Компанія «Гудок» — мережа салонів звязку з продажу мобільних телефонів, планшетів та аксесуарів. GUDOK GUDOKUA ГУДОК Отзывы о работе в Гудок, зарплаты
Добавьте зарплату в компании ГудокДобавить отзыв о работодателе Гудок Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Гудок?
Повне дно магазини гудок та мобі.
Жахливе ставлення до працівників.
Не виплачують заробітню плату.
Кожного дня змушують їздити на підміни на інші ТТ, так як нормальні люди вже давно покинули цю псевдо-компанію.
Компанія не хороша ,обманюють своїх клієнтів їм головне ,щоб вони купили послуги , зарплата маленька , була на стажуванні 7 днів і мене не взяли сказала ,що не підійшла , за стажування не оплатила ,довго там ніхто не затримується, моя порада обменайте цей магазин
Це просто кошмар, подумайте 100 разів перед тим як записуватись до них на «стажування». Постійно змушують втюхувати людям якісь свої послуги, які їм зовсім не потрібні. При цьому треба обманювати покупців, розказувати їм казки, щоб вони погодились. Начальству все одно, що ти відчуваєш – головне, щоб гроші з людей витягли. Дуже важка атмосфера і несправедливе ставлення до працівників. Нікому не раджу тут працювати.
Не рекомендую цю компанію. Обіцяли одну зарплату, а в результаті не заплатили те, що обіцяли. Потім взагалі звільнили без виплат. Обманюють працівників, ставлення погане. Не варто туди йти працювати.