Елеваторзернопром
Елеватор
ЕлеваторзернопромЕлеватор МК М’яснийКомпанія «МК М’ясний» розпочала свою діяльність понад 20 років тому, але та торгова марка, яку ми знаємо сьогодні, була зареєстрована у 2013 році. За цей час ми розробили більше ніж 200 різновидів продукції та побудували цикл виробництва від забою до продажу товарів у фірмових магазинах. Основна та принципова політика нашого бренду — чесність щодо споживачів, […] ФатронГруппа компаний является одним из ведущих предприятий в сфере обеспечения корпоративной безопасности.Группа оказывает практически все сервисы в сфере корпоративной безопасности за пределами IT индустрии. Группой разработаны (в процессе патентования) концепции обеспечения безопасности по следующим направлениям: — Торговое (retail); — Логистика; — Транспорт; — Административные и промышленные объекты; — Строительство; Общепит; — Общественные здания и мероприятия; […] ArbofariПривіт, наша компанія називається ARBOFARI, в перекладі з латині це зроблено з дерева. Ми інноваційний бренд дерев’яної підлоги зі збереженям давніх традицій обробки деревини. Ми є командою професіоналів, яка втілює усі мрії наших клієнтів по дерев’яній підлозі. Ми виготовляємо та встановлюємо — паркет, паркетну дошку, терасну дошку. ФлешчарджНаціональна мережа електрозарядних комплексів та дистриб’ютор зарядних станцій для дому та бізнесу європейської якості A-financeАвтолізинг в Україні Лізинг — це, мабуть, найвигідніший спосіб купити автомобіль, коли у вас відразу немає всієї суми для його придбання. Оформити лізинг простіше, ніж отримати кредит в банку і головне — це дешевше. Отримай ідеальний автомобіль швидше Ви можете отримати до 500 000 гривень під заставу вашої машини і при цьому продовжувати нею користуватися, як […] Сол ЮніонSol Union — українська група виробничо-торгових компаній. В групу наших компаній входить 2 фабрики з виробництва та фасовки продуктів харчування, новітнє овочесховище на 5000 т продукції, склади загальною площею 17 000м2 та фабрика з декорації тари та посуду. Сумарний Сapex проектів більше 10 млн$, інвестиції у нову фабрику більше 4млн$. Ми готові інвестувати у нові ринки […] Друкарня ПоліграфсервісДрукування поліграфічної продукції, брошувально-палітурна діяльність, видання книг, газет, журналів та роздрібна торгівля. ReeaREEA is a software development and visual/new media company based in Romania that provides web related software and design services. REEA team include UI/UX/Prototyping, communication, marketing specialistes, web designers, software and technical specialists who are fluent in a variety programming languages. Фабрика іграшок20 років досвіду у виробництві скляних ялинкових прикрас. Лукпласт ПлюсКомпанія ЛУКПЛАСТ ПЛЮС — це український виробник полімерних труб. Компанія активно розробляє та впроваджує інноваційні технології, за рахунок чого продукція компанії завжди залишається актуальною та сучасною. ПЦС ОхоронаЗабезпечення безпеки AsthikAsthik — мультибрендовий магазин жіночого, чоловічого одягу та аксесуарів, який представляє такі бренди як Jil Sander, Thom Browne, Loewe, Vita Kin та інші. Компанія має багато напрямків роботи і проектів, які входять до ASTHIK GROUP. Дисторг ЛТДНаша компанія це надійний партнер у сфері торгівлі та постачання, на всіх ринках, що допомагає бізнесу ефективно розвиватися. Ми забезпечуємо широкий асортимент послуг, оптимізуємо процеси та надаємо аналітичну підтримку для прийняття вигідних комерційних рішень. Наш досвід і професійний підхід дозволяють клієнтам отримувати найкращі умови співпраці та стабільне зростання. Сіхе УкраїнаШукаєш захоплюючу можливість розвитку в провідній компанії? СІХЕ Україна (UKRAINE SIHE WOOD) — являється представництвом провідного китайського виробника паркетної дошки. Якщо ти шукаєш не лише роботу, але й можливість розвиватися разом з професійною командою, то ми чекаємо саме на тебе! Ми горді нашою репутацією лідера на світовому ринку паркетної дошки SIHE WOOD. Наш успіх ґрунтується […] Döner МаркетDöner Mаркет – новое имя украинского стритфуда. Сеть уже успела зарекомендовать себя как вкусное и безопасное место, в котором не стремительно лакомиться шаурмой! В Украине действует уже более 150 заведений сети, в каждом из которых господствуют главные принципы: единый вкус, технологичность, сохранность и контроль. Шаурма от Döner Mаркет удобная, вкусная, безопасная, мясо, которое добавляют в […] Харківські ковбасиМережа продуктових магазинів «Харківські ковбаси». Основний наш товар — ковбаси, сири, м’ясні делікатеси. Наша дружна сім’я, завжди рада талановитим та цілеспрямованим! AWanGuard ITКомпанія розробник та системний інтегратор програмно-апаратних продуктів в B2B сегменті, яка допомагає своїм клієнтам оптимізувати IT-інфраструктуру для досягнення максимальної ефективності ведення бізнесу. ALUTATGROUPМи відома в Україні компанія з розробки та виробництва алюмінієвих профілів для натяжних стель. Наша мета — допомога у здивуванні клієнта та полегшення монтажу натяжних стель! |