Журавель Транслогістик
Вантажоперевезення по Україні та міжнародні
Журавель ТранслогістикВантажоперевезення по Україні та міжнародні Пас-ТрансТранспортно-експедиційна компанія Пас-Транс є українською компанією та успішно працює на ринку вантажних перевезень з 2013 року В арсеналі наших можливостей: Перевезення автомобільним транспортом по Україні Перевезення Європою та країнами СНД від 1,5 тонни до 20 тонн Перевезення негабаритних вантажів Компанія Пас-Транс — це досвід та висока експертиза у сфері вантажних перевезень та експедирування вантажів у […] ЕваГрандЕваГранд — виробник Ева килимів, з продажами по всій Європі. РозфудКомпания «РОЗФУД» занимается производством и импортом оборудования для предприятий пищевой промышленности, с акцентом на мясообрабатывающий сегмент отрасли. Качество производственного оборудования обеспечивает стабильную работу производства и гарантирует стандарты выпускаемой продукции. Наше оборудование соответствует международным стандартам качества, производится из пищевой нержавеющей стали марки AISI 304. Опыт и профессионализм наших специалистов гарантированно поможет найти решение Ваших производственных задач. […] Cherry BerryМережа магазинів солодких магазинів. Чекає на тебе у казковий світ солодощів, солодка атмосфера та нові можливості. CultnakedВиробник жіночого одягу преміум класу Наша місія — підкреслити вашу впевненість і сексуальність. CULTNAKED хоче надихати та розширяти права і можливості жінок у всьому світі, оскільки ми проголошуємо жіноче тіло культом. Важливою частиною нашої ідеології є раціональний підхід до моди. У нас немає стоку та ми не створюємо речі наперед. Автобус-Днепр«Автобус-Днeпр», транспортна компанія Основні напрямки: пасажирські перевезення та міжнародні вантажні перевезення. Компанія «Автобус-Днепр» має власний парк автотранспорту та власну виробничу базу для ремонту та обслуговування транспорту. Наш ДворікМагазини продуктів харчування та побутової хімії. Формат біля будинку! BucuriaСеть фирменных магазинов всемирно известной молдавской кондитерской фабрики «Bucuria» Фабрика основана в 1946 году. АО «Bucuria» — крупнейшая компания в Молдавии, производящая кондитерские изделия. Штаб-квартира расположена в Кишиневе — столице Молдавии. Oasis1001Вже понад 15 років наша компанія є однією з найбільших на території України імпортерів таких товарів як: сухофрукти, горіхи, східні солодощі, цукати. Наша головна мета — забезпечити клієнтів високоякісним продуктом за доступною вартістю. Ми не працюємо на кількість, основне завдання — першокласна якість наших товарів! Індастріал ТрейдМи — Компанія, що працює в сфері запасних частин до вантажних автомобілів, будівельної та сільськогосподарської техніки. Ми — Компанія, робота якої побудована на постійному спілкуванні з клієнтом. Ми — Компанія, яка цінує і потужно фінансово мотивує своїх працівників. Ми — Компанія, яка терпіти не може стереотипи, шаблони, процедури, бюрократію. Ми — Компанія, яка постійно хоче […] Боніс+Агенство з нерухомості, що втілює мрії про ідеальне житло в реальність. Наші послуги включають: Купівля нерухомості Продаж нерухомості Оренда житла Оцінка вартості нерухомості Консультації з питань інвестування в нерухомість Юридичний супровід і допомога в оформлені всіх потрібних документів Servio SoftКомпанія Servio Soft займається розробкою та сервісним обслуговуванням програмного забезпечення Servio. Основною спрямованістю діяльності є реалізація проектів автоматизації підприємств сфери обслуговування (готелі, ресторани, розважальні комплекси). Дігма ГрупДеревообробка ЛетсколлМолодий контактний центр з величезним досвідом. Спеціалізуємось на якісному обслуговуванню клієнтів та досягненню поставлених цілей. Для співробітників це можливість отримувати стабільний дохід, такий необхідний досвід та незалежність :) |