Діскаф
Отзывы о работодателях КиевДіскафКомпанія DISCAF — провідний виробник кави в Україні. Самостійно проводимо всі етапи виробництва кави, як готового продукту: закупівля сировини, обсмаження, помол та фасування. Рілов ПроЭлектромонтажные работы любой сложности. Infivex-PharmThe Art of Pharmacy — це простір нового покоління, де турбота про здоров’я поєднується з атмосферою високого класу та довіри. Ми створюємо середовище, у якому клієнт відчуває себе особливим, незалежно від статусу чи бюджету. Наш підхід відрізняється від звичного формату аптек: ми не лише відпускаємо готові препарати, а й маємо власне виробництво, де створюємо індивідуальні […] НВК ТелеоптикКомпанія займається розробкою та гуртовим продажем рентгенівського обладнання. Home Staff InternationalHome Staff International is a leading international company specializing in recruiting staff for private households — the only one in the world that owns a network of agencies and provides services to top-level clients across countries. Home Staff International creates a unique service for the most discerning clients worldwide. We successfully provide employment and select […] Енергія ВодиКОМПАНІЯ «ЕНЕРГІЯ ВОДИ» (WATER ENERGY COMPANY LLC) успішно заявила про себе на ринку насособудування у 2006 р., пропонуючи споживачеві продукцію провідних виробників насосів Європи. Динамічно розвиваючись, сьогодні Компанія пропонує українському споживачеві самостійно вироблені насосні станції на основі високоякісного обладнання всесвітньо відомих брендів — DAB, HOMA, CIMM, FANTINI. За 9 років плідної роботи у сфері насосного […] Дівейв ГруппКомпанія DIWEAVE була створена в 1997-му році, а в 2010-му, в результаті проведеного ребрендингу, отримала своє нинішнє ім’я. Основні напрямки діяльності компанії — дистрибуція IT продуктів, спортивного обладнання і товарів для дітей. Також компанія виступає оператором міжнародної мережі тренажерних залів NOLIMITS. Головний логістичний офіс компанії знаходиться в місті Прага (Чехія). В дистриб’юторському портфелі, який розвивається […] CarshuttleCARSHUTTLE — це логістична компанія, яка спеціалізується на перевезенні автомобілів на українській реєстрації з України за кордон та навпаки. IFixСЦ «iFix» є лідером у сфері сервісного обслуговування пристроїв Apple, основним напрямком якої є ремонт iPhone, MacBook, iPad, Apple Watch та продаж аксесуарів. iFix зміг змінити підхід у наданні послуг з ремонту техніки Apple, пропонуючи терміни виконання менше, а рівень обслуговування вищий ніж у будь-якій компанії на даному ринку. Все це стало можливим завдяки колективній […] Лодмар УкраїнаКомпанія «Лодмар-Україна» є офіційним дистриб’ютором більше 30-ти брендів, які займаються професійним гастрономічним обладнанням та аксесуарами для фаст-фудів, ресторанів, готелів, кав’ярень, пекарень та супермаркетів. Компанія забезпечує повний спектр послуг: доставку обладнання, встановлення, навчання, сервісну, технічну та інформаційну підтримку упродовж усього періоду користування обладнанням. Також, ми здійснюємо проєктування кухні та надаємо професійні консультації. Геолік Фарм Маркетинг ГрупГеолік Фарм Маркетинг Груп — це компанія, що динамічно розвивається, — надійний партнер з фармацевтичного бізнесу, експерт у галузі розробки, реєстрації, організації виробництва та просування фармацевтичної продукції. Клініка сучасної ревматологіїМедицинский центр «Клиника современной ревматологии» основан более 10 лет назад (2005 год). Стремление к оказанию современной и эффективной медицинской помощи пациентам с ревматическими болезнями объединило в центре несколько поколений квалифицированных ревматологов. Единственный частный ревматологический медицинский центр в Украине. Уникальный 40-летний опыт лечения заболеваний суставов. Применение передовых медицинских технологий и современных лекарственных средств с доказанной эффективностью. […] Татарка, мережа ресторанівМи мережа ресторанів «Татарка», наша мета, у цей нелегкий час для нашої країни, створити демократичний, але супер якісний продукт, який дозволить нашим гостям не дорого, швидко та найголовніше.Смачно вгамувати голод і згадати своє дитинство з нашим продуктом. Гості — це Головні люди в нашому бізнесі і ми робимо Все, щоб вони були задоволені сервісом, смаком […] CoreCore — це операційна система нового покоління для стартапів, середнього та великого бізнесу, створена людьми, які знають як налаштувати бізнес-процеси так, щоб ти міг сфокусуватись на стратегічному розвитку. Ми тримаємо бізнес — разом. Підсилюємо компанії як сервісний партнер і створюємо людяне середовище для тих, хто це забезпечує. Ми — команда , якій можна довірити все […] Бриліантс групСтроительная компания полного цикла, от проекта до строительства и сервисного обслуживания инженерного оборудования. Частные объекты — от ремонта квартиры до строительства коттеджа под ключ Промышленные объекты от складского помещения до строительства завода. Park1PARK1 — це автосервіс повного циклу в Києві, де ваш автомобіль отримує все необхідне: від професійної мийки до капітального ремонту двигуна. Наша мета — створити сервіс, який ви з гордістю порекомендуєте своїм друзям. У PARK1 ми ретельно контролюємо кожен етап: від підбору якісних запчастин до остаточного огляду перед передачею автомобіля. Вашим авто займаються виключно досвідчені […] Miga SushiMIGA Sushi — це динамічна мережа ресторанів японської кухні, що активно розвивається в Європі. Ми спеціалізуємося на приготуванні свіжих і якісних суші, поєднуючи традиційні рецепти із сучасним підходом до сервісу та подачі. На сьогодні компанія успішно керує двома ресторанами в Чехії та трьома в Польщі, продовжуючи активно розширювати свою присутність на європейському ринку. Ми впевнено зростаємо, відкриваємо нові заклади та посилюємо […] Авто Мобайл«Auto Mobile» — компанія, яка займається доставкою автомобілів з Америки, Європи та Азії більше 5 років. |