Південтрансбудкомплект

ТОВ Південтрансбудкомплект — металургійний металосервісний центр, який працює на ринку України більше 25 років. Компанія займається складською діяльністю, виробництвом та реалізацією трубної продукції. Місцезнаходження нашого офісу — у самому центрі Дніпра. Склади розташовані у Дніпрі та Новомосковську.

Max-call

Крупний віддалений контакт-центр, що займається реалізацією товарів пов’язаних з красою, здоров’ям та комфортним життям наших клієнтів! Допоможемо реалізувати твої амбіції, розкрити й доповнити потенціал у сфері продажів. Приєднуйтеся до нашої команди! Ми відкриті для співпраці!

Теплобак

Компанія «Теплобак» має потужне і гнучке виробництво, що разом із досвідченою командою дозволяє задовольнити будь-які запити на нестандартне ємнісне обладнання не лише у сфері тепло- і холодопостачання, але і у харчовій промисловості. Крім серійної продукції , компанія «Теплобак» виготовляє товари під замовлення. Виріб може бути нестандартних габаритів, а саме: будь-якого діаметру, розмірів теплообмінників, довільно розміщених […]

VIP call center

Vip Call-center — колл-центр, який працює вже більше 6-ти років та постійно розвивається. Ми працюємо по Україні, Молдові та Польщі, у нас є офіси по україні ми дуже швидко розвиваємося та набираємо шалених обертів. Так також ми являємося логістичною команією яка займається доставкою товарів.

Укрлото-Киев

Развлекательные комплексы

Biopell

Клініка

Стар-Драйв

Консалтингові послуги по розвитку бізнесу на міжнародних ринках

Теплоарматура

Компанія «Теплоарматура» спеціалізується на оптових продажах продукції для комплектації сантехнічних інженерних систем водопостачання та водовідведення, тепло- та газопостачання, пожежогасіння та сантехніки .

Эко-велварт

Производство и фасовка продуктов питания

MatrasRoll

Matras Roll — популярний інтернет-магазин товарів для сну і відпочинку. Офіційний інтернет-магазин ТМ Purple, Purple Bionica, Aquantic. Офіційний представник і партнер кращих і найбільших фабрик в Україні: Eurosleep, «Матролюкс», «Метал Дизан», «Камелія». Ми зібрали для вас тільки найкращі моделі найвідоміших виробників. Вам більше не потрібно переглядати безліч сайтів в заплутаній павутині інтернету. Все, що вам […]

Redi.ua

Redi.ua — роздрібна мережа торгових точок з продажу техніки Apple та мобільних аксесуарів з 2014 року. Мережа налічує 44 торговельні точки у 13 містах країни. У нас широкий асортимент техніки Apple за приємними цінами, технічні та естетичні мобільні аксесуари високої якості, а також спектр додаткових послуг — налаштування та сервісне обслуговування смартфонів, гарантійний ремонт.

Абсолют-Клімат

Будівельна компанія, проводимо будівельні роботи.

Хорос

ТОВ «Хорос» в якості генерального підрядника виконує повний комплекс будівельно-монтажних, електромонтажних та пусконалагоджувальних робіт первинного та вторинного устаткування під час будівництва нових і реконструкції існуючих підстанцій напругою до 750 кВ. При виконанні робіт здійснюється монтаж обладнання провідних світових і вітчизняних виробників (силові трансформатори, автотрансформатори, реактори, високовольтні вимикачі, вимірювальні трансформатори, роз’єднувачі і т.п.).

HotSale

Ми — молода українська мультипрофільна компанія, і у нас за плечима більше п’яти років успішної роботи на висококонкурентному ринку продажів. Ми працюємо та розвиваємось в найбільш трендових та привабливих напрямках СРА ринку — роздрібний продаж товарів для краси та здоров’я, арбітраж трафіку, інтернет-маркетинг, affiliate marketing. Наш розвиток та зростання невід’ємно пов’язані з командою професіоналів. Співробітники […]

Трейд Граніт Інвест

Компанія, яка стрімко розвивається в сфері торгівлі продуктами харчування. Дрібнооптова торгівля.

Тропік

Діяльність компанії «Тропік» орієнтована на забезпечення фруктами та овочами широкого спектру споживачів — від мереж супермаркетів до невеликих магазинів, від гуртових клієнтів до приватних підприємців. Філії компанії «Тропік» присутні у 12 містах України. Переваги нашої компанії: стабільна, цікава, динамічна робота, можливість професійного, кар’єрного та матеріального зростання.

Milfey

салон красоты в ЖК Новопечерские Липки премиум класса

PROVG

Компанія PROVG — це візажист у твоїй косметичці. Ми довіряємо свої секрети косметичці щодня. І щодня вона допомагає розкрити нас по-новому»

АгроСинтезПлюс

АгроСинтезПлюс — Зерноторгова компанія. Закупівля зернових та олійних культур. ТОВ «АгроСинтезПлюс» має багаторічний досвід роботи на внутрішньому та на зовнішньому ринках. Свою діяльність компанія будує на принципах чесної роботи, що розвивається.

Адонис плюс

Медичний центр ‘АДОНІС’ — медична група компаній, яка працює вже понад 20 років. На сьогоднішній день у Києві вже відкрито 11 філій у тому числі цілодобовий стаціонар та 2 пологові будинки сімейного типу, який отримав акредитацію І категорії Міністерства Охорони Здоров’я України. У компанії зібрано команду лікарів вищої категорії, кандидатів та докторів медичних наук, а […]