Євро Партс
Євро ПартсРоздрібна торгівля запчастинами до с/г техніки іноземного виробництва (CLAAS, JohnDeere,LEMKEN; OPaLL-AGRI; KVERNELAND;GREGOIRE BESSON; HORSCH). Good CellsGood Cells — инновационная компания, ключевым направлением которой является исследовательская деятельность в области клеточных технологий. Центральна Енергетична Будівельна КомпаніяТОВ «Центральна Енергетична Будівельна Компанія» стабільно та швидко розвивається молода компанія в галузі енергетики. Компанія включає в себе такі роботи як, електромонтажні роботи, установка та монтаж обладнання, будівництво споруд електропостачання та телекомунікацій, виробництво електрообладнання. За короткий період своєї діяльності компанія показала себе, як високоякісний спеціаліст своєї справи. Наша основна задача — виконання робіт якісно та […] УкрАвіаКосТехТОВ «Українські Авіаційно-Космічні Технології»** Галузь діяльності:** Розробка високотехнологічної електроніки та інформаційних технологій у авіаційній та космічній галузях. Основні напрямки діяльності:** 1. **Авіаційна електроніка:** Розробка і виробництво систем управління для літальних апаратів, систем безпеки, навігаційних та комунікаційних систем. 2. **Космічна техніка:** Розробка супутникових систем, космічних апаратів та систем управління космічними місіями. 3. **ІТ-рішення:** Створення програмного забезпечення […] Ucoffee-machines.com«ucoffee-machines.com» — Спеціалізований сервісний центр, який займається продажем, сервісним обслуговуванням та ремонтом кавового обладнання. Ми є найбільшим сервісним центром з кавового обладнання в Європі. Комак ТрейдГрупа компаній «Чисто» — національний оператор чистоти з 1997 року Група компаній «Чисто» є найбільшим в Україні постачальником обладнання і надання послуг для вирішення завдань з прибирання, мийки та чистки, що виникають в будь-якій галузі. Ми пропонуємо і самостійно реалізуємо: ефективні рішення і передові технології поставку обладнання та витратних матеріалів для створення і підтримки чистоти […] Cервіс Столиця ІнновейшнНаша компанія здійснює виготовлення рекламних конструкцій будь-якого виду складності. Ми маємо багатий досвід в їх виробництві, пропонуючи Вам повний цикл робіт: проектування, виробництво, монтаж та обслуговування нашої продукції. Гарантуємо якість і терміни виконання робіт. Використовуючи власну виробничу базу і досвід наших співробітників, ми можемо також запропонувати проектування і виготовлення інших нестандартних металоконструкцій. На ринку виробництва […] Перша Пекарня Твого Міста«Перша Пекарня Твого міста» — популярна мережа пекарень, яка розташована в багатьох містах України. Ми цінуємо в людях чесність і бажання розвиватись кожнен день разом з нами, аби бути професіоналами у своїй ніші. Нашій команді потрібні колеги, які здатних працювати в команді, а також проявляти особисту відповідальність в спільній справі. Адітум Плюс«АДІТУМ ПЛЮС»: Ваш надійний союз з комфортом і якістю в нерухомості! Ви завжди мріяли про дім, який стає відображенням вашого характеру та стилю життя? Ми розуміємо це бажання і готові зробити його реальністю! АДІТУМ ПЛЮС — це більше, ніж просто рієлторська компанія. Ми — це ваш провідник у світі нерухомості, ваш надійний партнер у кожному […] Verum Standart GroupПопуляризація та впровадження міжнародних стандартів для зростання бізнес-ефективності замовників. NextTradeКомпанія «НекстТрейд» вже більше 8 років займається імпортом та експортом природного газу та електричної енергії. Оперуємо на ринку України та східної Європи. Маємо дочірнє підприємство в Словаччині. Входимо в список найбільших платників податків в Україні. Iron+HealthЛаскаво запрошуємо до IronHealth — інноваційного колл-центру з роздрібної торгівлі на українському ринку. З непохитною присутністю протягом п’яти років ми прагнемо до постійного зростання та розвитку. Наша місія полягає у наданні високоякісних послуг та підтримки нашим клієнтам через ефективний колл-центр, що відповідає найвищим стандартам якості. Ми прагнемо створювати позитивне враження та забезпечувати нашим клієнтам зручність […] GM shop«GM shop» цієї мережі входять: 7 фізичних магазинів з косметикою Готельні комплекси GM Eco Bubble — купольний готель в Яблуниці Illusiii — перший дзеркальний комплекс Filosofia Gir — найвисокогірніший будиночок в Карпатах Agro-marketAgro-market.net — це інтернет-магазин, який надасть вам один з найширших і найактуальніших асортиментів насіння овочів та квітів, а також товарів для саду та городу за вигідними цінами та зробить процес покупки вигідним, зручним та просто приємним! За роки роботи ми переконалися, що найкраща реклама — це продаж якісної продукції та повноцінне обслуговування кожного клієнта. Нас […] MetMaxКомпанія «MetMax» — засновано в 2017р. Наша компанія надає послуги у сфері металообробки на ЧПК токарних та фрезерних верстатах. Також ми займаємось ремонтом обладнання та його вдосконаленням. Ми — досить молода компанія, в якій працюють лише професіонали своєї справи. Ми виготовили вже понад 100 000 деталей і відремонтувати понад 15 верстатів з ЧПУ. Роби добре — […] Obnova EuroshopObnova Euroshop — мережа магазинів жіночого, чоловічого, дитячого одягу, взуття, аксесуарів і товарів для дому. АВК.Топ.МеталЗВАРНІ МЕТАЛОКОНСТРУКЦІЇ З «ЧОРНОГО» МЕТАЛУ І НЕРЖАВЕЮЧОЇ СТАЛІ Нержавіюча сталь — сучасний, зручний та багатофункціональний матеріал, що дає безмежні можливості для творчості архітекторів та дизайнерів. Використовуючи в роботі нержавіючу сталь з різноманітними поверхнями та нержавіючу трубу, можна досягти оптимального результату при оформленні громадських та приватних приміщень. |