| Вы представитель компании? Редактируйте страницу и отвечайте от имени компании. Українська технологічна компанія —  це український виробник технологій та обладнання європейської якості. Отзывы о работе в Українська технологічна компанія, зарплаты, вакансииВакансии 40 000 – 60 000 грн  35 000 – 45 000 грн Добавьте зарплату в компании Українська технологічна компаніяДобавить отзыв о работодателе Українська технологічна компанія Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Українська технологічна компанія? |

Дуже прикро, коли обличчям компанії стає некваліфікований HR — або це відображення корпоративної культури. Отримала позитивний відгук на резюме, написала, щоб узгодити час співбесіди — у відповідь: «Я вам не писала». Скинула Світлані її ж лист із запрошенням, після чого вона телефонує й каже, що я не підходжу через відсутність технічної освіти (хоча у вакансії вказано: «вища освіта у сфері маркетингу або інженерії — бажано»).
Шановна Світлано, на ринку багато не лише кандидатів, а й вакансій. Не підходжу — так навіщо писати? Взагалі не зрозуміла ні логіки комунікації, ні тону розмови. Ви — обличчя компанії, і саме від вашого ставлення формується її репутація. HR часто кричать на всіз форумах, що «немає людей», але, можливо, варто почати з поваги й професійної комунікації: карантином і війною можна виправдати складнощі, але не неповагу. Пам’ятайте: не лише ви оцінюєте кандидатів — вони також формують думку про компанію та залишають відгуки.Це працює у дві сторони.