Зеленбуд
Благоустрій та озеленення міста
ВВС-СервісМи впроваджуємо сучасне обладнання та програмне забезпечення, використовуючи новітні технології у рамках комплексного оснащення підприємств системами автоматизації та безпеки. А також здійснюємо високоякісне технічне обслуговування забезпечуючи безперебійну роботу техніки. Розпочавши роботу з продажу першого касового апарату у 1995 році, сьогодні компанія ВВС-Сервіс надає повний комплекс послуг з автоматизації бізнес-процесів підприємств усіх сфер та розмірів бізнесу. […] Ava TechКомпанія «AVA TECH» — виробник сертифікованого LED-обладнання, яке підвищує продаж у Retail. Правильне освітлення торгового залу та вітрин — це 60% успіху. Завдяки власному виробництву ми можемо реалізовувати будь-які ідеї. Наше світло допомагає розставляти точні акценти, покращуючи презентацію товарів, створює настрій, привертаючи увагу покупців. AVA TECH наповнює приміщення не просто добрим світлом, а емоціями, які […] Qwerty.SoftwareWe are Qwerty.Software — a Zaporizhzhya-based IT company that has been operating since 2015. It’s a community of 150+ talented people who strive to learn and grow every day. We are a mixed type company, grocery, outsourcing / outstaff direction. We believe that teamwork and shared values are key to a great result. We value […] Innovation GroupЦей опис не в змозі вмістити всі цінності та якості Innovation Group , якими ми пишаємось і які дуже цінуємо. Хочемо поділитись найголовнішими : 17 років тому ми розпочинали командою з 5 ентузіастів, а зараз нас вже понад 300 найкрутіших фахівців! До речі, ті перші п’ять все ще працюють в IG 😉 20% працівників з […] ITCraftIT Craft — світова IT — консалтингова компанія. Стартувала, як команда з однієї людини, яка займалася наданням сервісів серверного адміністрування. Сьогодні за плечима ми маємо вже більше 20 років у бізнесі. На даний момент, наша постійно зростаюча база клієнтів нараховує вже більше 300 компаній, що довіряли і довіряють нам реалізацію їх ідей протягом усього цього […] Ма’Рижани Хемп КомпаніМа’Рижани Хемп Компані — компанія, яка розвиває найбільший в Україні проєкт з переробки технічних конопель. Вона стане єдиним в Україні й найбільшим у Центральній та Східній Європі виробником довгого конопляного волокна для текстильної промисловості. Ма’Рижани Хемп Компані — бізнес з первинної переробки технічних конопель з метою виготовлення високоякісного натурального волокна та костриці. Діяльність компанії створить […] Sargent LogisticsSargent Logistics, Inc. is an American transportation and logistics company with a head office based in Chicago, IL. Our company provides transportation services throughout the US, with target markets in Washington, Oregon, California (South and North), the Midwest and East Coast. ВатценродеКомпанія ТОВ «Ватценроде» — це сучасна професійна будівельна генпідрядна організація, що об’єднала високопрофесійних спеціалістів у галузі будівництва та інжинірингу. На сьогоднішній день компанія надає повний спектр будівельних послуг. Завдяки багаторічному досвіду роботи висококваліфікованих фахівців і десяткам побудованих об’єктів різного призначення і масштабу, компанія «Ватценроде» виконує такі види робіт, як: будівництво будь-яких типів будівель, що відповідають […] KuklaМережа салонів краси KUKLA 💁🏼♀️NAILS / HAIR / LASHES / BROWS / MAKEUP/ КОСМЕТОЛОГІЯ/ЛАЗЕРНА ЕПІЛЯЦІЯ 💓 KUKLA 1 (Позняки) проспект Миколи Бажана, 16 💓KUKLA 2 (Іподром) вулиця Степана Рудницького, 19/14 💓KUKLA 3 (Оболонь) вулиця Левка Лук’яненка, 21 💓 KUKLA 4 (ПОЗНЯКИ) проспект Петра Григоренка, 22/20 💓 KUKLA 5 — coming soon (Печерск) бульвар Лесі Українки, […] ХорошопХорошоп — продуктова компанія, найбільша saas-платформа для створення інтернет-магазинів в Україні. З нами працює вже понад 10 тисяч інтернет-магазинів. Ми постійно зростаємо, щоб робити інтернет-торгівлю зручною та ефективною. Долучайся до нашої команди, щоб робити це разом! LangateLangate — це постачальник послуг веб-розробки в 3 основних категоріях: бізнес, охорона здоров’я та освіта. Ми тісно співпрацюємо як з великими підприємствами, так і з високотехнологічними стартапами, щоб розвивати їхній бізнес у всьому світі. Наше портфоліо включає найбільші проекти в галузі охорони здоров’я з понад 2 мільйонами користувачів, які ми створили у співпраці з Microsoft […] ДніпроспецремонтПро компанію ТОВ Дніпроспецремонт У 2002 році було засновано підприємство ТОВ «Дніпроспецремонт», як профільне підприємство з монтажу технологічних трубопроводів і зовнішніх інженерних мереж. З кожним роком наше підприємство нарощувало свої основні фонди і кадровий потенціал, збільшувалися обсяги виконуваних робіт. За короткий проміжок часу ТОВ «Дніпроспецремонт» став багатопрофільним підприємством. На сьогодні ТОВ «Дніпроспецремонт» здатний запропонувати такі […] COR MedicalCOR-Medical — провідний постачальник новітнього медичного обладнання, інструментів, імплантатів, шовних матеріалів та інших медичних виробів від гігантів світового виробництва в Україну. Компанія більше 17 років зберігає репутацію надійного партнера, імпортера та новатора у галузі охорони здоров’я. Ми оснащуємо лікарні необхідним медичним обладнанням, інструментами, імплантатами, шовними матеріаліами та іншими медичними виробами, а також обслуговуємо медичне обладнання […] Калинівська вартаКП «Калинівська варта» КСР Охорона громадського порядку Охорона комунального майна Пультова охорона Група швидкого реагування Контроль дотримання правил благоустрою Підготовка цивільного населення до національного спротиву Апрікот ГлобалАпрікот Глобал, ТОВ — компанія з 10-річним успішним досвідом роботи на ринку. Персонал нараховує більше 50 працівників, які обслуговують понад 100 000 клієнтських запитів в місяць на 7 мовах: англійській, французькій, німецькій, італійській, нідерландській, шведській та іспанській. Місія компанії: Забезпечуємо вигідний зв’язок між клієнтом і бізнесом по всьому світі. Надаєм людям необмежені можливості професійної реалізації в […] ВоскресенськийЗавод з переробки соняшника, виробництво соняшникової олії |