Bona Dea
Bona DeaКиївське виробництво повного спектру столярних виробів та меблів . Заснована в 1997 році Спектр продукції: Двері міжкімнатні Меблі Стінові панелі Драбини Надання комерційних послуг АкварумТОВ «Акварум» — це сучасна українська компанія, яка понад 10 років спеціалізується на ринку водопідготовки. Ми займаємося розробкою, виробництвом, імпортом і дистрибуцією обладнання для очищення води в побутовому, комерційному та промисловому сегменті. Наша мета — забезпечити клієнтів якісними, ефективними та доступними рішеннями для очищення води , які відповідають міжнародним стандартам. Наші напрямки діяльності: Системи зворотного […] Vox Ukraine«Вокс Україна» — незалежна аналітична платформа. Ми допомагаємо Україні рухатися в майбутнє. Наш фокус — економіка, держуправління, суспільні процеси та реформи. Нас не фінансують партії та олігархи. Якість наших матеріалів забезпечена редакторським процесом. Хітон ЛюксТОВ «Хітон Люкс» — це молоде швейне виробництво одягу, сумок та головних уборів. Маємо професійних технологів, нову виробничу базу та достойні умови праці. BigMebliBigMebli — це сучасна українська майстерня меблів, яка створює кухні, шафи та гардероби під замовлення за індивідуальним дизайном. Ми поєднуємо якість, стиль та функціональність, щоб перетворити простір у щось більше, ніж просто меблі — у продовження особистості наших клієнтів. Ми — команда, що постійно зростає, експериментує та вдосконалюється. Ми пишаємося довірою, яку нам висловлюють сотні […] IstwoodВиробниче підприємство Луна спеціалізується на виготовленні ліжок та матрасів для дітей та підлітків. Південна Енергетична Компанія«Південна Енергетична Компанія» заснована в 1992 році. Ми починали свій шлях з поставок електротехнічного обладнання, а сьогодні ми — інжинірингова компанія, що виконує всі види робіт з проектування, будівництва та введення в експлуатацію великих об’єктів електроенергетики. Основними напрямками діяльності ПЕК є: • проектні роботи в галузі електроенергетики в класі напруги 35−750 кВ; • нове будівництво, […] Про-Нова ЛогістикКомпанія займається виробництвом хліба та кондитерських виробів, а також виробництвом напоїв. CARE UkraineCARE is a humanitarian organization, dedicated to fighting global poverty. CARE programmes address social injustice whilst placing women and girls at the core of programming in order to create sustainable positive change in poor communities. Домова службаДомова служба — це сервісна структура, яка вирішує побутові і господарські проблеми через надання якісних послуг майстрів у таких сегментах, як: аварійні роботи, роботи домашнього майстра, роботи сервісного майстра (встановлення, ремонт побутової техніки і побутового обладнання), роботи помічника в домашньому господарстві (перенесення та перевезення вантажів, прибирання та чищення, господарські роботи) та ексклюзивні побутові послуги. Домова […] Perfect GroupPerfect Group включає в себе 30 компаній з багаторічним досвідом і значним активом реалізованих проектів, що об’єднали команду професіоналів з різних галузей будівництва. Perfect Group об’єднує компанії, які забезпечують повний цикл будівельних і супроводжуючих робіт. Компанія об’єднує найкращих професіоналів в галузях проектування, інженерії, архітектури та післяпродажного сервісу. Надійність кожного фахівця і точна взаємодія команди визначає […] Полтавський ливарно-механічний заводПП «Полтавський ливарно-механічний завод» — металургійне підприємство, засноване 1979 року. Проектна потужність — 8 тисяч тонн сірого чавуну на рік. Територія — 5,5 Га. Сьогодні ПП «Полтавський ливарно-механічний завод» спеціалізується на пульпових, ґрунтових, шламових, піскових тощо. насоси та запасні частини до них. Основною продукцією заводу є деталі проточної частини пульпових насосів із подачею від 40 […] Рост ГрупФармацевтична компанія. Вітчизняний виробник. Основний напрямок — кардіологія, неврологія. Основні бренди: Армадин, Тризипін, Ренейро, Вітацертин КиївблагоустрійКомунальне підприємство «Київблагоустрій» (скорочена назва КП «Київблагоустрій») засноване Київською міською радою на власності територіальної громади м. Києва та у своїй діяльності підпорядковується Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) з питань, визначених чинним законодавством та Статутом , і керується чинним законодавством України та Правилами благоустрою міста Києва. Основна діяльність КП […] TrendformerTRENDFORMER — інноваційна продуктова IT компанія. Професійна та креативна команда Компанії створила та вивела на міжнародний ринок власні унікальні продукти під брендами PIXIO та HEY CLAY. TRENDFORMER активно розвивається, розширює продуктові лінійки та успішно формує представленість своїх Брендів по всьому світу. Інтерспейс монтажІнтерСпейсМонтаж Будівельна компанія (навісні вентильовані фасади та світлопрозорі конструкції) Проектування — Виробництво — Монтаж Наше ДілоЛомбард «Наше Діло» (повне найменування — Повне Товариство «Ломбард «Наше Діло» Галатін і компанія») був створений у травні 1994 року. Уже більше 30 років мережа Ломбарду «Наше Діло» невідступно керується девізом «Добре там, де ми є! «Сьогодні успішно функціонує ціла мережа відділень ломбарду у містах Кам’янське (Дніпродзержинськ), Дніпро (Дніпропетровськ), Кропивницький (Кіровоград), Знам’янка, Олександрія, Світловодськ. Також […] Полісся Моторс«Полісся Моторс» — група компаній, яка реалізує автомобілі та надає послуги з сервісного та гарантійного обслуговування. Продаж запасних частин. Також на території діє кондитерська. |