ЗАКУПІВЛІ КОМ
ЗАКУПІВЛІ КОММи здійснюємо оптові закупівлі для вашого бізнесу від перевірених постачальників за мінімальними цінами. Володіємо унікальним багаторічним досвідом закупівель сировини і матеріалів в Україні та за її межами. YourQuery S.R.O.Компанія YourQuery — це згуртований колектив однодумців, професіоналів своєї справи, які мають великі амбіції та реальні досягнення. Основний напрямок роботи — консалтинг, веб-розробка, розробка програмного забезпечення та надання комплексних рішень у сфері IT. Паралельно ведемо різні проекти у галузі міжнародної юриспруденції та державних інвестиційних програм. Компанія YourQuery — це саме та компанія, в якій працювати […] Sky Lounge, салон красотыSky Lounge (Анжелика Погасий) заведение предлагает большой перечень услуг в сфере красоты: · женская, мужская и детская стрижка, выпрямление, лечение и наращивание волос; · окрашивание, мелирование, осветление волос; · маникюр, педикюр, наращивание ногтей, покрытие их гель лаком, дизайн; · наращивание и окраска бровей и ресниц; · разные виды массажа. Кроме этого, в салоне можно присмотреть […] Интер-Контакт-ПриорНаучно-производственное предприятие ООО «Интер-Контакт-Приор» создано в 1995 г. для разработки специальных порошковых материалов и организации производства из них деталей различного назначения. Предприятие расположено в 25 км от г. Киева (автомагистраль Киев—Одесса, пгт Калиновка Васильковский район Киевской области) на территории в 3000 кв.м., имеет производственный цех площадью около 400 кв.м., оснащенный прессовым, прокатным, металлорежущим, смесеприготовительным, термическим, […] Хелсі Фарм УкраїнаКомпанія HEALTHY PHARM UKRAINE — створена в 2015 році на базі виробничих потужностей, що існують з 1943 року. У 2017 році завод HEALTHY PHARM UKRAINE став частиною Холдингу Сімпатік Груп. Сьогодні HEALTHY PHARM UKRAINE займає лідируючі позиції у виготовленні засобів з догляду за ротовою порожниною та косметичної продукції в різних категоріях. ДальпромрыбаКомпания «Дальпромрыба» — один из ведущих игроков рынка натуральной рыбной консервации и безусловный лидер по производству консервированного тунца в России. Основанная в 2000 году, компания стала первым предприятием в стране, выпустившим отечественные брендированные консервы в стекле. NawiniaНесколько крупных логистических компаний, которые начали свою работу в конце 90-х годов прошлого столетия, объединились в логистическую семью NAWINIA. Компания ставит своей целью удивлять своих клиентов высоким качеством работы. Приоритетом NAWINIA является расширение ценности компании в перевозках грузов в странах СНГ, Европе, Америке и странах Юго-Восточной Азии. Компания активно развивается и вкладывает средства в развитие […] Индико ТрейдКомпания «Индико Трейд» является универсальным поставщиком, как в рамках ведения и сопровождения проектов систем отображения информации (AV решения) и смежных систем (системы управления, освещения и другие), а также поставки оборудования широкого спектра. Great ProНас считают одними из лучших аналитиков на digital-рынке Украины. Еще до старта проекта мы знаем его результат. Да, мы отличные математики: вы убедитесь в этом, анализируя наше коммерческое предложение. ГрандМоторс«ГрандМоторс» работает на российском рынке с 2004 года. Компания занимается автономным электроснабжением объектов с использованием электростанций и источников бесперебойного питания. Мы проектируем энергокомплексы, поставляем европейские и собираем собственные электростанции, автоматизируем и синхронизируем. Производим контейнеры «Север» и пакетируем в них генераторные установки и технологическое оборудование. AIMMАIММ — это команда профессиналов в сфере архитектурного проектирования, градостроительства, инжиниринга, железобетонных, металлических и деревянных конструкций. ПромметсплавООО «Промметсплав» это современное, динамично развивающееся предприятие основным направлением деятельности которого является металлургическая переработка отходов алюминия и производство вторичных алюминиевых сплавов. Предприятие «Промметсплав» было основано в 1998 году и за это время неуклонно растёт и расширяется производственная база, внедряются современные технологии в производство сплавов и переработки различных видов сырья, расширяется география поставок. New TonКомпанія NEW TON (Ньютон-Промсервис) — перший вітчизняний виробник аерозольних фарб, лідер українського ринку. Сучасна дослідницька лабораторія, автоматизовані лінії виробництва та сертифіковані сировина й компоненти дозволяють успішно створювати нові продукти та утримувати стабільно високу якість існуючих аерозолей. SanlarixSanlarix — компанія, яка впевнено заявляє про себе на ринку сонячної енергетики в Україні. Нашим пріорітетом є допомогти вам здолати енергозалежність. Для цього ми пропонуємо вам освітлювальні рішення у вигляді LED прожекторів на сонячних батареях, які не потрібно підключати до електромережі та оформляти жодні дозволи на їх встановлення. КамеяЮвелірна компанія «Камея» була заснована у 2003 році у самому серці України, у мальовничому місті Черкаси. Спочатку цю організацію назвати компанією було важко, адже на ній працювало лише 2 ювеліри, які робили вироби для одного магазину у Черкасах. Перший асортимент фірми налічував лише 50 моделей, але ці моделі значно відрізнялися від інших, представлених на ринку […] People&TimePeople & Time — стратегічний партнер в сфері HR консалтингу. Місія компанії: професійно сприяти розвитку бізнесу українських та зарубіжних компаній, надаючи якісні послуги в сфері рекрутменту і HR-консалтингу. Ми економимо Ваш час і створюємо професійну команду! BacarBACAR — приватна українсько-японська корпорація. Розробляє та виготовляє автомагнітоли, реалізуючи свою продукцію у всьому світі. Lodka5Наш магазин працює з 2012 року. За цей час ми стали лідером своєї галузі і не збираємося зупинятися. Магазин Lodka5.com.ua — човни, мотори та ще тисячі товарів. Ми любимо нашу роботу, адже вона приносить задоволення людям. Ми з’єднуємо наших клієнтів з риболовлею, відпочинком на природі, активними вихідними з родиною. Перша М‘ясна КомпаніяШирокий вибір м‘яса — курятина, свинина, індичка, яловичина, телятина, качка, кролик, перепілка. Доставка свіжого охолодженого м‘яса щодня. Girteka LogisticsGirteka Logistics начала свою историю в маленьком офисе в Вильнюсе в 1996 году, тогда компания владела одним грузовиком MAN. Офис располагался в скромном помещении завода SilikataS: во владении фирмы был единственный тягач с рефрижераторным полуприцепом, а штат сотрудников состоял из трех человек — генерального директора, который выполнял функции менеджера, водителя и бухгалтера. Постоянно растущая компания […] krasa / review - відгуки про косметикуШукаєш чесні відгуки про косметику? На krasa / review ти знайдеш реальні враження від жінок, які вже протестували креми для обличчя, сироватки, шампуні, туші та багато іншого. У нас відгуки про догляд за шкірою, макіяж, органічну косметику й антивікові засоби — все, що важливо для твоєї краси. Відгуки про косметику без прикрас, рейтинги та поради допоможуть тобі обрати лише найкраще. Не витрачай гроші дарма — читай, обирай, сяй! Krasa / review — твій особистий гід у світі косметики. |