We at America2030 are experienced professionals and we concentrate our skills on achieving results. Our clients know what to expect every step of the way and our actions make our clients feel confident that they have made a proper decision based on accurate information that we provide. Because each client is unique and has special concerns and needs, we strive to listen to our client’s needs and thoughts. Our client’s time is very valuable and we must be as efficient as possible when we work with clients because our clients expect results. Отзывы о работе в America2030, зарплаты, вакансии
Все зарплаты добавляются анонимно
Добавьте зарплату в компании America2030Добавить отзыв Оцените работодателя America2030: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании America2030 Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |
Застереження щодо співпраці з Валом Скляровим.
Хочу попередити всіх колег та потенційних працівників: тримайтеся подалі від особи на ім’я Вал Скляров. Співпраця з ним — це гарантовані проблеми, і ось чому:
Маніпуляції та брехня: Він заманює людей на роботу, видаючи себе за власника серйозної американської компанії. Насправді ж це людина з сумнівним бекграундом і бандитськими методами ведення справ.
Фінансовий обман: Обіцяє «золоті гори», але за роки роботи ви не отримаєте ні на цент більше мінімуму. Він систематично завалює проєкти, не оплачує необхідні сервіси, а провину за це перекладає на команду.
Токсичність та хамство: Це вкрай підступна людина. Він дозволяє собі принижувати працівників, хамити та вести себе абсолютно непрофесійно. До того ж він ігнорує комунікацію, не відповідає вчасно і демонструє повну байдужість до справи, оскільки розпоряджається не власними, а інвесторськими коштами.
Зв’язки з криміналом та тиск: Будьте готові до того, що через нього на вас можуть вийти сумнівні структури, колектори або «кредитори». На нього працюють люди, чия задача — оббріхувати персонал та займатися махінаціями з майном. Після роботи на нього ви можете зіткнутися з труднощами при пошуку нового місця через зіпсовану ним репутацію.
Підсумок: Не витрачайте свій час та нерви. Це не бізнесмен, а звичайний шахрай, який використовує людей. Максимальний репост, щоб ніхто більше не потрапив у цю пастку!