CarGoo

CarGoo

comment 1 отзыв
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Ідея створення автоматизованого сервісу вантажних перевезень з’явилася ще у 2010 році. Тоді засновник сервісу був початківцем з організації та надання відповідних послуг. Довгий час клієнтам доводилося замовляти авто за допомогою диспетчерських служб. Потрібно було дзвонити у безліч компаній, аби знайти потрібний транспорт. За час роботи ми впевнилися, що замовникам досить часто потрiбнi перевезення якомога швидше. Також багатьом був не зрозумілий термiн «подачi» авто, який розраховувався як додаткова година до послуг перевезень. Що вже казати про поняття «мінімальне замовлення» — двi години роботи плюс подача. Зараз технологічний прогрес рухається вперед i ми створили онлайн-сервіс замовлення вантажних перевезень CarGoo.

Отзывы о работе в CarGoo, зарплаты, вакансии

1. 6 Май 2026

Вітаю, потрапив в цю компанію у 2026 році, як розповіли компанія з 20 річним досвідом під Києвом. Гарна оплата керівна посада, домовились швидко в цей же день приступив до роботи, людина швидко звільнювалась попрацював місяць умови різко почали змінюватись зі сторони ТОВ Елпіс Україна в свою сторони і роботи більше, і затриматись частіше, людей знайдіть, і товар завантажте фізично. Після виробничої травми звільнили так швидко як і приняли.
    https://www.vnutri.org/wp-content/uploads/2026/05/етикетка гвоздика цельная сушена п.600884_aeb69e0b-a065-421b-9dbb-cfb517568faf.docx
    Це так компанія змінює назви і терміни товарів для про давців

Удаленно
22 000 – 31 000 грн
Все зарплаты добавляются анонимно

Добавьте зарплату в компании CarGoo

Добавить отзыв Оцените работодателя CarGoo: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.