My Kava

MY KAVA — українська мережа кав’ярень із власним виробництвом з обсмаження кави. Більше 25 кав’ярень в різних містах України.

Apus-legat

LLC «APUS-LEGAT» (Апус-Легат) надає широкий спектр послуг для власників автотранспортних засобів. Основним продуктом є ОТК але так само як додаткові послуги є сертифікація авто, страхування та повірка тахографів.

Енерджи трейдинг

ТОВ «Енерджи Трейдинг» — надійний постачальник електричної енергії для бізнесу та організацій по всій Україні. Ми працюємо на ринку енергетики, забезпечуючи стабільні поставки, прозорі умови співпраці та індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Vinur

Компанія VINUR — провідна компанія в галузі енергопостачання. Вже понад 12 років ми працюємо на ринку України. Компанія VINUR є провідною компанією у сфері створення та обслуговування систем гарантованого і незалежного електропостачання підприємств і установ по всій території України. Великий практичний досвід компанії та її співробітників дозволяє будувати «під ключ» системи резервного та гарантованого електропостачання […]

Тара-групп

В 2006 году мы открыли площадку в г. Харькове, которая занималась покупкой и продажей деревянной тары бу . С этого момента наша компания постоянно развивалась. Для удобства работы с южными регионами в 2013 году мы открыли филиал в г. Одесса, в 2014 году последовало открытие филиала в г. Николаеве. Для центральных областей нашей страны в […]

Реал Трейд Груп

«РЕАЛ ТРЕЙД ГРУП» — компанія-лідер з багаторічним досвідом на ринку складської логістики. Завдяки оптимально збалансованим поняттям ціни і якості, ми маємо більше 20 000 задоволених клієнтів по всій Україні. Додатковими показниками якості обслуговування виступають також гарантійні зобов’язання, надані на окремі групи товарів.

Kontinent Kard

Мережа ресторанів.

Estore Ua

eStore.ua — преміальна роздрібна мережа з продажу техніки Apple. Це не просто магазини, це місце де ви можете торкнутися дивовижного світу Apple, вільний доступ дає можливість випробувати будь-який продукт у спокійній та приємній атмосфері. Новинки від Apple, цікаві гаджети, модні аксесуари, доброзичливий персонал та комфортна атмосфера чекають на Вас у фірмових магазинах eStore.ua

SystemMalko 5/95

System Malko 5/95 — мережа масажних центрів. Інноваційні масажні методики. Ексклюзивне японське масажно-теплове обладнання Мережа масажних центрі в Україні 5 центрів по всій Україні Наша мета — донести до кожної людини правду про новий погляд на одужання. Ми ніколи не зупиняємося на досягнутому. Щира вдячність оточуючих нас людей — це наша гордість. Це основа нашого […]

Opera Coffee

OPERA COFFEE — мережа кав’ярень .

Окомедікас

Ми є соціально активною клінікою, яка бере участь у благодійних проектах для профілактики проблем зору. Щодня ми працюємо над підвищенням рівня обслуговування для кожного нашого відвідувача. Наші фахівці — лікарі-офтальмологи вищої категорії, офтальмохірурги з багаторічним досвідом медичної практики, які постійно освоюють нові методи лікування та діагностики. Наша клініка обладнана сучасним офтальмологічним обладнанням від провідних виробників.

Eleven

Eleven — рекрутингова агенція, яка спеціалізується на пошуку працівників для компаній у галузі військових технологій. Наша ціль — підтримувати розвиток оборонної промисловості та допомагати об’єднувати тих, хто наближає Перемогу. Ми шукаємо профільних спеціалістів зі стажем роботи на виробництві та кандидатів з мінімальним досвідом, допомагаючи їм робити перші кроки та отримувати практичні навички з реальними роботодавцями.

Ocean Group

Компанія OCEAN GROUP — проектування та виготовлення дизайнерських меблів на замовлення.

Wellmarks

WELLMARKS — це українська патентно-юридична компанія, яка спеціалізується на розробці, реєстрації та захисті прав на інтелектуальну власність в Україні та світі з 2010 року. Ми працюємо тільки в інтересах клієнтів і завжди в команді. Надаємо повний перелік послуг по реєстрації бізнесу та внесення будь-яких змін до вже існуючого.

ТД Олві

ТОВ «ТД ОЛВІ» спеціалізується на оптовій та роздрібній торгівлі ортопедичними виробами. Підприємство є прямим постачальником ортопедичного взуття «4Rest-Orto», ортопедичних подушок та іншої ортопедичної продукції.

Baza, cyber club

Мережа преміальних кіберклубів 📍Відкрили 8клубів в Україні,Польщі та Іспанії Будуємо щє 10 😉Відкрий власну справу разом з професійною командою

Їхать нада

Їхать Нада — мережа кавʼярень у міста Харкові. Працюємо з 2018 року. Маємо декілька форматів кавʼярень — формату »to go» та з великою посадкою та розширенним меню напоїв та їжі, власний кондитерський цех. Ми працюєжмо на свіжеобсмаженій спешелті каві, полюбляємо щільний яскравий еспресо та ягідну фільтр каву.

Ремо груп

REMO Group — Експерт № 1 у світі композитних рішень Про нас REMO International Group — компанія з 20-річною історією успіху на ринку України. Ми є провідним дистриб’ютором висотехнологічних матеріалів для промисловості: від епоксидних смол та гелькоутів до повного спектру складників для виробництва склопластику та штучного каменю. Ми не просто постачаємо сировину — ми впроваджуємо інноваційні […]

Нова логістична компанія

Компанія має свій автопарк вантажних автомобілів, рефрежираторів та тентів, виконує перевезення міжнародні та по территорії України. Гарний та дружній коллектив, дуже комфортні умови праці та зараобітної плати. Робимо бронювання працівників.

СпецБудПостачання

Компанія Спецбудпостачання (ТМ) є великою торгово-інжинірінговою компанією, офіційним дистриб’ютором найбільших виробників, таких як Izovat, Ceresit, Akuaizol, БудПластПолімер, Penoboard, Siniat, Master, Izofast, Gidrolica, Golden Tile, Interceramo, Галичпрофіль, Latymer та ін. Має статус Центра комплектації Церезіт-Про. Працює на українському ринку будматеріалів з 2005 року. На даний момент компанія має 2 будівельні бази загальною площєю понад 5 000 кв.м. […]