МК-Монтаж
Компанія з виробництва та монтажу металоконструкцій по місту та Україні.
SexoptSexopt — це гуртово-роздрібна компанія, що займається імпортом та гуртово-роздрібним продажем товарів sexual wellness індустрії. На сьогоднішній день Sexopt є лідером цієї сфери в Україні. Ми працюємо з найкращими виробниками товарів для інтимного здоров’я та товарів для дорослих та продаємо їх по всій країні. За більш ніж 15 років на ринку ми заслугували репутацію надійного […] SMK RetailОдна з найбільших торгово-промислових груп України. Входить в перелік головних українських рітейлерів країни з понад 600 торговельними об’єктами. Тріал-системКомпанія ТОВ «Тріал-систем» — Все для офісу, і трохи більше. ТОВ «Тріал-систем» 23 роки поспіль, постачальник товарів для офісів, а саме, канцтовари, офісний папір, хозтовари, солодощі, фрукти та багато іншого. Долинський теплично-овочевий комбінатТеплично-овочевий комбінат є компанією, що спеціалізується на вирощуванні овочів у теплицях. Місією компанії є забезпечення клієнтів свіжими, смачними та екологічно чистими овочами, вирощеними за новітніми технологіями. Компанія має успішний досвід у вирощуванні овочів та постійно розвивається, використовуючи новітні технології та інновації. Завдяки цьому, комбінат успішно поставляє свою продукцію на ринок та забезпечує високу якість своїх […] Централ Плейнс Груп УкраїнаCPG Ukraine — нещодавно створена компанія, заснована наприкінці 2019 року групою інвесторів із Шотландії та Фінляндії. Ми команда професіоналів з багаторічним досвідом: наші фахівці займаються вирощуванням картоплі більше 20 років. Метою нашої компанії є вирощування та продаж картопляної продукції вищої якості. Картопля — це другий хліб в Україні, і ми, як сільськогосподарський бізнес, маємо великий […] Конструктив ВТВМи — компанія «Конструктив» , один із ТОП-5 дистриб’юторів будівельних матеріалів у центральному регіоні. Вже 11 років допомагаємо будівельникам реалізовувати найамбітніші проєкти та робимо свій вклад у відбудову України. Що робить нас особливими? Ми стабільні, навіть у кризові часи — зберегли команду. Наша ціль — масштабування та зростання, тому постійно створюємо нові робочі місця. Використовуємо […] Макс-ЯвірТовариство з обмеженою відповідальністю «МАКС-ЯВІР» розпочало свою діяльність 2005 року в м. Тернопіль. Основним видом діяльності є розробка та друку етикетки та упаковки. Ми пропонуємо широкий спектр дизайнерських послуг, а саме: розробку макетів кліше; розробку фірмового стилю та логотипу; розробку дизайну етикеток. Та володіємо всіма необхідними виробничими потужностями, які розташовані у м. Тернопіль, що дозволяють […] Агродар-Україна ПлюсТовариство з обмеженою відповідальністю «Агродар Україна Плюс» є найбільшим виробником і представником сільськогосподарської продукції методом замкнутого циклу: від поля до крамниці. Наша продукція-заморожені овочі та фрукти. Продукція, зібрана на власних полях і заморожених за технологією IQF, що зберігає усі корисні та смакові властивості. Вип ПринтРекламно-полиграфическая компания. Собственное производство рекламно-сувенирной продукции. Оперативная полиграфия. ApilatAPILAT-український бренд весільної білизни. Компанія займається розробкою, виробництвом та продажем (роздрібної та оптової) білизни SalitaООО «САЛИТА-ТРЕЙД» является национальным производителем корпусной мебели для дома и офиса, уверенно завоёвывает позиции на рынке Украины и расширяет дилерскую сеть. Политика фирмы базируется на гибком, индивидуальном подходе к каждому клиенту в сочетании с обязательным высоким качеством нашей продукции. Well BudГрупа компаній, що займається будівництвом житлових та комерційних проектів Barin GroupУ 2022 році ми змінили бізнес модель компанії, об’єднуючи фермерів, виробників, трейдерів та перевізників заради єдиної мети підтримати та захистити агро бізнес України, тільки разом, у команді, ми подолаємо будь які перешкоди. У часи економічної турбулентності та нестабільності, товарні ринки завжди піддаються важкому тиску несправедливої спекуляції та хижої конкуренції які загрожують бізнесу у перспективі та […] УКРНГІАО «УКРНГИ» — комплексная проектная организация по разработке проектно-изыскательской документации на строительство объектов комплексного обустройства месторождений нефтегазовой отрасти Украины и других государств. |