JustMarkets Tech

JustMarkets Tech

JustMarkets — це провідний світовий multi-asset брокер, який формує галузь з моменту свого заснування у 2012 році. Маючи представництва в більш ніж 160 країнах, JustMarkets прагне створити привабливе та прозоре торгове середовище, де люди можуть повністю розкрити свій інвестиційний потенціал.
Мета JustMarkets — стати найбільш клієнтоорієнтованим брокером у світі, де кожен може торгувати та інвестувати у простий та прозорий спосіб. Місія компанії — створити зручне і прозоре торгове середовище, щоб кожен міг повністю розкрити свій інвестиційний потенціал.
Суть JustMarkets полягає в її основних цінностях, які керують кожною дією і формують кожен процес, гарантуючи, що наша відданість цим цінностям відображається у всіх наших починаннях.
Історія успіху JustMarkets написана динамічною та інноваційною командою відданих своїй справі професіоналів. Різноманітна команда з 10 різних країн, і це те, що дійсно відрізняє JustMarkets від інших. Як сім’я, що швидко зростає, JustMarkets завжди в пошуках однодумців, які резонують з нашою культурою та цінностями.

Отзывы о работе в JustMarkets Tech, зарплаты

1. 21 августа 2025

резюме висить місяцями, проходжу по всім параметрам навіть більше, писав всюди всюди ігнор. походу не шукають людей а для рейтингу і видимості що контора не схлопнулась викладають вакансіі. вперше така непрофесійність щоб hr на прохання дати відмову чи хоч якусь відповідь давали цілковитий ігнор. можете не подавати вас все одно проігнорують навіть коли в профілі стоїть бажана зп 20к

2. 23 июля 2025

Компания *** и недоразвитых, начинаю от HR до руководства!
    Не советую работать, если вы конечно не такой же ***!

Вакансии

Aссоuntant (bank area)
Удаленно
Influence Marketing Manager
Удаленно

Добавьте зарплату в компании JustMarkets Tech

Добавить отзыв о работодателе JustMarkets Tech

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании JustMarkets Tech?