Отзывы о работодателях Киев

PrimeLaser Systems

PRIME LASER SYSTEMS — компанія, яка створює історію. Ми — національний дистриб’ютор сертифікованого косметологічного обладнання, який вже 10 років формує стандарти української beauty-індустрії. Працюємо з 16 країнами, маємо понад 1000 постійних B2B-партнерів і з кожним роком ростемо, відкриваючи нові напрямки, продукти й ринки. У листопаді 2025 року ми встановили офіційно зафіксовані два рекорди: Світовий та […]

Блес Кепітал Груп

Надійна компанія, що займається будівельними та монтажними роботами, а також будівництвом об`єктів інженерної інфраструктури.

Il Molino

il Molino — сім’я італійських ресторанів з неаполітанською дров’яною піччю, в якій піцайоло готують понад 20 видів автентичної італійської піци — від класичної Маргарити до суперпопулярної Маскераре. Також у нас можна спробувати домашню пасту, равіолі, свіжі салати, м’ясні та рибні страви, італійські десерти.

Файрбокс

Ми — українська машинобудівна компанія повного циклу , що розробляє та виробляє інженерні рішенняї. Поєднуємо конструкторську розробку, власне виробництво . У компанії працює близько 35 фахівців : інженери, конструктори, електронники, механіки та виробничий персонал. Ми невелика, але сильна команда, де кожен бачить результат своєї роботи в готовому виробі, а не лише в документах.

D-Prime

D-Prime — международная брокерская компания

Flampic

Flampic — це функціональні дерев’яні речі. Ми ще зовсім молоді але наповнені енергією та натхненням. Хочемо створювати крутий продукт і просувати бренд «Made in Ukraine» по всьому світу. Наша місія — дарувати світло людям. Давайте це робити разом!

Українська Фінансова Група

Частное Акционерное общество «Украинская Финансовая Группа» Финансовая компания

Єврофорвад Україна

ЄВРОФОРВАРД на ринку України з 2004 року, має 15-річний досвід виробництва дорожнього обладнання та пропонує продукцію, що виготовляється відповідно до технічних вимог. Ми виробляємо багатогранні опори широкого спектру застосування — від міських опор освітлення та контактних мереж громадського транспорту до опор ЛЕП високовольтних магістралей, в тому числі призначених для експлуатації в складних кліматичних умовах. За […]

Портатив

Портатив — магазин персонального аудіо та гаджетів. Компанія заснована у 2004 році, з позиціонуванням у сегменті портативних пристроїв. За роки роботи ми сформували найбільший асортимент пристроїв у сфері персонального аудіо і зараз продовжуємо активно його розвивати і несемо у маси ідею, що гарного звуку має бути багато і його потрібно слухати.

Хімічні Авіаційні Технології

Розробка літаючих апаратів, авіабудівництво, виготовлення виробів з композитних (епоксидних) матеріалів для машинобудівництва

Jadran-Galenski Laboratorij D.D.

JGL — це більше, ніж фармацевтична компанія. Це команда людей, об’єднаних спільною метою — допомагати іншим почуватися краще. Нашою візитною карткою став спрей на основі морської води «АКВА МАРІС», який уже з 2004 року є на ринку України та став улюбленим засобом для догляду за здоров’ям дихальних шляхів. Сьогодні наш продуктовий портфель налічує понад 20 […]

Преміумбуд

Будiвництво

Промгеосервіс

Проведення геолого-технологічних досліджень в процесі спорудження нафтових та газових свердловин із використанням сучасних станцій ГТД. Робота в основному вахтовим методом в Полтавській, Харківській, Сумській та Львівській областях.

НВК Фаренгейт

Ми — стабільне швейне підприємство, яке виготовляє одяг.

Шлях Краси

Виробнича компанія ТОВ «Шлях краси» — це компанія з іноземним капіталом. Працює за договором з основним партнером — компанією Alvi Prague (м. Прага, Чеська Республіка). Основний вид діяльності: виробництво медичного та косметологічного обладнання для клінік та салонів краси. Ринок споживання нашої продукції поширюється в Україну, Чеську Республіку, Ізраїль, Німеччину, Латвію, Естонію, Грузію, Англію тощо.

Renome Smart

RENOME SMART — українська продуктова IT-компанія, яка створює сучасні технологічні рішення для FinTech та GovTech. Ми розробляємо пристрої, програмне забезпечення та хмарні сервіси, пропонуючи комплексні рішення «під ключ», включно з аутсорсингом операційної діяльності. Продукти RENOME SMART проходять повний цикл розробки, а їхня якість підтверджена довірою мільйонів клієнтів із 30 країн світу.

Еко+лоджик

Компанія «EKO +LOGIC» є лідером в запровадженні іноваційних технологій у сортуванні будівельних, великогабаритних та побутових відходів, ми впроваджуємо інноваційні технології за європейськими стандартами сервісу та беремо участь у міжнародних проєктах (у тому числі Innovate UK).

MacPaw

MacPaw is a macOS and iOS software developer and distributor with headquarters in Kyiv, Ukraine. We aspire to create a world where technology empowers human life. Our values — to create experience, make impact, and stay human — influence MacPaw’s creative, authentic, and caring team. They affect everything we do, from our products to the […]

Профіль Центр

Компанія «Профіль Центр» — один із найбільших виробників оздоблювальних алюмінієвих профілів в Україні. Працюємо з 2007 року

Ростдорстрой

Велика компанія, що розвивається. Займається будівництвом та ремонтом доріг. Розвиваємо інфраструктуру заради розвитку держави. Входимо в ТОП-5 дорожньо-будівельних компаній в Україні.