Золотой Естамп
дистрибьюторы ТМ Наша Ряба
Золотой Естампдистрибьюторы ТМ Наша Ряба 24Play24Play is a mobile game development studio from Ukraine. Since 2019, we’ve released dozens of successful titles, created thousands of prototypes, and reached over 100 million players worldwide. Why join our team? We create the conditions for growth and comfort: legal employment, mentorship programs, bonus system, engaging team activities, and an office that has everything […] АсторіяГотель «Асторія» у Львові — персонально Твій! Львівська «Асторія» — місце, де завжди шанують гостей! Збудований у 1914 році у самому центрі міста, неподалік величного Оперного Театру, готель носив назву «Асторія» від «народження». Тут приймали гостей під час двох світових воєн, падінь імперій та інших, часом непередбачуваних поворотів історії. Протягом останніх 60 років його знали […] Характер паркХарактер парк — це про природу, про людей, про деталі, атмосферу, життя… Ми сімейний комплекс відпочинку, який знаходиться зовсім поруч в 20 хвилинах від м. Теремки. Характер парк розташований на березі озера, посеред лісу. На території парку розташовані: Ресторан (європейської та японської кухні) Пляж (з двома великими басейнами, шезлонгами та bungalow) Будинки (затишні Шале та […] ProstoPayProstoPay — це розробник вбудованих рішень для вендингу . Наш продукт надає партнерам безперервний доступ до даних телеметрії їхнього обладнання. Якщо говорити про перспективи , то в нас кожен отримує можливості для персонального розвитку. Ви можете як вирости професійно в одному напрямку, так і змінити вектор діяльності. Це досягається завдяки тому, що для нас команда […] ЛоскПриватна виробничо-комерційна фірма «Лоск» (надалі, — фірма «Лоск»), код ЄДРПОУ 14061643, місцезнаходження: Харківська область, Харківський район, смт. Пісочин, майдан Юрія Кононенка, буд. 1. Основний вид діяльності: промислова переробка скла; штат підприємства складає 105 чоловік персоналу. Фірма «Лоск» заснована в 1988 році. Шість тисяч квадратних метрів власних виробничих площ та сучасне обладнання від провідних фірм світу […] 32НормаКомпанія 32NORMA — лідер ринку в Україні у сфері інтернет-продажів матеріалів для стоматологів та зубних техніків. 32Норма: на ринку з 2015 року понад 1000 клієнтів представники великих брендів молода, креативна та творча команда Jet.uaКомпанія JET.UA є лідером галузі короткочасної оренди електросамокатів і вже третій рік успішно розвиває свій бізнес, незважаючи на надзвичайно складні виклики та ризики нинішнього часу. Досвід, рішучість та вміння приймати зміни є нашою перевагою на ринку, і тому ми не маємо права зупинятися. Результатом нашої діяльності є найбільше покриття міст України та сотні тисяч лояльних […] Гарант експортГрупа компаній Garant, яка знаходиться у мальовничому м.Звягель Житомирської області, вже 20 років дарує затишок, елегантний дизайн та функціональність своїм клієнтам. Флагманом групи є меблеві виробництва корпусних та м’яких меблів (2 виробничих майданчика) під ТМ Гарант/Garant та ТМ УМА/UMA. Група компаній Garant це більше, ніж просто меблі. Ми створюємо комфорт, стиль та якість, які підкорюють […] Емералд МоторсКомпанія «Емералд Моторс» — офіційний дилер BMW та MINI в Одесі та Одеській області. «Емералд Моторс» надає повний комплекс послуг із продажу та пост-продажного обслуговування автомобілів. В 1999 році ми стали піонерами автомобільного ринку іномарок в Одесі і ось уже понад 20 років успішно утримуємо свої лідерські позиції. «Емералд Моторс» — це професійна команда, захоплених […] Технології для бізнесуТехнології для бізнесу — ІТ-експерт! Наш досвід, можливості та професіоналізм дозволяють ІТ-технологіям працювати з максимальною вигодою для Вас. Ми пропонуємо повний спектр послуг: від консультацій щодо апаратного та програмного забезпечення до побудови складної ІТ-інфраструктури. Ми завжди у пошуку інноваційних рішень, які сприятимуть успіху наших замовників, а тісне партнерство з відомими на весь світ виробниками забезпечує […] Галич-ГеологіяПро фірму Оренда приміщень. Готельно-рестораний бізнес. Ремонтно-будівельні роботи ОСББ Контактна інформація м. Львів, вул. Богдана Хмельницького, 188. System GroupSystem-Group — это группа компаний, объединенных под брендом System (Систем). Мы предоставляем полный комплекс услуг по устройству инженерных систем в зданиях коммерческого и промышленного назначения: торгово-развлекательных, офисных комплексах, логистических центрах, производственных сооружениях. System-Group — это стабильная, финансово-независимая и в тоже время одна из наиболее динамично развивающихся инженерно-строительных компаний на территории Украины. У нас профессиональный коллектив, […] ВІДІ Мотор ІмпортсКомпанія «ВіДі Мотор Імпортс» є ексклюзивним імпортером та дистриб’ютором «YAMAHAMotorEuropeN.V.», що представляє найбільшого виробника рекреаційної техніки «YAMAHAMotorCo.» в Європі. Провідним напрямком діяльності компанії є розширення дилерської мережі та просування бренду Yamaha в Україні. Компанія пропонує велику лінійку продукції для спорту, активного відпочинку та роботи — мотоцикли, мотовсюдиходи, квадроцикли, гідроцикли, підвісні човнові мотори, скутери, снігоходи, генератори […] West Auto ShippingАвто з США, Канади, Європи, Кореї. Бронювання, викуп та доставка автомобілів під замовлення. Стрілець-КНадання охоронних послуг. ISolarКомпанія іSolar — це команда професіоналів, яка працює на користь здобуття Справжньої Незалежності. Вже понад 6 років ми займаємося просуванням ідеї енергонезалежності за допомогою сонячної «зеленої» енергетики серед українських споживачів. Але наш досвід значно більший за ці 6 років! Сьогодні iSolar — це: 6+ років ефективної роботи на ринку української енергетики; 600+ встановлених сонячних електростанцій […] Компания Транс-ИнвестБудівництво та перевезення. АЗС |