Rymasoza
Виробництво Бренду весільних суконь Rymasoza.
Отзывы о работодателях ЧерновцыRymasozaВиробництво Бренду весільних суконь Rymasoza. Dream bridal coutureПошив свадебных платьев. Power-metal Group«Power-metal GROUP» — це повномасштабне підприємство з технологічно гнучким виробництвом, що спеціалізується на проектуванні та виробництві різноманітних виробів з металу. Polywarm DeutschlandPolywarm Deutschland — производитель полотенцесушителей и трубчатых радиаторов. Антикорозийная обработка металла, двойное полимерное покрытие, толщина труб, рассчитаны на отечественные системы отопления. Усовершенствование технологии пайки соединительных швов разрешило производить полотенцесушители, которые не уступают лучшим европейским примерам. С ассортимента нашей продукции Вы можете выбрать полотенцесушители такого профиля, размера и мощности, которые идеально впишутся в Ваше помещение. БоленаФабрика вікон «Болена» — багатопрофільне підприємство, що успішно функціонує на українському ринку вже понад 20 років. Наша компанія має власне виробництво по виготовленню металопластикових конструкцій та здійснює діяльність як на території України, так і за кордоном. Milla NovaЗа декілька років головний креативний дизайнер бренду Milla Nova Міра Бревуш змогла побудувати на основі невеликого весільного ательє справжню bridal-імперію. CarveliМеждународная компания Carveli — лидер в области производства и поставок на украинский рынок мебели, света и декора от ведущих мировых производителей. Итальянский шик и европейский комфорт при бескомпромиссном качестве — главные составляющие успеха бренда Carveli. Причина заслуженной популярности этой мебели — безукоризненное качество и всегда актуальный дизайн. Aptiv Services UkraineAptiv — світовий лідер у галузі технологій. Компанія налічує більш ніж 180 000 працівників, 124 виробництв та 12 великих технічних центрів, які знаходяться у 44 країнах світу. Ми вирішуємо найскладніші проблеми мобільності завдяки нашому глибокому досвіду інтеграції програмного забезпечення та систем, пропонуючи нашим клієнтам відповідні ринкові рішення. Happy HeartsHappy Hearts — міжнародне дейтингове агентство, яке співпрацює з провідними сайтами знайомств з усього світу. Вівіанобезболісна лазерна епіляція апаратна корекція фігури косметологія спеціалісти з вищою мед освітою MTAМи, компанія МТА, — національна мережа магазинів та сервісних центрів цифрової техніки, а також швидкозростаючий та технологічний інтернет магазин MTA.ua. Upwork_euРабота за кордоном (ФОП Штефуряк Иван Ильич) JOB marketМы лицензированное агентство по трудоустройству украинцев за границу с большим опытом работы в этой сфере. Business Traffic GroupПомогаем привлекать клиентов из Фейсбук и Инстаграм в существующий бизнес наших партнеров «под ключ» Вуличне радіоВуличне радіо — це розміщення аудіо реклами на зупинках громадського транспорту в місті Чернівці та місті Тернополі. Саадет УкраинаКомпанія Саадет Україна — партнер всесвітньо відомої компанії Saadet Gida, розпочала роботу в 2017 році в Україні. Це результат 20-річного ефективного, динамічного міжнародного співробітництва на ринку України. Кондитерська продукція для дітей імпульнної групи компанії Saadet Gida відома в більш ніж 90 країнах світу. |