ООО СП «НИБУЛОН» – ровесник независимой Украины. Мы прошли долгий и тернистый путь от небольшой фирмы к национальной компании с широкой сетью филиалов, и сегодня являемся крупнейшим отечественным производителем и экспортером основной сельскохозяйственной продукции. Отзывы о работе в Нибулон, зарплаты
Бухгалтер 1 20 000 грн Бухгалтер центрального офиса 1 11 000 грн Инспектор службы безопасности 2 9 000 .. 15 000 грн Матрос 1 21 600 грн Механик 1 15 400 грн Механик судовой 1 36 000 грн Охрана 1 5 000 грн Разнорабочий 1 6 000 грн Старший матрос 1 23 500 грн Сушильщик 1 3 200 грн Экономист 2 30 000 грн Электрогазосварщик 1 5 600 грн Энергетик 1 2 700 грн Добавьте зарплату в компании НибулонДобавить отзыв о работодателе Нибулон Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Нибулон?
@Независимый критик, ці люди ніяк не зрозумують, що як раніше, уже ніколи не буде. обдирати Вадатурського як липку, прикриваючись добрими намірами іздити на бехах, мати маєтки на березі чи навіть власні кораблі. світ змінився і ті, кого Порошина посадила на пляшку тільки шо і можуть то тявкати як шавка. ідіть з богом слабенькі.
і ще одне. скажу більше, а ці нові, Київські взагалі нас вас насц.ть і підуть далі)
так шо, закриваємо хліборєзки і арбайтен, арбайтен
У кого-то слишком много времени, чтобы обсуждать тут Порошину М. Имеете какие-то доказательства злоупотреблений с ее стороны — идите к Андрею, а личные обиды выскажите в лицо, если она уже ничего не решает. Чего вам бояться? Противно читать этот базар обиженных жизнью
Та шо там «запала»!!! Вона приїхала відкати з постачальників зібрати! Абсолютно марна людина у компанії, посадіть її на мінімальну зарплату, вона і так добре заробляє
А чого *** запала на дно в Миколаєві? Не чути не видно! Женіть її вже, чого панькаєтесь? Вона наразі просто зп отримує. Кошмарити людей не дають,вішати лапшу немає кому, працювати на результат не вміє, то навіщо потрібна, як і її підлеглі, котрі підібрані у відповідний морально — професійний рівень. Час вже їй збирати каміння! Так Марія Іванівна?)
Ткаченко, рука-[вырезано], что там с Фуксом в Кремне?! Не хватает мозгов сделать?! Зови Тихона! Иначе за какой х.. ты получаешь зарплату?! Вместе с этим молдаваном лавреньтьевым?;
Алё, аудит, спите,[вырезано] или на откатах?!
давно вже не працюю у компаніі. Сумно. Не буду згадувати подробиць аби залишитись інкогнито. руйнація судноплавки почалася з деяких осіб. Керівництво вважало що «аудітори» все налагодять, натомість викинули купу грошей самим аудіторам до кишені)) Трест который лопнул.О Генгі. Класіка
Як все відбувалося.У будівельників є ДБНи. завдяки ним вони можуть «честно» пи***ти будматеріали.
То чому це не мали робити моряки? Ну дійсно. Вони никого не обкрадали. Припустимо коли ти зпускаєшся з баржами в низ по течіі іх самих несе.але ж як що не кермувати взагали, то може кудист вінести, тому дизели все одно працювали, на , не зовсім, мінімумі, але й не на максимумі. Солярка єкономилася. Можно було іі віддати за «подяку», або за » щіру подяку» в розмірі в рази меншу як що ії зіл,єш добрим підприємцям за готівку.І то я до чого. Той самий Масько активно цім користався…
@Гость, боже, люди, яка порошина, залиште бабку в спокої, старість доживати, вона ж голову боїться підняти аби її не погнали як більшість)))
@ССЗ, он т [вырезано], Заворотченко, Касьягенко, Ознобишин боятся слово сказать, тначе оних ьоже вспомнят и погогят с агой тряпкой!!! Что делает (ремонтирует) Лавоеньна со своей бандой в человека? Тихоноаич чё там ремонтирует сл свлей щшавкой ткаченко и масько!?
ПэАудиторы, посмотрите их в 13-00 никого НЕТ!!! Хдебушек взяли дармовой исвалили!!!Порошина, ты спмшь?! Или га откатах? Генерала на вас [вырезано] нет(((
Музыка.жмур.карпухин а чё седим так ровно?не помогаем не организовываем помощь людям.мало на живались?а тебе карпуша особенный мой привет.я его тебе привезу обязательно.и вопрос по пидarу белому.почему он до сих пор не уволен в связи с выходом на пенсию
@Кисле молоко, уже работаем на других работах.и нибулон не волнует априори.чего и вам советуем.а ныть.скулить и работать ..это вообще за гранью понимания. Не устраивает. Уволься.после нибулона много где открыты двери. Естественно если ты что-то умеешь.
Здрастуйте! Что все уже молчите, уже не что и сказать???! Все поняли что кантора сматывает удочки…. На работников всем по***ть, работают за копейки работяги…. Кто около самого корыта, то рвут последнее….
@Валера, выплата по инициативе предприятия (по согласованию сторон) обсуждается индивидуально! Но не рассчитывай на золотые горы. По собственному желанию- выплачивается только не использованный отпуск
Привет всем, подскажите ребята,такой момент, короче работал я на терминале, на данный момент работать не хочу, при увольнении с нибулона не по собственному желанию полагается ли мне выплата от нибулона?? Кто подскажет все эти моменты денежные при увольнении
Ну вот и конец [вырезано] свиноферме под названием СК. Зерновой коридор открывается. Есть еще желающие сгонять до Очакова и по легкому срубить деньжат?
Так напишите это в фейсбуке , никто же вам не запрещает! Интересно, удалят или нет
@Гость, всем *** на тебя.как и адекватный плав состав косил под дурочку слушая очередной бред Мишы визировщика/аудита)
Получается,что только в Фейсбуке у Нибулона все хорошо.Под каждым постом лайки,классы ставят.Оказывается все хорошо?А то что уволили с судоходки,якобы по собственному желанию,это нормально.Когда работник нужен был Нибулону,с него требовали отдачу(работа в штормовую погоду,и прочее.А теперь получается,пошел ты на …Зашебись отношение компании.Не позортесь в соцсетях,какие вы «замечательные»
@Гость, Там это.пучок офисного планктона можна содержать на зарплату капитана))
@Гость, а ты с передовой пишешь, умник? Сколько людей оаботало на вас, ленивцев!!!
Попробуте не работяг увольнять, а этих офисных, с зарплатой в дес тыс грн!!! На одной бумаге для ксерокса съекономите!!!
Ну а как ты хотел? Отсидеться дома пока другие воюют не получится.А за бабло людишки нибулоновские пойдут куда угодно, не переживай. Незаменимых нет.
А что с Ромоданом ? Тоже орки зерновому коридору мешают???
@Гость, вы немножко не понимаете что происходит.Вся логистика речная уничтожена.спасибо освободителям.каховский шлюз засыпап.половина терминалов на Днепре разграблены.Перегрузка в Очакове и рядом.будет крайне опасна и после войны.(мины)в комплексе это и говорит и ненадобности судоходки.ибо не один вменяемый капитан да любой член экипажа не будет рисковать жизнью за 500-1500у.е. Во всём мире практика судоходная. при военных действиях х2 оклад делают(гробовые) вряд-ли нибулон будет платить 2000-4000у.е. плав составу.потому только ликвидация судоходки!
Увольнение судоходки нечем хорошим не закончится для компании. Ведь на флоте все держится. Говорят назад возьмут .а люди назад пойдут? Через военкомат ? Левый берег освободят.работа пойдёт( покрайней мере я на это надеюсь)а работать не кому будет. Потому что все почти ради экономии уволили. Не говоря о том как людям это время выживать без зарплаты .
@Гость, что значит прощай? За счёт судоходки это производство работало.значит конец Нибулону..печально.Дед вряд-ли оценил бы..Сколько лет в никуда.Андрюша наруководит.как на руководил раньше…
Ну вот и все… Прощай судоходка. Придется теперь или по подвалам прятаться или в ЗСУ идти. Наворованные деньги скоро закончатся. Печально .
Я помню как-то Изместьева пришла ко мне в кабинет и начала неистово орать на меня при моих подчиненных.
И вроде женщина и в таблет не заедешь, и вела себя так, что съездить было нужно.
Я вам ребята искренне сочувствую, что вам приходится работать с такими людьми.
Что вам приходится выживать в такой обстановке, и что вы не уехали из страны, когда это было возможно.
Держитесь
Цікаво, чи керівники філій отримують якусь доплату за звільнення своїх працівників? Підкреслюю, не за скороченням штату, а за «власним бажанням» або «за згодою сторін».
До речі…Ізместьєви…він та мамка росіяни які дуже добре пригрілися в компанії. І поки українців звільняють зараз то ці обидва добре себе чухають за українські гроші
Те що зараз коїться в компанії під керівництвом Романенко Яни та при повному попустительстві з боку власника-це жах,те як зараз людей важають за непотріб,викидаючи на вулицю,тих хто не зраджував,втрачав свої молоді роки на цю компанію,щоб вона була успішна і багата,якщо б цього усього не було раніше,то цієї компанії не було вже раніше,без людей вона нічого не вартує,але ж у керівництва компанії зовсім немає часу та бажання займатись компанією,а головне їздити по тусовкам,дивитись де ти в рейтингу,яка доля ринку в тебе,і зовсім не дивлячись на якому рівні заробітні плати у працівників,які працюють у нього,а вони жебрацькі,все,що обіцяли-не виконали,обікрали кожного,в який вже раз,розповідаючи одну байку за іншою-то невдалий рік,то ковід,зараз війна,ніби она тільки для бізнесу,а прості люди нібито ніяк не постраждали,вони в першу чергу у злиднях-для їх зарплат,ціни непомірні,вони з голоду помруть,а не із-за війни,а цій вашій управлінці-Яні Романенко-ці люди до одного місця,вона,коли в країні війна і скрута дозволяє собі їздити по закордоном -місяцями відпочивать в любимій Америці і витрачати кошти не на допомогу країні-підтримуючи українських підприємців,сплачуючи податки в цій країні,тому що ця країна-це місце де можно заробляти кошти,тут вона може вішати локшину про свою потрібність,нібито вона чомусь когось навчає,за кордоном вона нікому непотрібна,тому такі пиявки і пристають до наших підприємств,знищуючи всіх хто в них працює,а власник просто «умив» руки,тому що він не може зустрітись зі своїми колективами,він не знаю як пояснити,що люди,які пропрацювали все життя в компанії по волі цієї недолугої приспособленки залишились без нічого,вона без року неділя пропрацювавши в компанії звільняє людей нібито для економії,а сама в той самий час добирає собі кучу людей,щоб самій не працювати,а робити розумний вид.Те що ти робиш з цією компанію,людьми,яких ти навіть не знаєш,вони для тебе папірці,особові справи-це виллється тобі такою купою людських сліз і не тільки,що ти ще тисячу разів пожалкуєшь,що ти таке затіяли,наші воїни повернуться і запитають з кожного,хто в «оптимізації» посприяв і прийняв участь-цей народ настраждався стільки,що ви всі будете бігти звідсіля якнаймога подалі та швидше в свою любиму Америку і де ви ще любити тратити кошті,які були відняті у українців у період війни!!!А вас шановний Андрій Олексійович просимо втручатись і займатись компанією,не допускаючи,щоб її знищували приєзжі гастролери-тут рік,там рік,получила процент за знищені долі українців і була собі така.Власник повинен не поручати чужинцям знищувати підприємство,а нести відповідальність і зберігати в любі часи,інакше людський гнів буде такий,що всім буде непереливки.Хочете економити,починайте з Яни та компанії,яку вона привела,якщо вони так піклуються про долю компанії,нехай назначать собі зарплату в 300 уе. в місяць,але без вихідних і нехай попрацює в свята-безкоштовно-волонтерському займуться,грошей стільки буди акумульовано для всіх цілей в компанії,зможемо гори перевернути,дуже сподіваюсь,що у вас є хребет для того,щоб приструнити таких як вона та її підлабузників та пристосуванців,яким в принципі пофіг на людей,головне,що вони при роботі і кеші!Сподіваюсь,що ви на щось впливаєте в цій компанії і зможете почути переважну більшість людей в своїй компанії-підняти рівень зарплати на рівень цін на товари(зерно у вас в валюті продається і ціни дуже гарні,коштів вистачає,щоб виплачувати гарні зарплати не скорочуючи штат),які люди покупають щодня,щоб поїсти та вижити,інакше найближчим часом,після отримання квітневої зарплати,працювати будуть Романенко Яна(не язиком,а руками,приймаючи зерно) та всі ті хто мовчки проглотив її « оптимізацію»,а саме керівники-докажете хто на що гаразд без людей…
Сокращение штата вдвое, понижение заработной платы на 50%, при реальной рентабельности бизнеса на сегодняшний день, это вообще законно? Чего вы хотите добиться, банкротства? То вы на верном пути к нему. Возможно сейчас компания в плюсе от таких перемен, но это если думать о том чтобы её закрыть. Переведите те копейки которые вы платите в $, так как всё в Украине сейчас переводят в доллар, вашим людям как выживать? Вы компания с неконкурентной зарплатой, никто работать не будет, даже палкой не заставите. Строить бизнес за счёт сотрудников, это ваш максимум, позор такой компании. И это все в военное время!!! Вот кто настоящий враг для украинцев, для своих людей.
Судоходка колись була в повазі. Щє коли з першоі прохідній треба було тіко на автівках іздити бо пішки не пускали, Волік підвозив. Казав —:»моряків я завжди підберу». А потім ці потвори —ізместьєви , мамочка с синочком угробили СК. Так був звісно і до них придурок с балалайкою с Баштанського , але про нього зара ніхто вже і не пам‘ятає. Цікаво де вони зараз?
@Працівник філії, ото да,головне нові посади директорів створюють,усі хочуть керувати,але ж з «скороченням»(не офіційно,а за власним бажанням),скоро й цього раба не залишиться,одне керівництво
Дивні йдуть часи,до якого кінця??
Шановний пан Реуцой!!! Це д скільки требо вкрасти, щоб відправити сім’ю у Лондон???
Ще і старший син хизується фото в інтернеті.
Доброго дня! Коли будуть якісь зміни? Коли будуть думати про робітників?
Проробив у Нібулоні понад 15 років. Заробив лише гіморої, спину зірвав, і куча інших болячок. Чо бомж, бо дурний. Дурний, що працюю стільки років за ці копійки які тут платять. І щей мізки ї**ть…. Завтра звільняюся, на пенсію!
Пани — начальники! Коли ви піднімете хоч трішки заробітну плату? Чи ви цін по магазинах не бачите? Як можна вижити за 9000- 10000 грн. За аналогічну роботу інші фірми платять 18000-20000 грн. Даємо вам трішки часу поміркувати! Ні, то ми масово звільняється, і робіть самі на тракторах, грущиками, і т.д. Ми все розуміємо, що війна економіка руйнується. Але, чому інші фірми платять більше ніж ви? Можливо, там директора не одержують по 150000 -300000грн. І премії заоблачні. Давайте жить і заробляти по справедливості! Директор одержує 60000 грн, а тут робиш роботи не меньше маєш 9000 грн. За такі гроші можна і взагалі не працювати. Нахер така робота потрібна. Чи ви стимулюєте, щоб породжували кражі?
@Гость, все досить елементарно просто — ініціюйте проведення незалежного аудиту відділу аудиту з моменту його створення і керування порошиною. Будуть дуже цікаві і захоплюючі результати для нового керівництва, тим більше можна буде в грошовому еквіваленті побачити її «професіоналізм»
P.s. і хватіт уже наконец-то трогать бєдную жєнщіну, она ні в чом не віновата
@Флот компании Нибулон, Так а когда на офисе СК был кто то кроме чмошников?
Реуцой ты ещё работаешь?))) Или виноградниками занимаешься? Кума Ивана с собой прихвати пропадет же без тебя
@Гость, жду с нетерпением!) Эта * сделала столько дер*ма всем, что единственное правильное решение выгнать её пендалем под зад!!!!
@Гость, даже не сомневайтесь, процесс уже запущен. «Покровителя» ее уже нет, к сожалению, а отвечать за свои гнилые поступки она уже начала, дальше только больше.
Удачи мария ивановна! Бумеранг штука интересная)
Почему за убийство Алексея Афанасьевича и Раисы люди остаются безнаказанные , Яцынюк Александр который слил кучу денег за 8 лет — это миллиарды со всего флота он остался в компании и сейчас курирует всем , не Андрей а чмошники которые остались в офисе ?
Ну так а шо там, Порошине на выход не предлагают????
@Анфіса Джордж, Це ви (я так розумію) про Ромодана говорите. Чі ще десь таке є…
@Гость, вірно, та в цілому згодні!
По-перше, хто пояснить, з якого часу HR перейшли в категорію
першої руки управління підприємством, і мають право втручатися у всі виробничі процеси, без узгодження з керівником чи директором
напрямку, чи це задача по «зачисці» співоробітників зверхів?
Друге, згодні! Подивіться ще раз на контингент «аферистів», який прийшли в компанію, з рекламою «Чегевар» революціонерів потрібно, поки не пізно. Це гангрена чи пухлина, невідомо що краще!
Звідси питання, хто це такі, і навіщо давати право міняти людей, котрі видавали кращі результати по експорту до початку
повномасштабної війни (торговий не беремо до уваги, це планктон котрий працює на бумажечці та колінці, а результат їх роботи,
просто наслідок імені компанії і не більше)?!
Прошу ще раз вивчити професіональний шлейф супермегатопкрутого спеціаліста Яна Романенко,
котра позиціонує себе спеціалістом по прокачці колективів, скілів, корпоративної культури, і тп різних звучних слів, які більше слів нічого не значять в прикладному житті, а так для понтів зійде. І як компанія без цього була в топі завжди! Подивіться на її відношення до співробітників, котрих вона за
якихось пару місяців вважає за бидло, і не соромлячись озвучує публічно. Що це за фрази «ви з Миколаєва забичяного, що ви там бачили». Це просто неповага. А по факту, досить ознайомитись з компаніями, де вона працювали, і запитати в операційних співробітників характеристику про неї! Ні в якому разі не можна питати в гуманітарія, бо це будуть оди похвали, в них це
кругова порука! Всі виробничники відповідають, що дані «проффесіонали» мають шаблонні заготовки, пускають «пиль» в очі, створюють умовну видимість бурхливої діяльності, та бажають, як довше протриматися, так як день роботи 600$+, а в додаток є можливість ще провести навчання за «методичкою», для колектива за додаткову плату відповідно, це без питаннь взагалі, бо «без Лоха і жизнь плоха»! Співробітникам з 10 річним досвідом скіли а нам кошти, все чесно! Ну анаслідком діяльності такої,стає те, що коли вже все, край, котрий наступає через рік-два, і якщо CEO встигає зрозуміти, що щось не то, і починають реанімувати «пацієнта» — компанію, то даний «персонал-варяг» говорить йому «допобачення» та їде на відпочинок в теплі краі на місяць другий, та чекає на іншу жертву. В цих гастролерів знову все по колу, як паразити присмоктуєтьсяю з набором тих самих методичьок і тп до нової жертви підприємства, а минула компанії, котра попала під вплив їх «революційних» змін повертає свою робочу структуру, котра давала результат, але при цьому втрачено персонал ключовий та рік два життя.
В продовження, жодний співробітник — виробничників, з компаній з її списку робочих місць радника чи заступник, чи як там себе вона іменує, не дає позитивної рекомендаціїна результат праці, було все то саме було, що і в нас. Ломали структуру, міняли людей, з мантрою, що не один керівник не знає, як будувати робочу структуру напрямку свого, що дасть результат, а вона знає! І дураку зрозуміло, що будувати систему управління підприємством потрібно, знаючи всі тонкощі роботи , культуру та взаємовідносини в колективі. А який в неї досвід та знання, за три місяці? За цей час, вивчити корпоративну культуру та стиль неможливий, а підганяти під шаблон теоретичний і справа зроблена, то що в результаті? Це призводить до краху завжди, так як індивідульність це причина успіху, і це аксіома.
Пропоную придивитися на нових унікальних працевлаштованих нею спеціалістів, що привела та приводить за собою від компанії до компанії ця мадам. Вони наводять розлад та демотивують ключовий персонал своїм рівнем розуміння ситуації та компетенції. Це сумно, що випадкові люди просто грають в телефоні та відбувають час, так як знають, що тут місце де можна заробити, а не місце де працювати, а працівники корінні витягують все на своїх плечах і далі. Всі ті, що приїхали в Киів, працють і далі за 2-5 разів меншу зп, ніж в цих спеціалістів, і спостерігають за подвійними стандартами та розвалом всієї
вибудуваної концепції взаємовідносин та підпорядкування, не говорячи про занепад підприємства котрому віддані кращі роки життя. Але справедливості немає!
Думати та аналізувати, цього вдосталь для початку! Успіхів та терпіння!
Так дійсно, Бухгартерія у нас на вищому рівні ні зайти спитать не можна нічого нідопитатся бо вони завжди зайняті обговоренням фільмів чі чаюванням коли незайдиш то все вони чаюють дуже заклопотані люди а відношення до простих робочих як до рабів а головний механік то вообще бидло))))
Молдавану Реуцою приходит конец, есть инфа скоро уберут его
Адмін 30 чоловік, 3 зміни 10
Броні немає, шо ж ви тепер всі забились по кабінетах???
Видумуєте як розвести на свій рахунок? А потім ще нагло казать «ти ж сам написав»…
@Гость, уходьте з компанії,вона не достойна того,щоб люди,які її не кинули в перші пів-року,коли була скрута,робили без зарплати,підтримавши її,виходили і виконували роботу,не отримуючи заробітню плату,а зараз з приходом «іноваторів»-чужих компанії людей,які собі в заслугу ставлять кількість звільнених людей з інших місць своєї роботи,багато розуму для цього не потрібно,щоб звільнити людей,які вірою і правдою відпрацювали в цій компанії,але цим людям власник вважає ,(хоча обіцяв зробити все,щоб зберегти колектив весь)що нічого він не повинен,а тим хто в компанії якісь 3-4 місяці дозволяє розвалити основу із чого складається компанія-люди,не розуміючи,що це міна,через яку компанію чекає крах,а «іноватори» покинуть його так саме,як і інші компанії до цього.Дуже прикро,що це трапляється в нашій компанії,з таким відношенням люди самі покинуть компанію і скиглити вже буде керівництво шукаючи тих хто зможе організувати роботу на місцях,прикро,що компанією почали керувати стороні люди,яким ця компанія до одного місця,а лише місце де можно хапнути грошей і піти далі рушити інші підприємства та нашу державу економічно,зливаючи її під когось!А Батьківщину захищають прості працівники нашої компанії,ні один з топ-керівництва не захищає її ,хоча так багато слів казали,мали наглість повчати,як вони люблять свою державу,а на ділі ні одного немає там на захисті Батьківщини,ось і все,що потрібно знати про тих хто є хто.Прикрість в тому,що в нашій державі ніколи людина не була на першому місці,а самі люди не навчились казати роботодавцю ні,і нехай тоді він зрозуміє,що те,що будувалось десятиріччями можно розвалити за рік-два,якщо не чути колективи,які мають повне право на те ,щоб бути почутими,вони все зробили,щоб компанія існувала зараз.Сподіваюсь,що власник все ж зрозуміє,що робиться велика помилка,інакше ці люди підуть до конкурентів зі всіма знаннями і зроблять все,щоб втерти ніс компанії,яка так до них віднеслась і тоді спроби вигнати людей з компанії під приводом « оптимізації» обернуться крахом компанії:(!!!