Отзывы о работодателях Коломыя

Express 24

Мережа цілодобових продуктових магазинів та закладів швидкого харчування EXPRESS 24

Шедевр

Меблева фірма «Шедевр» займається виготовленням та продежем м’яких та дерев’яних меблів вже більше 20р!

BathMix

Гуртова торгівля сантехнікою (ванни, душові кабіни, гідробокси, меблі у ванн укімнату, змішувачі, аксесуари у ванну кімнату).

Стефайно Фекторі

Переробка м’яса. Виробництво ковбасних виробів.

Brabrabra

Магазин Сьогодні brabrabra пропонує широкий вибір жіночої нижньої білизни, що відповідає наймоднішим тенденціям. Основні напрямки — класична колекція, фешн-колекції, колекція безшовної білизни і колекція купальників. Знамениті бренди кращих Європейських виробників, незвичайний інтер’єр, винятковий сервіс — все для прекрасних жінок! Чому ми? Ми унікальні тим, що ми передова Компанія в ритейлі жіночої білизни, яка славиться своєю […]

Веселка

Группа компании: Автосалон, кофейни, АЗС Производство хлебобулочных 12лет на рынке! Высокая оплата! год основания 2004 Город Льовов, ул.Довженка 2

Leoni

ЛЕОНІ розробляє і виготовляє високоякісну продукцію — комплексні бортові системи з інтегрованою електронікою для автомобільної промисловості

Болена

Фабрика вікон «Болена» — багатопрофільне підприємство, що успішно функціонує на українському ринку вже понад 20 років. Наша компанія має власне виробництво по виготовленню металопластикових конструкцій та здійснює діяльність як на території України, так і за кордоном.

Al’s barbershop

Барбершоп.

Прикарпаттяобленерго

Основними видами діяльності АТ«Прикарпаттяобленерго» є передача електроенергії електромережами та постачання електроенергії споживачам Івано-Франківської області.