Транзит-Траст
Фінансова компанія, пункт обміну валют. Міжнародні перевезення.
Отзывы о работодателях КиевТранзит-ТрастФінансова компанія, пункт обміну валют. Міжнародні перевезення. PawPawPawPaw — український зоо рітейл. В родину роздрібних магазинів ZooУголок входять 15 магазинів у м. Київ та Київській області. Асортимент продукції нараховує більш ніж 10 000 товарів для домашніх тварин від провідних українських та іноземних виробників. Метою компанії є забезпечити своїх споживачів оптимальним асортиментом, сприйнятливими цінами і якісним сервісом . PawPaw — це територія, де під […] Айкью сервисБизнес-центр Alpha One TransportationIf you’re looking for the perfect dispatch service, you’re in the right place. Our years of experience in the trucking industry have given us a firm understanding of market conditions, so we can organize your routes as profitably as possible. Contact us, and we’ll show you results like you’ve never seen before! InwhiteКомпанія «ІНВАЙТ» — сервісна компанія, яка стабільно і впевнено працює на ринку виробничо-господарського аутсорсингу. Запропонувавши спочатку послугу професійного прибирання, ми стали однією з перших в Україні компанією, які виросли до надання комплексних послуг facility менеджменту. За короткий час, заручившись підтримкою і довірою з боку клієнтів, «ІНВАЙТ» сформувала комплексний портфель послуг по забезпеченню повного циклу господарських […] ОвопраймМи лідери серед дистриб’юторів курячого яйця, з великим досвідом та крутою командою, ми не боїмся складнощів та завжди знаходимо вихід з будь якої ситуації. Гарний результат — це перше і найважливіше чого ми очікуємо від наших співробітників та кандидатів. Танаїф Профі ГрандВиробництво та реалізація м’ясних виробів. 4ДжіРесторан 4Джі — це сучасний заклад, що пропонує своїм гостям смачні страви зі світової кухні та якісний сервіс. Інтер’єр ресторану відрізняється оригінальним дизайном, який створює атмосферу комфорту та затишку. Меню ресторану складається з найсмачніших страв з усього світу, в яких використовуються тільки свіжі та якісні продукти. Крім того, ресторан пропонує великий вибір напоїв та десертів, […] Grace ClinicGrace — українська преміальна клініка здоров’я та краси, яка працює в Україні, Австрії та надає послуги пластичної хірургії, гінекології та урології, зокрема естетичних, anti-age терапії і косметології. Клініка продовжує працювати під час війни і допомагати своїм пацієнтам, співробітникам та державі, сплачуючи податки. ЛабурнумФранцузская марка № 1 в мире растительной косметики — Yves Rocher, которая уже 50 лет культивирует, производит и реализовывает средства по уходу за лицом, телом и парфюмерную продукцию более чем в 1600 Центрах Красоты всего мира. Т.Д.Т.Компанія Т.Д.Т. Наша компанія займається гуртовим та роздрібним продажем фірмового чеського посуду від виробника Tescoma. Тескома є найпопулярнішим брендом не лише в нашій країні, а й по всій Європі. VolardVOLARD (волинські архітектори та дизайнери) — компанія, яка успішно працює в напрямках проектування, будівництва, 3D-візуалізації. КиївлінзаМережа магазинів оптики та інтернет-супермаркет оптики, в яких ми впродовж багатьох років тішимо своїх клієнтів якісними продуктами в сфері оптики. У наших магазинах Ви знайдете масу унікальних пропозицій і соціальних програм: від економ-класу до преміум-класу! У нас є і готові окуляри для читання за неймовірно низькими цінами, і великий асортимент лінз в різному ціновому сегменті, […] VivaVIVA TOP GROUP (VTG) — група компаній, яка з 2005 року стабільно розвивається, поєднує в собі комплексний підхід від надання першої допомоги людині до реалізації програми повної реабілітації, оздоровлення та відпочинку. VIVA — мережа приватних клінік, яка успішно здійснює свою діяльність більше 17 років та отримала визнання, як краща мережа приватних клінік України 2022 року […] ЛюварАптека существующая на рынке уже более 11 лет. Сотрудничаем с ведущими страховыми компаниями, обслуживаем крупные предприятия и медицинские учреждения. ВІБІДЖИVB GROUP (VBG) ВІБІДЖИ — діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах. |