Wear Me [веар мі] — одягни мене. Отзывы о работе в Wear Me, зарплаты, вакансии
Все зарплаты добавляются анонимно
Добавьте зарплату в компании Wear MeДобавить отзыв Оцените работодателя Wear Me: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Wear Me Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Я дуже рада працювати в такій чудовій компанії українського бренду, як Wear me❤️ Наш бренд поєднує стиль та якість! Кожна колекція зроблена з думкою про красу та комфорт українських жінок.
Команда нашої компанії зосереджена на розвитку не тільки бренду, а й персоналу, атмосфера в компанії дуже тепла та довірлива. Завжди підтримують та цінують ініціативність та нові ідеї від співробітників. Працівників завжди чують та прислуховуються, завжди можна звернутися до керівництва, якщо є якісь питання чи пропозиції. Компанія дуже цінує та підтримує своїх працівників. Якщо ви любите стиль та моду, хочете розвиватися в цьому напрямку, то ця компанія саме для вас. Це компанія, яка постійно розвивається, росте та стає кращою і ми разом з нею