Український продукт
Мережа магазинів «Червоне та Біленька»
Отзывы о работодателях КиевTechosystemTechosystem — громадська спілка, яка об’єднує всіх гравців ринку для створення більш сприятливих умов ведення бізнесу в Україні. Підтримайте свій бізнес інноваційними рішеннями, залучайте інвестиції та розвивайтеся разом з нами. Techosystem або Ukrainian Tech Ecosystem, Громадська спілка «Українська технологічна екосистема» Докудейз, ГОМіжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA відбувається щороку впродовж останнього тижня березня в Києві. По завершенню Docudays UA традиційно презентує найкращі фільми в регіонах України в рамках Мандрівного фестивалю. Покази тривають від жовтня до грудня (включно). Ми створюємо можливості для кожної людини в Україні дивитися найталановитіше й найактуальніше документальне кіно з усього […] ОріанаОріана — страхова компанія, що надає широкий спектр надійних і комплексних страхових послуг. Ми прагнемо забезпечити наших клієнтів впевненістю та фінансовою стабільністю, пропонуючи індивідуальні рішення для захисту їхнього життя, здоров’я та майна. Вибираючи «Оріана», ви обираєте надійність, професіоналізм і бездоганний сервіс, який відповідає найвищим стандартам якості. Наша місія — зробити ваше майбутнє безпечним і передбачуваним, […] Astra DentМережа стоматологічних клінік «Astra Dent» є лідером на ринку в своїй спеціалізації і надає повний комплекс послуг в сфері дентальної медицини. Сильні сторони стоматології «Astra Dent»: Повний комплекс стоматологічних послуг. Кваліфіковані спеціалісти. Лікарі клініки регулярно підвищують рівень своєї компетенції, відвідуючи професійні конференції, а також проходять стажування в Україні та за кордоном. Всі клініки Astra Dent […] MustHaveMustHave — український бренд жіночого одягу з 13-ти річною історією. Від базового одягу до вишуканих елементів, асортимент MustHave покликаний задовольнити всі потреби сучасного жіночого гардероба. Бренд має власну лінійку взуття та аксесуарів та регулярно випускає унісекс-колекціі. В реалізації дизайнів MustHave використовуються високоякісні тканини і матеріали, включаючи вовну, шкіру, сатин, льон та кашемір. Сьогодні MustHave має […] EcodriveІнтернет-магазин гаджетів з екоЛогічними цінами! У нашій компанії ми можемо гордитися великою кількістю переваг, які роблять нас лідерами на ринку: 1. Якість продукту: Ми пропонуємо вам лише високоякісні товари, забезпечуючи надійність та довговічність в кожному з них. 2. ЕкоЛогічні ціни: Наші ціни — найкращі на ринку. Ми робимо все можливе, щоб забезпечити вас якісним продуктом […] MBA LabsКомпанія МБА ЛАБС — виробник та постачальник обладнання, реагентів, витратних матеріалів та сервісної підтримки в сфері діагностики методом ПЛР. БотанічнийГотель «Ботанічний» — це оазис спокою та комфорту, розташований у самому серці міста, поруч із мальовничим ботанічним садом. Відкрийте для себе унікальну атмосферу, де природа гармонійно поєднується з сучасними зручностями. Наш готель пропонує різноманітні номери — від затишних стандартних до розкішних люксів, кожен з яких оформлений з любов’ю до деталей. Панорамні вікна дозволяють милуватися видом […] PMK-KievКомпанія, яка успішно розвивається займається ландшафтним дизайном, розчисткою існуючих озер та розкопкою нових водойм в Києві, Київській області. Роботу будує на професіоналізмі та стабільності колективу. Висока зарплата, виплата зарплати щотижня. Робота понаднормово оплачується додатково. У разі виїзду за межі Києва працівники забезпечуються житлом, організовується харчування та забезпечується безкоштовний проїзд до об’єкту. Айкон МедіаАйкон Медіа — це провідне рекламне агентство, що спеціалізується на створенні ефективних маркетингових стратегій та інноваційних рекламних рішень для бізнесу. Наша місія — допомогти вашим брендам стати іконами у своїй галузі, використовуючи сучасні технології та креативні підходи. Чому варто обрати «Айкон Медіа»? Індивідуальний підхід: Ми розробляємо унікальні стратегії, що відповідають потребам та цілям кожного клієнта. […] DiEZ AgencyВітаємо у світі, де кожен лайк, коментар і пост стають кроком до успіху вашого бізнесу. Діез Агенція є провідним партнером у сфері просування в соціальних мережах, що пропонує унікальний підхід до вашого онлайн-присутності. Каяк Каное ЦентрМережа станцій прокату спортивного спорядження для активного відпочинку на воді в місті Києві. Прокат та продаж каяків, каное, САП-бордів. Лідер ринку прокатних послуг на воді в місті Києві та Україні. Найкраще в світі спорядження від світових лідерів. Тренінги, курси з веслування, походи та активні івенти на воді. ПМС 2Назва компанії «ПМС» походить від скорочення слів Виробництво Монтаж Сервіс.Підприємство працює з 1993 року, веде свою діяльність у двох напрямках: постачання, монтаж, обслуговування та ремонт автомобільного діагностичного обладнання для СТО. виготовлення нестандартного обладнання для різних застосувань. Компанія «ПМС» має власну виробничу базу, потужний колектив інженерів і професійних робітників різних спеціальностей. Завдяки цьому, компанія досягає високих […] Perfect BalanceКомпанія Perfect Balance® займається приготуванням та доставкою збалансованих раціонів харчування для клієнтів. Наші клієнти — люди, для яких важливе здоров’я, правильне та збалансоване харчування. Основне наше завдання — щоденна доставка відмінного дієтичного харчування у вигляді готових свіжих страв за рецептурою, чітко розрахованою та розробленою спеціально з урахуванням потреб здорового способу життя, з усіма вітамінами та […] AkvantisКомпанія AKVANTIS була заснована у 2005 році, щоб змінити розуміння важливості чистої води для людини. Завдяки високому рівню знань та багаторічному досвіду у сфері очищення води ми покращуємо якість життя людей, даруємо їм ЗДОРОВ’Я, КРАСУ та ЗАДОВОЛЕННЯ. Akvantis успішно працює в 🎯 Київ 🎯 Дніпро 🎯 Одеса 🎯 Львів Сьогодні ми надаємо клієнту найсучасніше обладнання […] Альфа-ТестМедична лабораторія. |