Office Construction
Office ConstructionOffice Construction — київська будівельна компанія з 20-річним досвідом у будівництві та проектуванні індивідуальних комерційних та корпоративних об’єктів . Ssangyong E&C UkraineSsangyong E&C is a leading Korean construction and engineering company with global project experience in infrastructure, industrial facilities, buildings, and real estate development. In September 2025, we registered Ssangyong E&C Ukraine LLC to support Ukraine’s reconstruction and to build long-term local business operations in close cooperation with Ukrainian authorities, international donors, and International Financial Institutions […] Хендмейд-Хаб ЛогистикRePost — це сучасний сервіс для автоматизації міжнародної доставки, який обʼєднує всі ваші замовлення з різних маркетплейсів та інтернет-магазинів в єдиний зручний кабінет. Сервіс дозволяє швидко оформлювати та відправляти посилки по всьому світу, порівнювати тарифи провідних перевізників, отримувати вигідні знижки, автоматично формувати документи й трек-номери, інтегрувати ваші магазини на Shopify, Etsy чи інших платформах. RePost […] БудсервісТОВ «Будсервіс» займається проектуванням, будівництвом лінійних зернових елеваторів, портових зернових перевантажувальних терміналів, причалів, реконструкцією існуючих елеваторів, ХПП. ТОВ «Будсервіс» успішно реалізує найскладніші проекти. Багаторічний досвід колективу дозволяє виконувати поставлені завдання якісно та в обумовлені терміни з індивідуальним підходом до кожного об’єкта. Співробітники нашої компанії — дружній колектив, командний дух якого допомагає вирішувати найскладніші завдання. Хлопці […] DniproTransваш надійний партнер у сфері логістики та вантажних перевезень у Дніпрі та по всій Україні. Ми забезпечуємо швидку та безпечну доставку вантажів будь-якої складності: від квартирних переїздів до великогабаритних промислових об’єктів. Власний автопарк, досвідчені водії та індивідуальний підхід до кожного клієнта дозволяють нам гарантувати цілісність вашого майна та дотримання термінів.» ДСД ФінансКомпанія надає послуги у сфері обміну валют у місті Києві. На ринку ми працюємо вже 10 років, маємо стабільну і постійну клієнтську базу. Це-клінікаМи мережа лікарень «Це Клініка — це твоє здоровʼя.» Наша компанія — це не лише медичні заклади, але й спільнота, де сучасність поєднується з теплою та дружньою атмосферою. У нас працює суперова команда, яка ділиться глибокими цінностями та ставить перед собою високі цілі. Ми — творці комфорту та вдосконалення в медичної сфері. ПроектикаKомпания «Проектика» изготавливает оборудование для магазинов. Наше оборудование для магазинов отличается высоким качеством и доступной ценой.Компания была создана для обеспечения торговым оборудованием торговых центров, супермаркетов, магазинов всех направлений, аптек, предпринимателей и пр.Наши сотрудники готовы в любой момент проконсультировать вас по всем оборудования для магазинов. Для этого вы можете использовать любой удобный для вас способ коммуникации: […] GeniusSpaceGeniusMarketing тепер Genius Space Простір для вивчення нової професії, зростання в кар’єрі або розвитку бізнесу Genius Space 10+ років на ринку освіти digital-фахівців і підприємців 102 512+ клієнтів пройшли наші платні навчальні курси. 92+ країни використовують стратегії і інструменти Genius Space. 20+ курсів запущено зараз. 407 974+ клієнти дистанційно використовують знання Genius.Space. 35 381+ клієнтів відвідали наші оффлайн […] TwinsannКомпанія Twinsann — виробник м’яких меблів, що успішно веде бізнес в Україні з 2020 року. Ми завжди націлені на те, щоб задовольнити клієнта, забезпечивши йому якість продукції та сервіс. Global Vision«GlobalVision» — це інноваційна компанія, спеціалізована на наданні виїздних офтальмологічних послуг. Компанія пропонує високоякісні медичні послуги та діагностику в сфері офтальмології, використовуючи передове обладнання і технології. StM FencingSтM — це Торгова Марка, всесвітньо відомий фехтувальний Бренд і Група Компаній, що поклали свій початок у далекому 1988-му році. Каталог пропонованих нами продуктів покриває найповніший асортимент фехтувальної екіпіровки та обладнання — як власного виробництва, так і інших провідних світових фехтувальних брендів — наших постачальників і партнерів. SтМ — це власні інтелектуальні розробки та повні […] Gagarinn KidsGagarinn Kids — це перший дитячий розважальний комплекс в Україні, де більше 30 навчально-розважальних станцій різних тематик. Кожна дитина може на якийсь час стати дорослою і самостійно: отримати паспорт, влаштуватися на роботу, заробляти гроші та витрачати їх на свій розсуд. Як дорослому, йому доведеться самостійно вирішувати, ким бути та яку професію обрати. Крім того, для […] Legal collectionLegal Collection — це команда, де професіоналізм зустрічається з людяністю. Ми працюємо у сфері стягнення заборгованості, але робимо це по-іншому: чесно, етично та з повагою до клієнтів. Для нас важливі не лише цифри, а й люди, які стоять за ними. Nova KolorОсновной целью «НОВА КОЛОР» является поставка лучшего профессионального оборудования для прачечных и химчисток на рынок Украины, а также его гарантийное обслуживание и поставка оригинальных запчастей. Нашими поставщиками являются ведущие компании, производящие наилучшее оборудования для химчисток и прачечных . Ми являемся эксклюзивным представителем в Украине крупнейшего в мире производителя оборудования для прачечных Alliance Laundry Systems, UniMac […] Spiritum GroupSpicer — компанія зі смаком до якості та розвитку Spicer — це сучасна компанія, яка працює на ринку алкогольної продукції та цінує якість у всьому: у продукті, у партнерстві та в людях. Ми створюємо й розвиваємо бренди, які обирають клієнти, будуємо довгострокові відносини з дистриб’юторами та HoReCa і впевнено зростаємо навіть в умовах мінливого ринку. […] ГалісGALIS™ — українська промислова група, яка має інтереси в декільках сферах бізнесу в Україні і за кордоном. В нашому інвестиційному портфелі представлені проекти в сфері нерухомості, сервісу та у виробництві. Виробнича ланка представлена у сфері виробництва букової фанери та виробів з неї. Компанія оперує повним циклом виробництва: від лущення шпону до виробництва фанери та виробів […] Vanvit autoparkНаша компанія — це команда професіоналів, яка працює на ринку вже багато років. Ми надаємо водіям повністю обслуговувані, нові та комфортні автомобілі для роботи з агрегаторами Bolt та Uklon. Ми прагнемо забезпечити високий рівень сервісу, створюючи всі необхідні умови для комфортної та успішної роботи водіїв. Ми дбаємо про наших співробітників, підтримуючи їх не лише в […] NamesЛінгвістична онлайн-школа англійської, німецької та іспанської мови. ФОП Скред Ельвіра Намігівна, Names |