Отзывы о работодателях Киев

Handmade-Hub

Мы — команда специалистов в онлайн-продажах. Наша миссия помочь брендам в сфере хэндмэйда выйти на международный рынок.

AB 2016

Одна из самых успешных компаний концерна по показателям прибыльности и динамики развития на строительном рынке Украины Розничная продажа строительных материалов

Експертус

Цифрове видавництво Експертус — це український видавець програмних продуктів та спеціалізованих видань. Компанія лідер, що вже 24 роки своїми продуктами допомагає нашим клієнтам швидко та оперативно приймати експертні рішення і зростати професійно. Ми об’єднали законодавство та практику, досвід українських провідних фахівців та світові технології. Наша справа — інформаційна підтримка професіоналів. Ми випускаємо спеціалізовані журнали (у […]

Frigotrade

Импортер и трейдер хладагентов

МВМ

15 років успіху у сфері імпорту та виробництва товарів для дому, дверної фурнітури, меблевої фурнітури, дверей. Вся наша продукція представлена у відомих мережах «Епіцентр», «Нова лінія», «Oldi». В наявності 10 представництв по Україні та дилерська мережа більше 100 партнерів. З 2021 року розвиваємо роздрібну мережу «MВM my home» (магазини товарів для дому). Зараз у нас […]

SkyLight

Сеть магазинов джинсовой одежды

TAV

Сеть магазинов по продаже электронных сигарет и табака.

Ключовий дистриб’ютор вендорів

STOCK.UA — це інноваційний маркетплейс, за допомогою якого ми робимо покупки та спілкуємося зі своїми близькими. Ми створили цей сервіс, щоб забезпечити вас якісними товарами та одночасно зробити вас активними учасниками нашої спільноти. Наша концепція — «один товар — багато продавців» — дозволяє нашим користувачам вибирати товар в одному місці серед найкращих пропозицій з різних […]

Animal Products Group Ukraine

APG Ukraine є ексклюзивним дистриб’ютором продукції відомих західних брендів зоотоварів для домашніх улюбленців, заснована у 2002 році. Активна, динамічна група компаній, одна з провідних учасників зообізнесу України.

Дана

Компанія «ДАНА» надає широкий спектр послуг з продажу, постачання, встановлення та обслуговування медичного обладнання. Спеціалізацією компанії є сучасне обладнання, інструменти та матеріали, вироблені світовими лідерами в галузі медичної техніки.

Інтерагропак

Крупанейшая в Украине компания-производитель пластиковой упаковки для молочной продукции.

STADA

STADA — міжнародна компанія, світовий виробник фармацевтичних препаратів. Головний офіс компанії знаходиться у місті Бад-Фільбель (Німеччина). Понад 12000 співробітників по всьому світу утворюють команду ONE STADA. Вже 125 років наша місія — дбати про здоров’я людей як довірений партнер.

Саквояж

Компания — лидер с 20- летним стажем на рынке Украины. Мы являемся официальным и эксклюзивным представителем европейских торговых марок «Roncato», «March», «Puccini», и др. У нас представлены: чемоданы, несессеры, рюкзаки, сумки, портфели и многое другое на любой вкус. Мы предоставляем только оригинальную продукцию итальянских брендов от производителя.

ЮТ КОМПАНІ

Наша Місія – забезпечення державних потреб у товарах та послугах через чесні та прозорі підходи до закупівель для стабільного розвитку нашого суспільства. Наша Візія – стати визначним постачальником та партнером державних установ у сфері закупівель, де інновації відкритість та ефективність є ключовими підходами до забезпечення потреб держави.

Seven Oil

Оптовая торговля нефтепродуктами в Киеве

Голден Агро Транс

Транспортная компания предоставляющая услуги по перевозке груза. Основана в 2011 году. Имеет постоянных клиентов и постоянное место расположения. Дружный коллектив, профессионализм, работа в радость — кредо компании.

КР Інгредієнтс

Компанія KR Ingredients — один з найбільших виробників інгредієнтів для харчової промисловості. Компанія спеціалізується на виробництві власних торгових марок «EASY GRILL», «WANTED VEGAN».

Rocque Systems

Rocque Systems это часть международной группы компаний представленных в сферах торговли и международной торговли, логистики, финансов, консалтинга и автоматизации бизнес процессов. Нашими клиентами и партнерами выступают крупнейшие международные компании из США, Канады и Европейского союза. Мы даем лучшие возможности для обучения и личного развития, быть частью команды — означает быть лучшим! Мы ценим таланты и […]

Інститут хімії високих енергій

Інститут хімії високих енергій компанія в сфері військових технологій, що поєднує в собі конструкторське бюро та виробничу компанію. Ми спеціалізуємося на виробництві вибухових речовин та маємо додаткові кваліфікації у виробництві зброї та боєприпасів, повітряних літальних апаратів, супутнього устатковання, а також військових транспортних засобів. Наша команда висококваліфікованих фахівців працює на передовому рівні технологій, щоб забезпечити обороноздатність […]

Футбік

Основні напрямки — виховання здорових, міцних та впевнених у собі дітей через проведення групових та індивідуальних тренувань, популяризація спорту та здорового способу життя через організацію дитячих спортивних таборів та футбольних турнірів.