Солодкий Світ

ТОВ «ДК «Солодкий Світ» дистриб’ютор кондитерських виробів з власним виробництвом та ТМ.

Сумська паляниця

Производство хлебобулочных изделий, доставка в торговые точки.

ТД Технологія Трейд

Компанія «Торговий Дім «Технологія Трейд» є лідером ринку інгредієнтів для харчової промисловості України.

ТР-Інжиніринг

Місія нашої компанії доволі проста і складається всього з одного речення: «Виробляти якісну електротехнічну продукцію, яка гарантує клієнту вигоди, забезпечені професійною компетенцією персоналу та інноваціями в виробництво.»

Терра-Пак

Приватне підприємство «Терра-Пак» є виробником пакувальної продукції і пропонує пакувальні матеріали як власного виробництва, так і від провідних виробників Європи та Азії.

Техносбыт

Судостроение и судоремонт.

Трубосталь

Металлургическое производство Трубосталь.

Тімбер Грін

Деревообробне підприємство, виробництво пиломатеріалів на експорт.

Гласкомерц

Производство стекла прокатного. На территории производства работает кафе.

Грін Пауер Євроелектрик Україна

«Грін Пауер Євроелектрик Україна» є офіційним представником німецької компанії «Green Power Euroelectric GmbH» на ринку України. Компанія постачає в Україну продукцію світових брендів EUROLAMP™ (енергозберігаючі джерела світла) і EUROELECTRIC™ (електротехнічна група товарів). Загалом, на ринку України представлено понад 350 асортиментних позицій цих торгових марок.

М’ясо-ІФ

ТМ Рибак — Виробник з власною мережею магазинів.

Марамакс

Компания по производству картонной упаковки.

Патон Турбайн Текнолоджіз

Paton Turbine Technologies (Pratt and Whitney-Paton until April 2014) was founded in 1993 as the joint venture of two World leaders: the E.O. Paton Electric Welding Institute of the National Academy of Sciences of Ukraine and Pratt & Whitney United Technologies Corporation, USA, aircraft engines designer and manufacturer.

Київгума

ТОВ «Київгума» — лідер на ринку України з виробництва виробів з гуми, латексу, ПВХ, ТЕП і силікону. «Київгума» виготовляє понад 3,5 тис. найменувань продукції для всіх галузей народного господарства. Підприємство повного циклу, що дозволяє надавати послуги починаючи від розробки суміші і проектування оснащення до їх виготовлення продукції, а також одне з найсучасніших підприємств міста Бровари.

Експорітейл Україна

Виробництво и продаж виробів із металу.

Електроконтакт Україна

Товариство з обмеженою відповідальністю «Електроконтакт Україна» — є підрозділом німецької фірми «Elektrokontakt GmbH».

Woná Concept

Компанія WONÁ Concept працює на ринку з 2009 року, все почалось у Львові з невеликого ател«є на вулиці Івана Франка. З часом інтерес до продукту бренду став настільки високим, що довелось збільшувати команду та виробничі потужності.

Баловский завод железобетонных конструкций

Баловский завод железобетонных конструкций (Баловский завод ЖБК) внедряет в жизнь проэкты по строительству домов, производственных и агропроизводственных комплексов, изготавливая арматурные конструкции, бетонные и железобетонные изделия разной сложности.

Бас-Агро Груп

Производство и продажа запчастей к импортной с/х технике и комплектующих.

Болена

Фабрика вікон «Болена» — багатопрофільне підприємство, що успішно функціонує на українському ринку вже понад 20 років. Наша компанія має власне виробництво по виготовленню металопластикових конструкцій та здійснює діяльність як на території України, так і за кордоном.

krasa / review - відгуки про косметику