Ми — американська IT компанія з українським корінням «Zviger LLC», яка надає якісний сервіс підбору авто з США і Канади з 2017 року та займається розробкою IT продукту для цього напрямку бізнесу. Організуємо та візьмемо під контроль весь процес — від покупки автомобіля на аукціоні — до вивантаження в пункті призначення. Отзывы о работе в Zviger LLC, зарплатыДобавьте зарплату в компании Zviger LLCДобавить отзыв о работодателе Zviger LLC Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Zviger LLC?
Работаю в компании уже давно и с первых дней понял, что здесь действительно ценят сотрудников, уважают их вклад и создают комфортные условия. Атмосфера дружелюбная, без лишней бюрократии и напряжения. Если возникают сложности, всегда можно обратиться за советом — помогут, подскажут, поддержат.
Здесь есть всё для комфортной работы: прозрачный карьерный рост, интересные корпоративные мероприятия, стабильная белая зарплата без задержек, как по часам. Соцпакет тоже на уровне: оплачиваемые больничные и отпуска, плюс бесплатное обучение, которое помогает развиваться и двигаться вперёд.
Честно и без лишних слов — это лучшая компания, в которой мне довелось работать.
Я нещодавно приєдналася до компанії, і вже можу сказати, що дуже задоволена своїм вибором. Мене з радістю прийняла команда, і вже за такий короткий час я відчула підтримку та теплоту з боку колег. Це дуже мотивує та створює комфортну атмосферу для роботи.
Хоч я і новачок, я вже маю можливість пробувати різні напрямки та брати участь у нових проєктах. Моє бажання вчитися та розвиватися помічають, і я відчуваю, що мої зусилля цінують. Це дуже важливо для мене, адже вмотивованість — це ключ до розвитку.
Мій день чітко побудований завдяки зрозумілим і конкретним завданням від керівника. Кожен день я знаю, що потрібно зробити, і це допомагає ефективно організувати час. Крім того, швидка комунікація з колегами дозволяє оперативно розв’язувати питання та отримувати необхідну підтримку.
Одне з найбільших переваг — це відкрита та дружня атмосфера в команді. Завжди є до кого звернутися за порадою, і це допомагає швидко адаптуватися і знаходити найкращі рішення.
Загалом, я дуже рада, що стала частиною цієї чудової компанії, де цінують кожного співробітника, підтримують на кожному етапі та дають можливість розвиватись та реалізувати свої ідеї.
Работаю в компании и хочу сказать, что здесь действительно классно. Баланс между работой и личной жизнью — на высоте, руководство поддерживает и ценит сотрудников, что очень мотивирует. Плюс хороший соцпакет — это тоже большой бонус. Отдельно хочется отметить веселые онлайн-корпоративы — даже на удаленке получается почувствовать командный дух. Мне нравится работать здесь, и я рада быть частью этой банды-команды!
Компания, где ценят не только результат, но и тех, кто его делает.
Здесь реально прислушиваются, а не просто делают вид.
Если есть идеи — их обсудят, если нужна поддержка — помогут. Баланс работы и жизни не просто на словах, а на деле: без бессмысленных переработок и выгорания. Плюс соцпакет, который действительно полезный, а не «для галочки».
Если ищете место, где уважают вашу работу и дают возможность влиять на процессы — вам сюда.
Ділюсь своїми враженнями про роботу тут. Коли я подала резюме в компанію, то була в декреті і хвилювалася, чи не стане це на заваді. В компанії не було жодних упереджень. Мене розглянули на загальних підставах і взяли на віддалену позицію. Ніяких питань, все чітко і по-людськи.
Подобається, що тут не вимагають сидіти до ночі, якщо ти щось не встиг через завал справ на день. Завтра – значить завтра, це сприймається абсолютно нормально, перепрацювання не заохочуються. Команда – супер, завжди можна запитати поради, навіть у незнайомих колег з інших відділень. Коли почалися блекаути, дали зарядні станції, щоб могли працювати. З розумінням ставилися до змін у графіку, якщо потрібно було підлаштовуватися під відключення світла.
До постановки задач ставляться правильно. Все чітко, зрозуміло, з поясненнями та консультаціями. Ніяких «зроби те, не знаю що». Якщо завдання нетипове, завжди можна порадитися з керівником або колегами. Тут такий здоровий вайб, що не соромно запитувати, якщо щось не знаєш.
Загалом, я дуже задоволена своєю роботою тут. Це місце, де тебе цінують як професіонала і як людину.