ДКБС
Гуртові продажі кабельної та електротехнічної продукції.
ЛандпрессДрукарня Ландпресс є одним із найбільших поліграфічних підприємств сходу України, ми пропонуємо перспективи професійного зростання, соцзахист та своєчасну виплату гідного рівня оплати праці. ESputnikeSputnik — омніканальна платформа автоматизації маркетингу. Ми допомагаємо компаніям з ритейлу, e-commerce, онлайн-сервісам і SaaS спілкуватися з їхніми клієнтами в різних каналах, збільшуючи продажі та рівень лояльності. З 2012 року eSputnik допомагає найбільшим гравцям e-commerce вибудовувати директ-маркетинг. Наше гасло — «Робити професіональний маркетинг доступним». Використання простих, інтуїтивних інтерфейсів для передових і технологічно складних рішень — […] Джеларті СтудіоУнікальний формат ресторанів морозива. Тут діє повноцінне меню, всі страви якого — закуски, салати, супи, пасти, м’ясо, риба, — сервіруються з гастрономічним морозивом. Карпачо з лосося з сорбетом із лимона та базиліка, гарбузовий крем-суп з морозивом з горгонзоли, ризото з грибами та морозивом з трюфеля, котлети зі щуки з морквяним пюре та морозивом з лимона […] Atomio LardiniКомпанія «Atomio Lardini» була заснована в 2013 році.Процес виробництва взуття побудований в кращих традиціях мануфактури і майстерності. Співпраця з Італійськими майстрами Допомагає втілювати останні тенденції і відповідати всім світовим вимогам.Італійська лінійка машин дозволяє досягти ідеальної якості.Єдине автоматизоване виробництво в Україні!Увага до деталей, якісне пошиття, елегантність, матеріали преміальної якості і жіночність.Український бренд взуття Atomio Lardini — […] КристалбанкКРИСТАЛБАНК — це перший в Україні банк, створений Фондом гарантування вкладів фізичних осіб зі статусом «Перехідного банку» у 2014 році. У березні 2015 р. Банк втратив статус «Перехідного банку» та отримав повну банківську ліцензію на право здійснення всіх банківських послуг юридичним та фізичним особам в межах чинного законодавства України. Сьогодні КРИСТАЛБАНК має 21 відділення (м.Київ, […] Бердичівська фабрика одягуПрАТ «Бердичівська фабрика одягу» — це сучасне підприємство, яке займається пошиттям класичного чоловічого одягу: верхній одяг, чоловічі костюми, піджаки та брюки. Своє існування ми розпочали ще в далекому 1920 році, і на сьогодні нам 104 роки. Це великий шлях виробництва, модернізації та сучасного підходу до пошиття чоловічого одягу. UcarsКомпания Ucars имеет сеть Автосалонов в Украине. Основной профиль: Продажа и поиск нашим клиентам б/у и новых авто из любой точки планеты. Прокат авто. Залог под автомобили. Хотей-ТрейдХотей-трейд производит ремонт и сервисное обслуживание легкового мультибрендового автотранспорта. DonoDONO — мережа піцерій формату take away, натхненна італійськими традиціями та атмосферою. DONO (з італ. «подарунок») створює затишок і дарує святкові емоції завдяки якісній продукції, естетичному оформленню та особливій увазі до деталей. Вінхаб логістикс холдингКомпанія займається будівництвом та розвитком логістичних комплексів на території України. Сьогодні компанія має понад 200 тисяч квадратних метрів логістичних площ та планує розвинутись до 1 000 000 м2 FormagГрупа компаній «Формаг» займає лідируючі позиції на ринку транспортно-експедиторських послуг протягом 20 років. Будучи у складі групи компаній Формаг, ДП «Формаг-Київ» є дієвим членом Міжнародної асоціації експедиторів (FIATA), Міжнародної асоціації морських агентів (Multiport), Міжнародної Федерації судноплавних Брокерів і Агентів (FONASBA). Страхове покриття від провідного світового страховика — компанії TT- CLUB. Про якість надаваних нами послуг […] McorpПроектно-будівельна компанія MCORP надає повний перелік послуг у сфері нерухомості. Наша спільна мета — створення нового способу життя для наших клієнтів, який би приносив більше позитивних емоцій. Спосіб життя, який би формувало середовище, сучасне та нетипове, який ми створюємо у своїх проектах. Не важливо буде це житловий будинок, квартира чи офіс, компанія MCORP робить її […] Компанія Лан«Компанія ЛАН» — провідна компанія у сфері продажу кобайнів CLAAS, обслуговування та ремонту іншої сільськогосподарської техніки, реалізації запасних частин. Мета, що була поставлена у 2004 році, а саме створення підприємства, яке було б відповідальним та надійним партнером у розвитку аграрного бізнесу, успішно втілюється уже більше десяти років. «Компанія ЛАН» є надійним та постійним представником незаперечних […] Ріббон юаТОВ «РІББОН ЮА» RIBBON UA: ваш надійний партнер у світі маркування Ми постачаємо все необхідне для роботи зі штрих-кодом по всій Україні: Обладнання для друку етикеток та касової стрічки: принтери етикеток та чеків Toshiba, Citizen, Zebra, TSC, Godex, Honeywell, Sato, HPRT, ASAP, Epson Обладнання для обліку та сканування штрих-кодів та QR-кодів: сканери штрих-кодів Newland, Datalogic, […] CarTieCar Tie — твоє авто з США Ми — молода, амбітна українська компанія, що робить процес купівлі авто з-за кордону простим, прозорим і безпечним. Ми не просто імпортуємо машини — ми будуємо бренд, якому довіряють. Car Tie працює з провідними страховими аукціонами США, контролює кожен етап: від вибору до постановки на облік та повного ремонту. […] krasa / review - відгуки про косметикуШукаєш чесні відгуки про косметику? На krasa / review ти знайдеш реальні враження від жінок, які вже протестували креми для обличчя, сироватки, шампуні, туші та багато іншого. У нас відгуки про догляд за шкірою, макіяж, органічну косметику й антивікові засоби — все, що важливо для твоєї краси. Відгуки про косметику без прикрас, рейтинги та поради допоможуть тобі обрати лише найкраще. Не витрачай гроші дарма — читай, обирай, сяй! Krasa / review — твій особистий гід у світі косметики. |