Сервісний Центр "S3"

Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Отзывы о работе в Сервісний Центр "S3", зарплаты, вакансии

1. yurgen nikolas
    4 Сен 2026

Шахраї та злодії! Сервісний Центр "S3" (номери: 067 628 3532, 067-200-92-84) — обходьте десятою дорогою!

Звернувся до них у листопаді 2025 року через проблеми з ноутбуком HP Pavilion. На виклик приїхав такий собі «майстер» Костянтин (мобільні: +380668200876, додатковий: +380752149269). Цей візит коштував мені не лише нервів, а й майна.

Коротко про суть «сервісу»:

Діагностика й «ремонт» зарано назвати роботою: Взяли аж 10 000 грн за перевстановлення Windows і нібито чистку. Видали квитанцію. Але вже за три дні ноутбук почав настільки жорстко зависати, що користуватися ним стало неможливо. З'ясувалося, що втулили якесь ліве, піратське кастомне ПЗ, забите сміттям і сторонніми програмами.

Вкрали інший ноутбук: Під час візиту майстер безцеремонно витягнув планку пам'яті з мого іншого старого ноутбука Lenovo і вставив її в HP. А сам старий Lenovo умовив забрати начебто на «безкоштовний додатковий ремонт і відновлення», прикриваючись ім'ям компанії.

Цинічне зізнання і зникнення: Після новорічних свят 2026 року (після довгих ігнорувань) Костянтин вийшов на зв'язок. Спочатку співав балади про те, що був у ЗСУ, а щодо мого ноутбука Lenovo заявив прямо в очі: «Я пустив його на запчастини». Після цього заблокував мене, кидає слухавки, у месенджерах — глуха стіна.

Позиція керівництва — нуль відповідальності: Дзвінок на гарячу лінію сервісу керівнику нічого не дав. Мені відверто сказали, що цей майстер «після служби неадекватний і вже багатьох кинув», але компаніями лапками розвела і зняла з себе будь-яку відповідальність за власного працівника. Тобто контора повністю покриває шахраїв, які обкрадають людей.

Хотів отримати нормальну допомогу, а натомість викинув гроші на вітер, отримав зіпсований софтом робочий ноутбук і втратив стару техніку, яку пустили «наліво». Ніколи і ні за яких обставин не звертайтеся до цих ділків!

Все зарплаты добавляются анонимно

Добавьте зарплату в компании Сервісний Центр "S3"

Добавить отзыв Оцените работодателя Сервісний Центр "S3": расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.