Отзывы о работодателях Киев

Food Factory

«Фуд Фекторі» — виробничо-торгова компанія, яка пройшла майже 20-річний шлях від ковбасного цеху до великого сучасного харчового комбінату з європейським обладнанням, системою керування якістю, власною лаболаторією контролю якості та мережею торгових точок.

Ароматика

Оптово-виробнича компанія. Виробництво, оптова торгівля ефірними, рослинними маслами та косметичними засобами. Заклади громадського харчування.

KSL

KSL — відома українська компанія з 15-річнім досвідом роботи! Ми виготовляємо якісні металеві конструкції (маємо своє виробництво повного циклу площею більше 3000 м2) та спеціалізуємося на наданні послуг комплексної металообробки широко спектру. НАША МІСІЯ: ЗРОБИТИ ПРОЦЕС ВИРОБНИЦТВА ВИРОБІВ З МЕТАЛУ ПРОСТИМ ДЛЯ НАШИХ КЛІЄНТІВ Ми здійснюємо повний цикл виробництва на власних потужностях — працюємо виключно […]

Fishki Coffee

Fishki Food (Fishki Pizza, Fishki Coffee, Danish ) існує на ринку понад 14 років. Національна мережа франчайзингу представлена пекарнями різних форматів. Продукцію компанії щодня споживає понад 2 мільйони українців. Ми постійно вдосконалюємося та покращуємо умови для роботи наших співробітників.

New Gestlife

Новий GestLife Україна — це новий етап у діяльності провідного європейського агенства сурогатного материнства під назвою GESTLIFE, після його поглинання американською компанією INVESTMEDICAL. Ми є першою компанією у Європі у сфері сурогатного материнства, тим самим в нашій клініці допоміжних репродуктивних технологій ми здійснюємо мрію про батьківство для пар, які не можуть стати батьками природнім шляхом […]

Франик

Мережа кафе — пекарень в Україні (Полтава, Харків, Дніпро, Київ) Здивує вас не тільки смачними сніданками, а ще привітною командою. Та історією закладу, яка створюється саме зараз. І ви можете стати її частиною. Команда, яка буде пригощати гостей файною їжею та шанувати. Зустрічати їх знову і знову у Франику💙

Три Буд

Торгова компанія, що займається оптовим продажем будівельних та оздоблювальних матеріалів провідних світових та українських виробників. Будівельні матеріали для внутрішнього та зовнішнього оздоблення приміщень.

PLASH

PLASH — медіабай агентство born and raised in Ukraine, що багаторазово прокачає тебе і твій заробіток в аффілейт маркетингу. Вже два роки тримаємо на собі фокус конкурентів з усього світу. Щомісяця наші баєри ставлять рекорди по кількості FTD, наш бренд знає кожен гравець ринку, а результати нашої тіми роблять нас постійними членами всеможливих рейтингів. Human-to-human […]

Вайлд Технолоджи

Компанія Dtech — постачальник кращих атракціонів віртуальної реальності на території України вже більше 10 років. Щомісяця 92 співробітника мережі роблять щасливими понад 20 000 осіб.

Арс Лонга

Архітектурне проєктування, дизайн інтер’єрів, ген планування, будівництво, ремонт.

HomeCafe

Homecafe — затишні заклади в житлових комплексах преміум-класу.

Петрікор Вайн

Провідна компанія «Петрікор Вайн», займаться ексклюзивним імпортом вин і міцного алкоголю від провідних європейських і світових виробників та бакалейною групою товарів

Компанія Укрбакалія

HD-group производство бакалейных продуктов; оптовая и розничная торговля.

Olos-Academy

Компанія OLOS-Academy вже 11 років займається організацією та проведенням освітніх проектів для бізнесу (семінари, конференції, бізнес-поїздки за кордон).

УкрКубок

У нас Вы сможете купить сувенирные наградные кубки, медали, статуэтки, дипломы на металле, сертификаты, спортивные призы, награды и наградную атрибутику с доставкой в Киеве и Украине!

Karno Energy

Компанія Karno Energy пропонує комплексний підхід у розробці інженерних систем з використанням відновлювальної енергетики та сучасних BIM технологій будівництва. Наша команда складається з професійних інженерів та науковців, які поєднанні спільною ідеєю «Зелена енергія». Наші інженерні проекти відповідають вищим стандартам енергоефективності та естетичного вигляду.

Мото Трейдинг

Компанія з роздрібного продажу газу та нафтопродуктів, що динамічно розвивається, представлена ​​мережею автозаправних станцій по всій Україні під торговою маркою «MOTTO».

OneCar Group

Автосервіс на Харківському шосе 48-в — мультібренд — 15 постів

Denka Logistics

Denka Logistics является современным складским комплексом площадью 20 000 м2 с высоким уровнем автоматизации, спроектированный с учетом европейских бизнес-процессов и 26-летнего опыта, приобретенного за время существования компании.

Danlex LTD

Маємо транспортно-експедиційний відділ, а також працюємо як перевізник ФОП Скляр С.М.