Укрекопром

Укрекопром

ТОВ НВК «УКРЕКОПРОМ» надає повний комплекс послуг у сфері поводження з відходами та екологічного обслуговування підприємств по всій території України.
Наша компанія володіє професійними знаннями, має практичний досвід роботи з великими та малими підприємствами, заводами та установами, з дотриманням усіх чинних екологічних та юридичних норм та правил.
Підприємство має власний інсинераторний комплекс (максимальна продуктивність в Україні, відповідає всім екологічним та санітарним нормам України, а також вимогам Директиви Європейського Союзу ЄС 76/2000), що дозволяє забезпечити безпечне знищення відходів, що не підлягають утилізації та захороненню на полігонах.
Наша місія: Надаючи послуги у сфері поводження з відходами, ми покращуємо якість життя суспільства та зберігаємо довкілля.
Наша мета: Стати лідером у галузі збирання, переробки та утилізації відходів. Ми вимірюємо наш успіх не кількістю клієнтів, яких ми обслуговуємо, а тим, як ми обслуговуємо. Ми прагнемо відповідати чи перевершувати очікування кожного клієнта.

Отзывы о работе в Укрекопром, зарплаты, вакансии

1. 24 сентября 2025

Не ценят сотрудников,которые давно работают и много чего сделали для компании,проработав 4 года,решили, что нужно сделать невыносимые условия и меня уволить. Коллектив был хороший,было правда несколько крыс как и везде,но в целом подход по организации работы был хороший,правда были любимчики и крысы,которые забирали клиентов и им ничего небыло за это,так как лизали начальству,но то такое,крысы они везде крысы.Сейчас осталось около 5-7 человек старых сотрудников,все остальные уволились,сделали невыносимые условия для сотрудников,ввели штрафы.Руководство полные бараны,которые не ценят своих сотрудников и вместо развития,топят компанию.

2. 21 июня 2025

Забудьте про какую-то конкретику в своих должностных инструкциях в этой компании. Будете работать за несколько человек, делать компании деньги в кассу и выслушивать в свой адрес какой вы некомпетентный «секретарь».

3. 28 августа 2024

Дуже неприємно, Резюме прочитали, а реакції нуль вже другу неділю. Розумію, що можу не підходити по якимось критеріям, але кандидат завжди чекає зворотньої реакції. Непрофесійний підхід та неповага до кандитатів.

Вакансии

80 000 грн
40 000 грн

Добавьте зарплату в компании Укрекопром

Добавить отзыв о работодателе Укрекопром

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Укрекопром?