало обіграти переваги будь-якого приміщення. Protech Solutions UkraineКомпанія Protech Solutions Ukraine займається комплексним забезпеченням українських медичних закладів сучасним медичним обладнанням. Пульс первинкаPULSE PERVYNKA Oфіційна мережа центрів первинної медичної допомоги формату «поруч з домом». Наші лікарі приймають амбулаторно або виїжджають додому до пацієнта. Формат «поруч з домом» — розміщення медичних центрів у житлових кварталах, щоб економити людям час. Більше непотрібно їхати в інший район міста для проходження огляду у лікаря або щоб здати аналізи. Оберіть в онлайн-картах […] Медицинский центр дерматологи и аллергологииМы успешно лечим такие аллергические заболевания как сезонная или круглогодичная (бытовая) аллергия в виде аллергического ринита, конъюнктивита, бронхиальной астмы, атопический дерматит, пищевая аллергия, крапивница, аллергический контактный дерматит. ВікантКомпанія «Вікант» — один із найбільших постачальників металопрокату в Україні у сегменті промислового та інфраструктурного будівництва. Разом із нами кожен клієнт може швидко та вигідно вирішити свою потребу — чи то приватне замовлення металу для власних потреб, чи комплексні поставки металопрокату для будівельної організації державного масштабу. Ми працюємо відкрито й системно: забезпечуємо стабільну наявність продукції, […] MolfarКомпанія Molfar спеціалізується на OSINT & HUMINT-дослідженнях: шукає інформацію про бізнеси, перевіряє минуле людей, аналізує ринки та рішення на них. Використовуємо спеціалізований OSINT-софт та власні скрипти для дата-майнінгу. Авангард, спорткомплексДетско-юношеский учебно-спортивный комплекс профсоюзов г. Киева «Авангард» Інститут відновлюваної енергетики НАН УкраїниІнститут відновлюваної енергетики НАН України (ІВЕ НАН України) створено в 2003 році у складі Відділення фізико-технічних проблем енергетики НАН України з метою подальшого розвитку і координації досліджень у галузі відновлюваних джерел енергії та забезпечення використання їх результатів на виконання Постанови Президії НАН України № 299 від 10.12.2003р. Твій ГаззбутМи – постачальник газу та електроенергії. Наша мета – надійно та безперебійно забезпечувати клієнтів енергоресурсами, покращувати сервіси та будувати енергонезалежність України разом. |