Київгума

ТОВ «Київгума» — лідер на ринку України з виробництва виробів з гуми, латексу, ПВХ, ТЕП і силікону. «Київгума» виготовляє понад 3,5 тис. найменувань продукції для всіх галузей народного господарства. Підприємство повного циклу, що дозволяє надавати послуги починаючи від розробки суміші і проектування оснащення до їх виготовлення продукції, а також одне з найсучасніших підприємств міста Бровари.

Експорітейл Україна

Виробництво и продаж виробів із металу.

Електроконтакт Україна

Товариство з обмеженою відповідальністю «Електроконтакт Україна» — є підрозділом німецької фірми «Elektrokontakt GmbH».

Woná Concept

Компанія WONÁ Concept працює на ринку з 2009 року, все почалось у Львові з невеликого ател«є на вулиці Івана Франка. З часом інтерес до продукту бренду став настільки високим, що довелось збільшувати команду та виробничі потужності.

Баловский завод железобетонных конструкций

Баловский завод железобетонных конструкций (Баловский завод ЖБК) внедряет в жизнь проэкты по строительству домов, производственных и агропроизводственных комплексов, изготавливая арматурные конструкции, бетонные и железобетонные изделия разной сложности.

Бас-Агро Груп

Производство и продажа запчастей к импортной с/х технике и комплектующих.

Болена

Фабрика вікон «Болена» — багатопрофільне підприємство, що успішно функціонує на українському ринку вже понад 20 років. Наша компанія має власне виробництво по виготовленню металопластикових конструкцій та здійснює діяльність як на території України, так і за кордоном.

Валько

Національна торгово-виробнича компанія, 18 років на ринку. Добросовісність, чесність, інноваційність, увага до клієнта, безперервне навчання та вдосконалення виробничих процесів — основні принципи, на яких базується філософія та діяльність компанії.

Вілєс

Производство изделий из бетона — декоративный бетон (плитка, накрытия на заборы и т.д.)

Cartesio

О компании: интернет-магазин «Cartesio». Наша компания специализируется на интернет продажах кухонной бытовой техники. Наша компания стремительно развивается и набирает обороты ,став частью нашей команды Вы имеете большие шансы вырасти финансово и профессионально вместе с нами!

Viknaland

Компания «VIKNALAND» — самый крупный производитель ПВХ — профилей в Украине, а также поставщик комплектующих и аксессуаров для производства светопрозрачных конструкций.

TVD

А/О «TVD — Technická výrobа a.s.» с 30-летней традицией не только в качестве производителя собственных изделий, но также в качестве зарекомендовавшего себя и надежного поставщика продукции клиентов по требованиям зарубежных и отечественных партнеров.

Solmar

SOLMAR — український бренд стильного жіночого одягу. Молода компанія, яка успішно розвивається.

Milla Nova

За декілька років головний креативний дизайнер бренду Milla Nova Міра Бревуш змогла побудувати на основі невеликого весільного ательє справжню bridal-імперію.

Novelty

Прозводство мягкой мебели.

Mermade

MERMADE — український бренд косметики для подорожей. Виробляємо засоби для догляду — від антисептиків до глітерів.

Metaplant

Выпуск оборудования для выращивания растений.

Iвенжил

Мы представляем группу компаний, которая около 25 лет осуществляет производство и розничную продажу женской одежды.

Dominiss

DOMINISS — украинский бренд, один из крупнейших производителей свадебных и вечерних платьев в Украине.

Фармаско

Компания «Фармаско» — ведущий поставщик и производитель средств быстрой диагностики для украинских учреждений здравоохранения.