ДКБС
Гуртові продажі кабельної та електротехнічної продукції.
Отзывы о работодателях КиевДжеларті СтудіоУнікальний формат ресторанів морозива. Тут діє повноцінне меню, всі страви якого — закуски, салати, супи, пасти, м’ясо, риба, — сервіруються з гастрономічним морозивом. Карпачо з лосося з сорбетом із лимона та базиліка, гарбузовий крем-суп з морозивом з горгонзоли, ризото з грибами та морозивом з трюфеля, котлети зі щуки з морквяним пюре та морозивом з лимона […] Atomio LardiniКомпанія «Atomio Lardini» була заснована в 2013 році.Процес виробництва взуття побудований в кращих традиціях мануфактури і майстерності. Співпраця з Італійськими майстрами Допомагає втілювати останні тенденції і відповідати всім світовим вимогам.Італійська лінійка машин дозволяє досягти ідеальної якості.Єдине автоматизоване виробництво в Україні!Увага до деталей, якісне пошиття, елегантність, матеріали преміальної якості і жіночність.Український бренд взуття Atomio Lardini — […] Хотей-ТрейдХотей-трейд производит ремонт и сервисное обслуживание легкового мультибрендового автотранспорта. Вінхаб логістикс холдингКомпанія займається будівництвом та розвитком логістичних комплексів на території України. Сьогодні компанія має понад 200 тисяч квадратних метрів логістичних площ та планує розвинутись до 1 000 000 м2 McorpПроектно-будівельна компанія MCORP надає повний перелік послуг у сфері нерухомості. Наша спільна мета — створення нового способу життя для наших клієнтів, який би приносив більше позитивних емоцій. Спосіб життя, який би формувало середовище, сучасне та нетипове, який ми створюємо у своїх проектах. Не важливо буде це житловий будинок, квартира чи офіс, компанія MCORP робить її […] Інвест-КредоФінансова компанія спеціалізується на роботі з проблемними активами. Послуги компанії зосереджені на стягнення і врегулювання заборгованості фізичних та юридичних осіб в досудовому / судовому порядку. Працюємо виключно в правовому полі, на принципах законності і взаємної поваги. Одноповерховий Київ«Одноповерховий Київ» це найбільший забудовник приватних будинків в Київській області. Ми працюємо з 2015 року. За останні 3 роки збудовано більше 300-т будинків і ми далі масштабуємось по Україні і в Європі. Ллентаб УкраїнаТОВ «ЛЛЕНТАБ УКРАЇНА» Сфера діяльності — проектування, поставка та монтаж швидко монтованих будівель комерційного призначення на основі легких металоконструкцій. У Європі, в т. ч. Україні, реалізовано понад 10000 проектів: складські та логістичні комплекси, виробничі споруди, торгівельні будівлі, автомобільні салони та сервісні станції, будівлі для сільського господарства, спорту та ін. ЛемаріксКомпанія Lemarix пропонує оригінальні та якісні аналогові деталі для фар Вашого автомобіля. Скло і корпуси для автомобільних фар головного світла більшості сучасних автомобілів на ринку України. Звісно, ви можете легко придбати необхідну частину фари і провести заміну. Ми одні з найбільших постачальників світлотехніки для авто в Україні. А у 2023 році наша компанія здобула першість […] ІзофастПровідний виробник гідроізоляційних матеріалів. Файно СервісНаціональний оператор послуг адміністративного забезпечення великих корпоративних клієнтів (у сфері професійного прибирання), клінінг. Nik StreamРекламно-производственная компания «NIK STREAM» — работает на рынке в течение 15 лет и осуществляет полный комплекс услуг по разработке и производству всех видов наружной и внутренней рекламы. В список производимой нашей компанией продукции входят услуги по разработке и производству: — торгового оборудования — POS и POP — материалов любой сложности — разнообразных рекламных дисплеев, promo […] Миладамебельная производственная компания |