Цікавишся Штучним Інтелектом та хочеш взяти участь в його розвитку? Тоді тобі до нас! Компанія «Фейсер» — український лідер в постачанні послуг з анотації даних для подальшого навчання Штучного Інтелекту. Компанія заснована в 2017р. командою в 10 осіб, а зараз маємо офіси в Києві і Кропивницькому. За цей час наш штат виріс майже до 400 […]

Компанія ТОВ «ГЛАВТЕКСТИЛЬ» виробник робочої трикотажної рукавички з діючим виробництвом з 2012 року. З моменту заснування компанії ми ставимо для себе високі стандарти в роботі, підтримуючи етичні принципи ведення бізнесу та бажання процвітати, процвітати та допомагати суспільству, в якому ми ведемо бізнес, ставати розумнішими. Також, ми впевнені, що наш успіх безпосередньо залежить, як і від […]

Forroom — это прогрессивная строительная компания, которая специализируется на комплексных ремонтах и строительстве частных домов, а также одновременно является тематическим форумом, где Вы можете задать все интересующие Вас вопросы. Forroom — це прогресивна будівельна компанія, яка спеціалізується на комплексних ремонтах і будівництві приватних будинків, а також одночасно є тематичним форумом, де Ви можете поставити всі […]

ЗЕСТ Аутсорсінг обслуговує проєкти та здійснює пошук та підбір персоналу для підприємств, що працюють в різних галузях. Офіси компанії в Україні: Київ (головний офіс), Запоріжжя, Львів, Одеса, Харків. На території компаній Замовників працює 6 імплант-офісів.

Ф’ЮЧЕР ЕЙР як імпортер кліматичного обладнання існує на ринку з 2014 року. Ми є ексклюзивними дистриб’юторами брендів CHIGO, AUX, а також маємо власний бренд Daiko. За 6 років роботи ми збільшили оборот у 20 разів. Ми входимо в ТОП-10 імпортерів кондиціонування і вентиляції в Україні. Всеукраїнський аналітичний центр вручив нам нагороду «Вибір споживачів 2018» серед […]

Рекламно-виробнича компанія. Займається виробництвом зовнішньої реклами, монтажем, демонтажем, ремонтом та обслуговуванням.

«Partner Create» — будівельна компанія з великим досвідом роботи на ринку України, виконуюча повний комплекс проєктних, інженерних, будівельних та ремонтних робіт. Кваліфікація та освідченність дозволяють нам проводити ремонтно-будівельні та інженерні роботи різного ступеня складності та направленності на таких об’єктах як: бізнес-центри, офіси, банки, готелі, фітнес-центри, магазини, клініки, аптеки, салони краси і т.д.

Компанія займається декілька напрямками. Родинний бізнес. 1.Мережа салонів флористики ELFLORA 2.Естетична кав’ярня Elkava.
ТОВ «ТБК «Вертикаль» — багатопрофільна будівельна компанія, що працює у сфері будівництва та продажу будівельних матеріалів понад 10 років. Ми спеціалізуємося на наданні повного циклу послуг в будівництві та ремонту квартир, будинків, котеджів, офісів та інших виробничих приміщень.
Межиріченський гірничо-збагачувальний комбінат (МГЗК) — українське підприємство з видобутку та виробництва ільменітового концентрату. ГЗК розташований поблизу смт Іршанськ Коростенського району Житомирської області України. Підприємство є частиною титанового бізнесу Group DF українського підприємця Дмитра Фірташа.
Stepes is a professional translation services company that provides a wide range of language solutions for various industries.

Mary Lash — це мережа студій з нарощування вій з досвідом більше 15 років. Ми робимо найякісніші натуральні вії та брови в Києві та Дніпрі. Незабаром відкриття нашого філіалу в США. MaryLash Market — це мультибрендовий магазин для бьюті майстрів, у якому представлені найкращі українські та світові бренди. Mary Academy — це академія, після закінчення […]

Инжиниринговые услуги. Проектирование объектов промышленного и гражданского строительства, а также телекоммуникационных объектов. Производство конструкций и изделий из металла.
We are your gateway to a thriving global marketing ecosystem. As a leading provider of digital marketing and search traffic services, we pride ourselves on delivering unparalleled results.

Професійне воєнне спорядження.

Дистриб’юторська компанія. (FMCG — алкогольна та продуктова групи)

Home Games — студія з розробки художнього контенту для мобільних казуальних ігор. Ми працюємо із такими відомими проектами як Township, Fishdom, Gardenscapes та Homescapes.

Capro Oil є одним з найбільших виробників високотехнологічних жирів та масел для виробництва продуктів харчування. Компанія постійно впроваджує передові європейські та світові технології та має ряд власних розробок і ноу-хау. Новітні технології розробки дозволяють нам надавати споживачам високоякісні продукти, а також бути конкурентоспроможними на ринку.

Поліграфічне підприємство Астрая — ми передова компанія яка стабільно та впевнено працює та продовжує розвиватися у сфері поліграфії. Маємо власне виробництво. На ринку поліграфії 24 роки.
Компания имеет несколько направлений, т.к. -производство и продажа одежды, производство и продажа тентов, сервисные службы, собственная клининговая компания, производство и продажа мягкой мебели.