Рост Груп
Рост ГрупФармацевтична компанія. Вітчизняний виробник. Основний напрямок — кардіологія, неврологія. Основні бренди: Армадин, Тризипін, Ренейро, Вітацертин КиївблагоустрійКомунальне підприємство «Київблагоустрій» (скорочена назва КП «Київблагоустрій») засноване Київською міською радою на власності територіальної громади м. Києва та у своїй діяльності підпорядковується Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) з питань, визначених чинним законодавством та Статутом , і керується чинним законодавством України та Правилами благоустрою міста Києва. Основна діяльність КП […] TrendformerTRENDFORMER — інноваційна продуктова IT компанія. Професійна та креативна команда Компанії створила та вивела на міжнародний ринок власні унікальні продукти під брендами PIXIO та HEY CLAY. TRENDFORMER активно розвивається, розширює продуктові лінійки та успішно формує представленість своїх Брендів по всьому світу. Інтерспейс монтажІнтерСпейсМонтаж Будівельна компанія (навісні вентильовані фасади та світлопрозорі конструкції) Проектування — Виробництво — Монтаж Наше ДілоЛомбард «Наше Діло» (повне найменування — Повне Товариство «Ломбард «Наше Діло» Галатін і компанія») був створений у травні 1994 року. Уже більше 30 років мережа Ломбарду «Наше Діло» невідступно керується девізом «Добре там, де ми є! «Сьогодні успішно функціонує ціла мережа відділень ломбарду у містах Кам’янське (Дніпродзержинськ), Дніпро (Дніпропетровськ), Кропивницький (Кіровоград), Знам’янка, Олександрія, Світловодськ. Також […] Полісся Моторс«Полісся Моторс» — група компаній, яка реалізує автомобілі та надає послуги з сервісного та гарантійного обслуговування. Продаж запасних частин. Також на території діє кондитерська. ReadeatReadeat — книгарня у Києві та книжковий сервіс онлайн. Тут читачі знаходять книжки на усі смаки: художню літературу, комікси, нон-фікшн, видання для дітей, підлітків і дорослих українською та іноземними мовами. Книжкові полиці книгарні поділені не лише за жанрами чи категоріями, а й за настроями та періодами життя. Тож кожен може обрати свій ідеальний примірник для […] Artemida global foodsArtemida global foods специализируется на закупке и экспорте сельскохозяйственной продукции, импорте минеральных удобрений и посевного материала. Килимовий ЯрмарокНаявність килима в дизайні інтер’єру — це сучасний та часто оригінальний спосіб створення затишної атмосфери та унікального стилю приміщення. Підходити до вибору необхідно на етапі планування загального стилю кімнати або безпосередньо після завершення ремонту в будинку. Наша мережа магазинів килимів «Килимовий ярмарок» в Україні готова запропонувати вам широкий вибір килимових виробів. У наших каталогах Ви […] БогольварКурорт для усамітнення «БОГОЛЬВАР» — комплекс для сімейного и корпоративного відпочинку на Закарпатті. Курорт для усамітнення «БОГОЛЬВАР» знаходиться на однаковій відстані між Мукачево та Ужгородом (35 км) в селі Анталовці. Комплекс з розвинутою інфраструктурою та великою кількістю підрозділів, що дозволяє надавати достатню кількість рабочих місць. Д’юті Фрі Трейдінг«Д’юті Фрі Трейдінг» — спільне українсько-німецько-швейцарське підприємство у формі Товариства з Обмеженою Відповідальністю — одна із небагатьох компаній, більше 30 років здійснює безмитну торгівлю в мережі роздрібних магазинів на кордонах України з Угорщиною, Польщею, Молодовою, Румунією, Словаччиною. Компанія була заснована в жовтні 1991 року. Підприємство входить до міжнародного холдингу Д’юті Фрі компаній, які працюють на […] IMIМЕБЛЕВА ФАБРИКА «ІМІ» За два роки роботи на оптово-роздрібному ринку, ми встигли стати одним з найбільших замовників у служби доставки Нова Пошта. Розпочинаючи в 2015 році власну справу було вирішено, що нашою метою стане освоєння найбільш важливих сегментів меблевого ринку України. Реалізація даного плану вимагала значних капіталовкладень, злагодженого колективу фахівців, жорсткого дотримання виробничих планів і […] СмекБудівництво, ремонт, реконструкція магістральних електричних мереж, систем та споруд: ЛЕП (0,4−110 кВ та 220−750 кВ); трансформаторні підстанції (до 750 кВ). Будівництво, ремонт, реконструкція очисних споруд та систем очистки води: технологічних, промислових, побутових стоків; групових та локальних очисних систем та споруд; гарантійне та сервісне обслуговування. Будівництво, ремонт і реконструкція магістральних трубопроводів та обладнання: нафтопроводів; газопроводів; водогонів, […] ХортісБудівництво житлових і нежитлових будівель, доріг, автострад. Київський завод автоматикиЗавод, з спеціальним конструкторським бюро, що входить до його структури, є єдиним конструкторсько-технологічним і виробничим комплексом і має високий рівень оснащеності з виробництва електромеханічних приладів і систем управління мінно-торпедно-ракетної зброї, бронетанкової техніки, космічних апаратів і морських навігаційних комплексів. ProFixProFIX Group надає банкам та фінансовим організаціям IT-послуги в галузі інформаційно-процесингових сервісів, системної інтеграції та замовних рішень. Ключові напрямки компанії: Swift для банків і корпорацій: підключення, консалтинг та надання банкам повного комплексу рішень і сервісів Swift. MoneyGram-сервіси: консультаційні послуги та підключення до системи. Visa Direct Account & Wallet: послуги з підключення до сервісу Visa Direct […] Ді Eм CервісПослуги мерчендайзинга. Також є IT напрям, розробка програмного забезпечення. Компанія РостокПрАТ «Компанія Росток» є Компанією, яка займається науковими розробками і впровадженням нових технологій в сфері виробництва і реалізації електрообладнання. Компанія має кваліфікований персонал, науково-технічні кадри, сучасне обладнання, передові технологічні процеси і достатні виробничі площі — все необхідне для освоєння і виготовлення сучасної техніки, і створення нових видів продукції від складної побутової електротехніки для кухні до […] ДМСТ«Дніпро TV» — це сучасний муніципальний телеканал, який є надійним джерелом місцевих новин та офіційної інформації. Працює цілодобово у форматі новин, аналітики, інтерв’ю, спецпроєктів і репортажів. Канал активно висвітлює життя громади, воєнні та інші актуальні події. Контент поширюється через кабельне телебачення, інтернет-платформи та YouTube, де має близько 150 тисяч підписників та понад 42 мільйони переглядів. |