Т Плюс — крупнейший* частный энергетический холдинг страны. Мы производим и доставляем тепло и свет в миллионы домов России. Каждый день это становится возможным благодаря профессиональной работе тысяч квалифицированных специалистов, которых мы привлекаем со всей страны.

Компанія «КХК» є офіційним ексклюзивним дилером німецьких фірм «STIHL», «METABO» у Харківському регіоні. Реалізуємо та обслуговуємо садовий та будівельний інструмент для лісового, комунального та садівничого господарства, а саме: бензопили, газонокосарки, мотокоси, дрилі, перфоратори, бензорези, кутові шліфмашини, шуруповерти та інший інструмент. Селянське Господарство Кордюка А.Л.
З 1999 року підприємство «Турбо-Центр» займається — ремонт турбокомпресорів — продажем нових турбокомпресорів для турбированых дизельних і бензинових двигунів — ремонтом повітряних компресорів для вантажних автомобілів і сільгосптехніки, — виробництвом балансувального обладнання для ремонту турбокомпресорів

Наша компания называется Лепрекон, мы продвигаем культуру распития настоящего Ирландского сидра в Украине. У нас свой завод и поэтому мы гарантируем качество продукта. За 2,5 года существования мы открыли более 60 магазинов, и мы стремительно расширяемся.

«RetroStyle Games» is productive team devoted to the game creation and art outsourcing
Производство аккумуляторов и комплектующих к ним
MonteroTXT — ваша студія копірайтингу Наш згуртований колектив завжди прийде на допомогу вашому бізнесу. Адже ми — команда професіоналів, яка націлена на результат. Ми пишемо тексти для того, щоб вони працювали і приносили прибуток нашим клієнтам. Автори MonteroTXT точно знають, які тексти потрібні, щоб ваш дохід став рости вже завтра.
ТОВ «СХІДБУДТРАНСГАЗ» Будівельна фірма.

Виробництво меблів для дому. Мета компанії Simpler — забезпечення кожної людини здоровим і комфортним сном. На підставі цих принципів кожен клієнт нашої компанії може підібрати найбільш підходящий матрац згідно індивідуальних потреб.

AREGY Group — міжнародна біореноваційна компанія Місія групи AREGY полягає в створенні нових середовищ, які дозволяють основний життєвий цикл людини майбутнього Результатом нашої роботи є енергійна біолюдина з високим рівнем позитивних емоцій, який ми можемо виміряти. Це досягається за допомогою активного способу життя, здорового харчування та підвищення самосвідомості Діяльність групи AREGY базується на створенні нового […]

Найбільша мережа магазинів ATHLETICS орієнтована на пошук можливостей для задоволення запитів своїх клієнтів. Ми раді нести Вам здоров’я та красу, заряд бадьорості та гарного настрою, задоволення від занять спортом та активного відпочинку.
Мы — команда OpenDeals. Наша цель — научить инвестировать и зарабатывать. За нашими плечами 10 лет практического опыта на мировом финансовом и фондовом рынке и этим опытом мы готовы поделиться.

Bei ich-zapfe.de finden Sie Geräte und Zubehör für den professionellen Getränkeausschank. Ob für die Heimbar, Kellerbar oder die Party zuhause, ob Bar, Kneipe, Gastronomie oder Diskothek – wenn es um die Kühlung oder den Ausschank Ihrer Getränke geht, finden Sie bei uns das richtige Produkt.
My Master создает только уникальные и качественные продукты, отличающиеся удобством для пользователя, интерактивностью и быстротой работы. Наши сайты получают известность и признание миллионной интернет-аудитории.

Постільна білизна із сатину від Українського виробника

ТОВ «АБЗ-1» (ТРІНІТІ-ГРУП) — Асфальтобетонний завод. Свою діяльність завод розпочав у березні 2017 року. Розташований у м. Києві на вул. Якутській. Основна продукція заводу складає асфальтобетонні суміші, які виготовляються більш ніж за 20 рецептами та відповідають ГОСТам та технічним характеристикам.

виробництво та реалізація молочної продукції
Компания Аста Инк один из крупнейших Call-центров на рынке стран СНГ проводит набор сотрудников для удаленной работы.
Крупная торговая компания «Royal Techno Group» — поставщик товаров для ремонта и сантехники.