Signal
Продаж, монтаж та обслуговування охоронних систем
SignalПродаж, монтаж та обслуговування охоронних систем BiosПродаж мобільних телефонів та аксесуарів. Сервісний центр по ремонту мобільних телефонів. Поліграфія КаузоТовариства з обмеженою відповідальністю «КАУЗО» займається виробництвом: панно для декорування інтер’єру, панно для декорування інтер’єру з підсвічуванням, годинник у вигляді панно, картини деревяній рамі з шовкографічним зображенням, деревяна фоторамка с паспарту та інше . Наше виробництво знаходится в : 20300, Черкаська обл., м. Умань, ул. Старицького, 5 UniparkМи створюємо тематичні парки. Від створення ідеї проекту та розробки концепції до її реалізації. Ми займаємося наповненням локації, інфраструктурою для відпочинку та розвагами Manimama OÜМы являемся юридическим агентством MANIMAMA, зарегистрированным в Эстонии. Наша компания оказывает ряд юридических и консалтинговых услуг для: ✅ блокчейн-проектов; ✅ гемблинга; ✅ fintech; ✅ игровых платформ; и ✅ других видов деятельности. Їм Рибу і ХуднуВас вітає Краща доставка суші в Києві — «ЇМ РИБУ І ХУДНУ»! Всім прихильникам здорового харчування компанія «ЇМ РИБУ І ХУДНУ» пропонує зробити такий спосіб життя ще більш доступним. Здійснюємо доставку широкого меню здорової їжі. Ми пропонуємо доставку суші, круасанів, рисової піци, десертів, салатів та напоїв. HomecultHomecult — міжнародна компанія, що динамічно розвивається, з представництвами в Україні, Європі та ОАЕ. Ми спеціалізуємося на архітектурному та дизайн-проектуванні, а також на реалізації будівельних проектів «під ключ». Чому Homecult — це ваш вибір? Міжнародний досвід: Працюйте над проектами світового рівня в різних куточках планети. Професійний розвиток: Реалізуйте свій потенціал у команді досвідчених архітекторів, дизайнерів […] ГрушкаФірма ГРУШКА на ринку із 2012 року. Ми виробляємо уніформу для бізнесу. Відправляємо в будь-яку точку світу. Шиємо брендовані уніформу для кафе, ресторанів, салонів краси. За період війни не працювали лише одну неділю і цим ми пишаємося. В нас дружній колектив, нове обладнання, комфортні для роботи умови, вчасна зарплатня. М-ТарОхранная компания «М-ТАР» Remote HelpersIT компания Remote Helpers оказывает аутстаффинговые услуги по выводу персонала за штат компании, специализируясь на подборе кадров в сфере маркетинга и IT. Помогая работодателям снижать расходы на персонал и устранять любые кадровые и миграционные риски. Адама УкраїнаАДАМА Україна — це молодий та швидко зростаючий постачальник якісних ЗЗР та мікродобрив. Наша мета полягає в тому, щоб забезпечити фермерів відмінним сервісом і надати їм змогу зростати стабільно. Ми відрізняємося від наших конкурентів нашим індивідуальним підходом та інноваціями. Ми надихаємося аграрною галуззю і наша справа — це більше ніж просто робота. WhoCPAМіжнародна ІT компанія, яка динамічно розвивається як прямий рекламодавець у сфері краси та здоров’я, в creative-маркетингу та розробці власних контентних проектів. Мережа офісів в Азії та Мексиці. ROI4CIO (Pitch Avatar)ROIFORCIO / ROI4CIO / Pitch Avatar ROI4CIO is an Austrian startup company that develops products that help businesses be more effective using AI. Our virtual assistants save the most valuable resource in our life — time. R&D is in Ukraine. A key focus of ROI4CIO is our current flagship project, Pitch Avatar. Pitch Avatar enables […] Слово-47Спеціалізуємось на виготовленні борошна та олії з використанням виключно органічної сировини. Ретельно дбаємо про якість та безпеку нашої продукції, завдяки впровадженню передових систем контролю. Завод обладнаний новітнім українським і іноземним обладнанням, що дозволяє досягати високої ефективності та якості у виробництві. Контроль за якістю сировини, готової продукції та виробничим процесом проводиться високопрофесійним персоналом виробничої лабораторії укомплектованої […] RingostatRingostat — продуктова IT компанія, платформа коллтрекінгу, телефонії та наскрізної аналітики. Допомагає оптимізувати маркетинг, побудувати ефективну комунікацію з клієнтом та збільшити продажі. Єдиний офіційний технологічний партнер Google Analytics серед аналогічних сервісів у Східній Європі. На авторитетному ресурсі відгуків G2 Ringostat входить до десятки найкращих у світі. Платформа Ringostat включає 7 продуктів: коллтрекінг, наскрізну аналітику, віртуальну […] Роялті КонкортКомпанія РОЯЛТІ КОНКОРТ є одним із провідних постачальників та експортерів зернових культур і продуктів їх переробки в Україні, а також здійснює діяльність у сфері зернотрейдингу та пропонує широкий спектр продукції як для внутрішнього ринку України, так і для міжнародних клієнтів. НВП МінералРозробка проектно-кошторисної документації для проведення геолого-розвідувальних робіт. Діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах (основний) АСЛ логістикASL Logistic пропонує перевезення 4PL завдяки широкій сітці партнерів (прямими агентами) по всьому світу та власному автопарку. Команда ASL — прагне надавати своїм клієнтам комплексний спектр послуг. Ми стали лідером у галузі логістики. Компанія займається міжнародними перевезеннями вантажів, має офіси у Києві та Варшаві. Місія компанії ASL дотримується принципу та філософії бути лідером у сфері […] Прімум АктивТОВ «Прімум актив» — виробництво залізобетонних виробів, будівництво промислових майданчиків, послуги спецтранспорту. Наше підприємство надає послуги з використанням власної, сучасної будівельної техніки, яка разом з кваліфікованим персоналом виконує роботи з будівництва під’їзних шляхів, облаштуванню площадок для КЕМПів, будівництво шляхопроводів, бурових майданчиків, тимчасових та постійних площадок для розміщення стецтехніки, облаштування дожимних компресорних станцій та інших будівельних […] Прайм-ПакГуртовий та роздрібний продаж розхідних матеріалів для поліграфічного виробництва |