Еверест-Тер
Виготовлення та продаж металевих конструкцій.
Отзывы о работодателях ТернопольЕверест-ТерВиготовлення та продаж металевих конструкцій. КолумбусКомпанія «Колумбус» провідний провайдер телекомунікацій та високошвидкісного інтернету. Компанія надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD- й інтерактивне телебачення, високошвидкісний доступ до Інтернету. Компанія пропонує більше 100 телеканалів українських і кращих міжнародних телекомпаній, дотримуючись усіх міжнародних норм у галузі авторських і суміжних прав. Працівники компанії — це визнані фахівці у своїй галузі, що володіють великим […] CrowdinCrowdin — це продуктова ІТ-компанія, яка робить круту платформу для локалізації (перекладу) програмного забезпечення, сайтів, мобільних додатків. За час свого існування ми здобули довіру понад 2 млн. користувачів із усіх країн світу. Серед наших клієнтів такі компанії, як Microsoft, Prestashop, Kickstarter, Xiaomi, Cyanogenmod, Minecraft та багато інших. ШколярикВидавництво «Школярик» — це національний виробник зошитів, альбомів для малювання, коледж-блоків, блокнотів. Ми відрізняємось на ринку стильним та яскравим дизайном, широким асортиментом та високою якістю продукції. Наша продукція користується величезним попитом як на внутрішньому ринку так i за кордоном. Компанія експортує свою продукцію в країни Євросоюзу. Українське морозивоВиробництво морозива, напівфабрикатів, кондитерських виробів. Роздрібна торгівля: кавярні, торгові точки Kalyna FarmingАгропромислова компанія «КАЛИНА ФАРМІНГ» з міжнародними інвестиціями та великим досвідом роботи у сільському господарстві, яка успішно розвивається. Рослинництво — головний напрямок роботи підприємства. Спеціалізуємось на вирощуванні зернових, олійних, бобових та круп`яних культур. ШредерSchréder — світовий лідер в галузі інтелектуальних рішень для зовнішнього освітлення. Компанія, заснована в 1907 році, представлена в понад 70 країнах світу на 5 континентах. Наші інженерні традиції свідчать про те, що протягом всієї нашої історії ми знаходимося на передовій інновацій. Остання хвиля урбанізму демонструє наскільки важливими стають центри міст, де зв’язок відіграє ключове значення. […] CoolbabaМережа салонів краси в м. Тернопіль з сучасним ремонтом і обладнанням. Працюємо з 2016-го року. Основним пріоритетом ставимо надання якісних послуг, постійний розвиток. Продлюкс плюсТОВ «Продлюкс плюс» — це мережа супермаркетів у місті Тернополі, що активно розвивається. магазин Універсам — пр-т Злуки, 25 магазин Продлюкс — вул. Коновальця, 4 магазин Продлюкс — вул. 15 Квітня, 37А магазин Продлюкс — вул. Лучаківського, 3В Маємо власний цех з випічки хлібо-булочних виробів Кількість працівників — 150 чол., оплачувані відпустки та лікарняні Пропонуємо […] Business EvolutionКомпанія «БІЗНЕС ЕВОЛУШН», раніше відома як компанія «Волошин», спеціалізується на виконаннях комплексних проєктів з цифрової трансформації. Цифрова трансформація — це фундаментальне переосмислення клієнтського досвіду, бізнес-моделей і операцій. Це пошук нових можливостей для створення цінності, зростання доходів та підвищення ефективності роботи — і для досягнення цих цілей використовуються інноваційні технології. «Enhance the value» — наша місія. […] Граніт-ГарантНадаємо послуги охорони. Плотича АгроНа сьогоднішній день підприємство «Плотича Агро» є єдиним в СНД виробником гумопруткових транспортерів‚ гумометалевих та полімерних роликів на всі види: буряко-‚ картопле-‚ томато-‚ цибуле-‚ морквозбиральної техніки і навантажувачів типу: Ropa‚ Holmer‚ Kleine‚ Vervaet‚ Moreau‚Matrot‚ Grimme‚ Agrifac‚ WIC‚ AVR‚ Reekie. Підприємство володіє власними виробничими площами та усім необхідним обладнанням. У нас на складах завжди в наявності […] АквапраймМережа магазинів АкваПрайм з продажу опалення, сантехніки, кондиціонерів, Монтаж та обслуговування. Ле грейн інжинірингТОВ «ЛЕ ГРЕЙН ІНЖИНІРИНГ» — товариство з обмеженою відповідальністю, яке займається будівництвом, капітальними ремонтами, технічним переоснащенням та іншими роботами у сфері будівництва. ЄвротермСучасні системи опалення, монтаж опалення, вентиляції, кондиціювання. Котли твердопаливні, сонячні колектори. Буферні ємкості. Системи фотовольтаїчні (Зелений тариф) Секвойя 2000ТОВ «Секвойя 2000» — стабільна та динамічно розвиваюча компанія, що спеціалізується на оптовому продажу систем водопостачання, опалення та каналізації (труби, фітинги, крани, радіатори, системи поливу, фільтри для води тощо). Сектор В2В. |