Garne Immigration

Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Отзывы о работе в Garne Immigration, зарплаты, вакансии

1. Роман
    17 Авг 2026

Працював у компанії нетривалий період. На старті умови виглядали нормально: на перший місяць, який передбачав навчання та адаптацію, мені були озвучені умови зі ставкою та бонусною частиною з 1 робочого дня (періоду адаптації).

Після припинення співпраці виникла проблема з фінальним розрахунком. Я фактично відпрацював близько 8–9 робочих днів, однак компанія запропонувала оплатити лише 2 дні.

Як пояснення було зазначено, що решта періоду вважалася навчанням і що в разі припинення співпраці оплата за цей час не здійснюється. При цьому до початку роботи така умова зі мною не обговорювалася, не була повідомлена та не була окремо погоджена або закріплена в договорі.

Із запропонованим розрахунком я не погодився.

Загалом мій досвід залишив негативне враження саме через підхід до завершення співпраці та фінального розрахунку. Потенційним працівникам рекомендую до початку роботи письмово фіксувати всі умови оплати, зокрема умови щодо навчання та адаптаційного періоду.

Все зарплаты добавляются анонимно

Добавьте зарплату в компании Garne Immigration

Добавить отзыв Оцените работодателя Garne Immigration: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.