Преміум Сервісез
Виробництво стерилізованого харчування
Отзывы о работодателях Промышленность, производствоПреміум СервісезВиробництво стерилізованого харчування Пакпринт«Пакпринт» займається випуском і реалізацією пакувальних матеріалів: скотча, стретча, стрічок, що стягують, пакувального обладнання. Еко ПалетаКомпанія Еко Палета була заснована у 2017 році. Спочатку бренд спеціалізувався на виробництві стандартних піддонів. Проте буквально за рік Еко Палета збільшує обсяги свого виробництва, суттєво розширюючи лінійку продукції, до якої додаються ящики, піраміди, палетні заготовки та дрова. В цей самий час ми опанували технології роботи з індивідуальними замовленнями на збивання піддонів нестандартних розмірів. Ще […] Пластик КартаБезукоризненная репутация и лидерство в отрасли с 1999 года. Мы единственное предприятие в Украине, которое совмещает возможности: -производства дисконтных карт и карт лояльности; -производства карт Visa и MasterCard; -производства чиповых карт с собственной операционной системой. ReStyleЦе потужна меблева компанія, у сферу діяльності якої входить проєктування, виробництво та мережа меблевих студій. З моменту заснування у 2008 році компанія постійно розвивається, а у 2022 році був заснований бренд дизайнерських меблів ReStyle. Ми гарантуємо, що не завжди буде просто, а іноді й важко, але так само гарантуємо — смак успіху та почуття глибокого […] HUKHHUKH бренд українського одягу преміальної якості РудомайнНаша компанія є великим виробником залізорудної сировини. З гірничодобувними підприємствами України пов’язує нас багаторічна історія співпраці. Протягом 15 років нами перероблено понад 15 мільйонів тонн сирої руди. БорисовдревОАО «Борисовдрев» — одно из крупнейших предприятий деревообрабатывающей отрасли Республики Беларусь, специализируется на производстве МДФ, спичек. Вся продукция сертифицирована, а также пройдена FSC сертификация. Продукция поставляется в страны ближнего и дальнего зарубежья, отгрузка осуществляется как автомобильным, так и железнодорожным транспортом. ОспромВиробництво водно-дисперсних фарб фасадних та для внутрішніх робіт, грунтівки акрилові, Емалі ПФ-115, ПФ-266, фарба МА-15, оліфа та розчинники ІнтелкомКомпанія «Інтелком» — одна із провідних компанії у сфері виробництва дитячих пластмасових іграшок в Україні та Європі, представлена на ринку під торгівельною маркою «Технок». МікосМ’ясопереробне підприємство «Мікос» на ринку з 2004 року. Займаємось яловичиною. М’ясник-АгропродуктМ’ясо переробний завод — унікальна, високотехнологічна, виробнича компанія по виробництву м’яса ВРХ, свинини та птиці з власною мережею фірмових магазинів. Наш завод виробляє готову продукцію за українськими рецептурами по ТУ, при цьому дотримуючись міжнародних стандартів системи ХАССП. Головна цінність нашої компанії — це освічені і професійні співробітники, які поділяють наші цінності і вміють сумлінно працювати. […] ФлексоресМи — українська компанія, що займається виробництвом високоякісних витратних матеріалів для флексографічного і глибокого способів друку. Наш колектив — це молода, дружня команда професіоналів, яка постійно розвивається. У нас завжди панує атмосфера взаємопідтримки, допомоги та позитиву. Хедера-ФростКомпания-производитель полуфабрикатов и замороженной кулинарии Івано-ФранківськцементПрАТ «Івано-Франківськцемент» — це високотехнологічний потужний комплекс будівельної індустрії, що складається з окремих виробництв: цементу, покрівельних матеріалів, залізобетонних виробів та сухих будівельних сумішей. Ми є одним з провідних українських підприємств будівельної галузі та одним з найбільших виробників цементу в Україні. Наші виробничі потужності досягнули 4,5 млн.т. цементу в рік, це більше 40% усього вітчизняного ринку. […] Hillary CosmeticsHILLARY cosmetics це українській виробник органічної косметики. Ми створюємо продукт за найінноваційнішими рецептурами, на найновітніших технологічних компонентах, які тільки доступні у світі. Якість продукції для нас завжди на першому місці. Ми створили унікальну систему реалізації нашої продукції через е-commerce та активно розвиваємо офлайн продажі. Косметика Hillary вже експортується в 11 країн світу. Ми не зупиняємось […] Ізумруд ЛТДВиробництво та реалізація мінеральної води Buvette та безалкогольних напоїв iFresh, AC DC ЗапоріжтрансформаторПриватне акціонерне товариство «Запоріжтрансформатор» є найбільшим в Україні та Європі підприємством з виробництва силових масляних трансформаторів і електричних реакторів з виробничою потужністю 60 тис. МВА на рік, що сконцентрована на одному виробничому майданчику. Підприємство було засноване в 1947 році. За 70 років роботи на ринку, ЗТР здобув світову популярність і високу репутацію виробника якісних і […] Торнадо М’ясоТорнадо М’ясо — це сучасне м’ясопереробне підприємство якісної яловичини, телятини, свинини, напівфабрикатів та преміальної м’ясної продукції. |