Ізімаркет
Отзывы о работодателях ХмельницкийІзімаркетКомпанія є виробником високоякісної парфумерії у м. Хмельницький. Реализація товарів відбувається через власну мережу сайтів, а також через мережу дистриб’юторів. ЕнселкоГрупа Компаній Енселко об’єднує аграрні підприємства ТОВ «Енселко Агро», ТОВ «Агрополіс», ПСП АФ «Білозірська». Центр прийняття рішень знаходиться у м.Хмельницький. Головний напрямок діяльності компанії — вирощування зернових і олійних культур. Земельний банк становить 134 тис. га в Хмельницькій та Тернопільській областях. Агротек-ХППелеваторний комплекс М’ясник-АгропродуктМ’ясо переробний завод — унікальна, високотехнологічна, виробнича компанія по виробництву м’яса ВРХ, свинини та птиці з власною мережею фірмових магазинів. Наш завод виробляє готову продукцію за українськими рецептурами по ТУ, при цьому дотримуючись міжнародних стандартів системи ХАССП. Головна цінність нашої компанії — це освічені і професійні співробітники, які поділяють наші цінності і вміють сумлінно працювати. […] Hillary CosmeticsHILLARY cosmetics це українській виробник органічної косметики. Ми створюємо продукт за найінноваційнішими рецептурами, на найновітніших технологічних компонентах, які тільки доступні у світі. Якість продукції для нас завжди на першому місці. Ми створили унікальну систему реалізації нашої продукції через е-commerce та активно розвиваємо офлайн продажі. Косметика Hillary вже експортується в 11 країн світу. Ми не зупиняємось […] Торнадо М’ясоТорнадо М’ясо — це сучасне м’ясопереробне підприємство якісної яловичини, телятини, свинини, напівфабрикатів та преміальної м’ясної продукції. ПрофБухСервісНадання послуг у сфері бухгалтерського, податкового, кадрового обліку. Ведення, супровід, відновлення обліку. Реєстрація ТОВ, ПП, ФОП. Юридичні послуги. Проведення тренінгів та бухгалтерських курсів. URD Українські дорогиURD Українські дороги — успішна, стабільна компанія із 52-річним досвідом роботи в галузі будівництва та ремонту автомобільних доріг в Україні. Ми стрімко розвиваємося і зараз в нашій команді працює більше 1200 чоловік. На сьогодні компанія розширила сферу діяльності у 8-ми областях України: Хмельницькій, Вінницькій, Чернівецькій, Рівненській, Житомирській, Херсонській, Миколаївській та Кіровоградській областях. В активах: 8 […] tut.uatut.ua є провідним дистриб’ютором на ринку України з понад 20-річним досвідом. Ми об’єднуємо групу брендів: Famo, Pinky та Технопростір, а ще швейне виробництво та сервіс обслуговування техніки. Ми будуємо компанію національного рівня, маємо понад 50 магазинів та більш як 400 колег. Місія tut.ua — створювати улюблені бренди, якісні продукти та позитивні емоції! Ціль компанії — […] ЕкопластТОВ «Екопласт» — український виробник, один з лідерів виготовлення продукції з полімерних матеріалів ТОВ «Екопласт» засновано 28 квітня 2001 року. Свою діяльність компанія розпочала з виробництва поліетиленових мішків для сміття та згодом значно розширила асортимент продукції товарами для господарства. Починаючи з 2008 року основним видом діяльності ТОВ «Екопласт» є виробництво продукції з полімерних матеріалів: рукавів […] УкравтологістикаТранспортно-експедиційна компанія з власним автопарком. Вантажні перевезення (тентовані напівпричепи), перевезення зернових та сипких, контейнерні перевезення, міжнародні перевезення. Енергія XXIНаша енергозберiгаюча компанія пропонує комплекс технологій та методів очищення, відновлення та ремонту інженерних систем, який є альтернативою капітальному ремонту обладнання та комунікацій. Мільйон КвітівМільйон Квітів — це мережа квіткових магазинів з доставкою. Ми працюємо вже четвертий рік. Створюємо прекрасне, та намагаємось зробити так, аби покупка квітів була максимально прстою та доступною, а візит на наші квіткові студії — немов візит до старого друга! ГрейсАгроТОВ «ГрейсАгро» — дистриб’юторська аграрна компанія, яка займається продажем ЗЗР, насіння та мікродобрив, а також С/Г техніки та запчастин від провідних світових і вітчизняних виробників. AdmiralADMIRAL Translation Agency, since 2008 З 2008 р. ми здійснюємо письмові переклади з/на понад 40 мов світу. Сьогодні ADMIRAL є одним з найбільших та, на нашу суб’єктивну думку, успішнішим, бюро перекладів України. Головний офіс знаходиться в м. Хмельницький, але, також маємо представництва в багатьох містах України. Наші перекладачі — це випускники кращих українських та іноземних […] Комунальне підприємство з будівництваКомунальне підприємство по будівництву ремонту та експлуатації доріг |