Отзывы о работодателях Черновцы

Світ Замків

Привіт! Ми — компанія «Світ Замків » 🔐 . Розпочали свою роботу у 2008 році. На сьогодні у нас за плечима більше 10 років досвіду, практики і знань. 🔑Займаємось продажем: дверних замків ручок іншої дверної фурнітури 🔑Напрями роботи: OFFLINE продаж — фірмовий магазин у м. Чернівці; ONLINE продаж — Україна; B2B продаж — Україна. 🔑Робота […]

Мартін Трейд

ТОВ «Мартін Трейд» — трейдингова компанія, що займається велико-гуртовою та дрібно-гуртовою реалізацією дизельного палива та бензинів підвищеної якості стандартів Євро4 та Євро5.

Flora de Luxe

Флора де Люкс — це мережа сучасних магазинів квітів у багатьох містах України, яка динамічно розвивається, та сучасні заклади громадського харчування.

Оптика Люксор

Ми мережа магазинів Оптика Люксор, є однією з провідних компаній в Західній Україні з продажу брендових сонцезахисних окулярів і оправ. Також ми пропонуємо послуги діагностики зору, дитячої офтальмології та контактної корекції, які надають кваліфіковані лікарі-офтальмологи.

Полуничка

Найбільша мережа інтим-магазинів в Україні. Наші магазини відкриті майже у всіх обласних центрах України. Ми маємо прямі поставки товару від виробників. Це дозволяє пропонувати величезний асортимент товару за найнижчими цінами.

Чернівецький завод теплоізоляційних матеріалів

Велике підприємство з виробництва теплоізоляційних матеріалів.

Profbud Company

Компанія Profbud виробнича будівельно-монтажна компанія яка професійно займається наданням послуг в галузі безшовного нанесення полімерних покриттів, а також виробництвом та продажем професійного обладнання торгової марки Profinstrument для екологічного утеплення ППУ та ПС. Profbud — це підприємство, яке створене для впровадження на українському ринку сучасних будівельних технологій і матеріалів. Ми постачаємо та виробляємо сучасне високотехнологічне обладнання […]

Стронг Груп

Провідна українська компанія, лідер ринку дистрибуції.

Євро секонд хенд

Роздрібна торгівля непродовольчими товарами

Акватон

СНВП «АКВАТОН» у процесі своєї виробничої діяльності з 1995 року в основному займається питаннями, пов’язаними з якістю води. Продукція підприємства являє собою обладнання для отримання питної води. А саме: фільтри для води та автомати продажу води. Ми працюємо для того щоб робити воду чистою і корисною!

Mop$money

Наша компанія вже 7 років здійснює діяльність в сфері обміну валют 💶і наразі в нас найбільша мережа пунктів обміну у Чернівецькій області 💪

Adres

Мережа магазинів чоловічого одягу. ADRES CLIMBER

Frankof

Фабрика м’яких меблів FRANKOF розпочала свою діяльність у 2009 року. Ми створюємо м’які меблі європейської якості у Івано-Франківську (c. Старий Лисець), а мережа наших магазинів налічує понад 65, розташованих майже у кожному куточку України. За кордоном меблі FRANKOF реалізуються у Румунії, Молдові, Франції та Польщі. Усі етапи від ідеї дизайну дивану, стільця, ліжка. до створення […]

ФотоКераміка

Фотокерамика — художественная мастерская. Компания «ФотоКерамика» — лидер по всему западному региону Украины по изготовлению фотокерамических изделий. Качественные изделия, креативный подход, сжатые временные сроки выполнения всех заказов и квалифицированный опытный персонал — это главные составляющие нашего успеха. По результатам специального анализа, который был проведен социологической компанией в 2015 году, художественная мастерская «ФотоКерамика» является первой в […]

Махіборода

Пошив весільних суконь

Baby Mix

Магазин дитячого одягу в ТВК «Добробут».

Лілак

ТОВ «ЛІЛАК» — випускають якісну екологічно чисту продукцію у вигляді соків і консервації, винятково в скляній тарі, яку можна побачити у всіх куточках України, у Європі й США під своїми брендами ГЛИБКОН і SPRІNG DROPS. Ми ведемо свою історію з 2001 року.

GM shop

«GM shop» цієї мережі входять: 7 фізичних магазинів з косметикою Готельні комплекси GM Eco Bubble — купольний готель в Яблуниці Illusiii — перший дзеркальний комплекс Filosofia Gir — найвисокогірніший будиночок в Карпатах

GSM-Forsage

Професійний постачальник запчастин та обладнання для ремонту мобільних пристроїв будь-яких світових брендів.

Bacara coffee

Сфера діяльності Bacara coffe : Виробництво зернової натуральної кави; Власна мережа кав’ярень в м. Чернівці, Івано-Франківськ та Хмельницький; Гуртовий та роздрібний продаж натуральної кави, обладнання, аксесуарів; Тренінговий центр баристики; Дистрибуція власної продукції; Власний кондитерський цех.