Трімакс
Отзывы о работодателях КиевТрімакс«Тримакс» — компанія, що спеціалізується на оптовому та роздрібному продажу вина та міцних напоїв. USP Automotive UkraineАвторемонтні лакофарбові матеріали. Технології та продукти для будь-яких поверхонь та індустріальних систем Лакофарбові матеріали для меблів та скла. Матеріали для кузовних і фарбувальних робіт Системи маскування і фільтрації. Засоби захисту, робочий спецодяг. Поршневі та гвинтові компресори, пневмоінструмент, фарбопульти, осушувачі та системи фільтрації стисненого повітря Фарбувально-сушильні камери та зони підготовки Широкий асортимент високоякісного ручного інструменту Зварювальне […] 1-ТечКомпанія 1-TECH спеціалізується на гуртових продажах комутаційної продукції, світлодіодних рішеннях в освітленні та дронах для Виробників, Торгівельних організацій та інтернет магазинів, Інтеграторів, Медіа сфери, Провайдерів, Проектних організації, і тому подібних компаній сегменту В2В України. Каштан-ИнвестНаша компания является одним из лидеров в сфере предоставления клиниг-услуг. Eddy GroupEddy Group — українська EdTech-компанія, яка створює програмні та апаратні рішення для шкіл та освітніх проєктів. Ми будуємо цифрову інфраструктуру освіти, яка допомагає навчальним закладам працювати ефективно, масштабуватися та надавати кращий досвід учням і викладачам. Ми розробляємо продукти, які закривають ключові потреби освітніх закладів в одному місці: від організації навчання до управління школою. Eddy Group […] Лабораторія прикладної хіміїНаша організація вже більше тридцяти років успішно працює на ринку та спеціалізується на виготовленні спецзасобів для поліції та самозахисту громадян. Ми прагнемо забезпечити найвищу якість продукції та допомагати нашим клієнтам у забезпеченні безпеки. У нас працює дружній та професійний колектив, де кожен має можливість проявити свої здібності та внести свій вклад у розвиток компанії. Ми […] EracoreEracore specializes in providing solutions to MEP contractors. Prioritizing precision and efficiency, we use advanced software for MEP BIM/VDC to visualize and validate installations. Recognizing the need for clear planning, our team delivers shop drawings to provide contractors with clarity and precision during field installations.Central to Eracore is a commitment to design engineering that delivers […] Gardarika tresКомпанія ТОВ Гардарика Трес (Gardarika Tres LLC) — виробник і дистриб’ютор обладнання для аграрного сектора з 2014 року. Місія компанії Гардарика Трес — забезпечення сільськогосподарського сектора обладнанням яке буде оптимальним для вирішення завдань замовника, сприяти переведенню українських фермерських господарств на більш рентабельну діяльність, шляхом введення комплексних інноваційних рішень. Офіси: Київ, Суми. Також компанія запускає інноваційний […] ОднерМи — молода, але вже впевнена у собі проєктна компанія повного циклу. Наш ключовий фокус — проєктування захисних споруд для критичної інфраструктури, зокрема об’єктів енергетики, які мають стратегічне значення для безпеки країни. Ми виросли з практичної будівельної експертизи, успадкувавши високі стандарти інженерного підходу, чіткість у термінах та критичність до якості. У роботі поєднуємо інженерію, управління, […] Asterix GroupLLC «ASTERIX Group» является польско-украинской компанией с офисом в Киеве и Вроцлаве (Польша), специализируется на оказании полного спектра услуг в сфере организации международных грузовых перевозок автомобильным, железнодорожным, морским и авиатранспортом из стран Европейского Союза в страны СНГ и в обратном направлении. Миссией нашей компании является предоставление надежных и качественных транспортных услуг, которые помогут нашим клиентам […] Вмію Все«Вмію Все» — інноваційний навчальний центр, де діти віком від 7 до 12 років опановують корисні навички за одну годину. Ми створюємо простір, де діти можуть навчатися через практичні завдання та творчість, а батьки — спокійно відпочивати, знаючи, що їхні діти у безпеці й розвиваються. Велес-СПроизводство кухонной мебели. Grand SportСеть фитнес клубов из 4х филиалов по Киеву и Киевской обл. Мы работаем с 2009 года, всегда рады сотрудничеству:) Саффран УкраїнаЄвропейська компанія, що спеціалізується на виробництві та продажу текстильних виробів Крамар Рисайклинг«Крамар Рисайклинг» — компания с многолетним опытом работы в сфере комплексного управления отходами. ПоліколорУкраїнська компанія з виробництва лакофарбової продукції, заснована в 1998 році. В 2024 році увійшла в ТОП-15 Кращих виробників та постачальників лакофарбових матеріалів на території України. Ми створили широку дилерську мережу для швидкого забезпечення нашими матеріалами замовників. Продукція «Polycolor» представлена у всіх великих спеціалізованих торгівельних центрах та дрібних мережах. Alesta LLCСистемний інтегратор — ALESTA LLC ALESTA це команда, яка працює для успішного майбутнього своїх Замовників. Ми повністю розробляємо та впроваджуємо для наших клієнтів корпоративні IT-системи та програмні інтеграційні рішення, приділяючи особливу увагу захищеним мережам, системам зберігання даних, програмному забезпеченню SaaS та інформаційній безпеці. Від інтеграції API до побудови ЦОД — ми надаємо високоякісні послуги та […] СігмарКомпанія «Sigmar» — сучасна та динамічна компанія, що активно розвивається на ринку аутсорсингу та лізингу персоналу в Україні. Ми поєднуємо багаторічний досвід із постійним вдосконаленням, щоб надавати якісні та ефективні послуги нашим партнерам. Основні напрями діяльності компанії «Sigmar»: аутсорсинг персоналу лізинг персоналу для торговельних мереж, гіпермаркетів, супермаркетів, складів, ресторанів, готелів та інших об’єктів сфери обслуговування […] Транс-Оболоньлогістичні послуги оренда офісних та складських приміщень |