JustMarkets Tech

JustMarkets Tech

JustMarkets — це провідний світовий multi-asset брокер, який формує галузь з моменту свого заснування у 2012 році. Маючи представництва в більш ніж 160 країнах, JustMarkets прагне створити привабливе та прозоре торгове середовище, де люди можуть повністю розкрити свій інвестиційний потенціал.
Мета JustMarkets — стати найбільш клієнтоорієнтованим брокером у світі, де кожен може торгувати та інвестувати у простий та прозорий спосіб. Місія компанії — створити зручне і прозоре торгове середовище, щоб кожен міг повністю розкрити свій інвестиційний потенціал.
Суть JustMarkets полягає в її основних цінностях, які керують кожною дією і формують кожен процес, гарантуючи, що наша відданість цим цінностям відображається у всіх наших починаннях.
Історія успіху JustMarkets написана динамічною та інноваційною командою відданих своїй справі професіоналів. Різноманітна команда з 10 різних країн, і це те, що дійсно відрізняє JustMarkets від інших. Як сім’я, що швидко зростає, JustMarkets завжди в пошуках однодумців, які резонують з нашою культурою та цінностями.

Отзывы о работе в JustMarkets Tech, зарплаты

Influence Marketing Manager
Удаленно

Добавьте зарплату в компании JustMarkets Tech

Добавить отзыв о работодателе JustMarkets Tech

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании JustMarkets Tech?