Отзывы о работодателях Киев

Наша спеціалізація — професійне управління баштовими кранами і спеціальною технікою, надання повного комплексу послуг. Ми надаємо забудовникам повний комплекс робіт по забезпеченню їх будівельних проектів надійною підіймальною технікою. У нас є технічний досвід і знання для розробки і забезпечення оптимального кранового рішення для вашого проекту. Наша компанія об’єднала фахівців з досвідом роботи понад 50 років.

Компанія ТОВ «СетьLTD» — сучасний партнер найбільших телеком операторів (Vodafone, Volia, Укртелекомв сфері телекомунікаційних послуг.

«Медіостар» — клініки лазерної та естетичної косметології з інноваційним підходом у сфері краси, які знаходяться у Львові та Києві. Основні напрями роботи клінік «Медіостар» — лазерна епіляція, лазерна косметологія та дерматологія, а також естетична косметологія. Досягнення компанії — найбільший та найпотужніший парк обладнання у Європі, а також команда професіоналів, які люблять свою роботу і забезпечують […]

Компанія надає послуги з ведення бухгалтерського, податкового та кадрового обліку для малого та середнього бізнесу в Україні.
Компанія «КОЛЛЕКШн-ЛАЙН» (ТОВ «КОЛЛЕКШН-ЛАЙН») займається юридичною діяльністю, зокрема у сфері права , що підтверджується її кодом ЄДРПОУ та інформацією з реєстрів, хоча точний спектр послуг може бути ширшим і стосуватися роботи з боргами або колекторської діяльності, враховуючи її назву.
Надання фінансових послуг

Smart Security системний інтегратор та надійний технічний партнер для вашого бізнесу. Наша спеціалізація — впровадження інтегрованих інженерних рішень у будівлях комерційної нерухомості, готелях, виробництвах, медичних, оздоровчих та освітніх закладах, тощо. Системи безпеки (СКУД, СВК, СОС) Структуровані кабельні системи (СКС) Системи автоматизації та диспетчеризації (RMS, BMS) Аудіо-відео рішення, конференцзв’язок, шумоізоляція IT-інфраструктура, Data-центри, телебачення, телефонія, WiFi Розробка […]

Роздрібно-оптичний інтернет магазин автозапчастин Lia Motors Компанія LIA MOTORS більше 20 років займається продажем автозапчастин для японських, корейських та європейських автомобілів. За цей час нами накопичено величезний досвід у сфері продажу автозапчастин, укладено міцні партнерські угоди з великими національними та міжнародними постачальниками, організовано ефективну роботу для швидкого та якісного оформлення та відвантаження замовлень автозапчастин по […]

Про нас Ми — сучасний український бренд одягу, який створює стильні, якісні та трендові речі для тих, хто цінує комфорт і естетику. Наше виробництво — це поєднання інноваційних технологій, креативності та уваги до деталей. Ми самостійно контролюємо весь процес: від розробки дизайну до пошиття і просування колекцій, що дозволяє нам створювати унікальні продукти, які подобаються […]

Green Factory UA — виробник готової салатної продукції та ланч-боксів під торговою маркою «Fit&Easy», є партнерами відомих міжнародних компаній та постачаємо нашу продукцію до відомих торговельних мереж країни. Ми працюємо на ринку з 2014 року та є частиною міжнародної Green Holding Group. Наша місія — робити людей і планету здоровішими, поширюючи інформацію про переваги рослинної […]
Компанія «ART Trade» є авторизованим дилером компанії Modern Expo та спеціалізується на постачанні якісного і сучасного торгового обладнання для будь-якого формату магазину. Основна функція якого є демонстрація товарних груп. Маючи досвід роботи на українському ринку більше 10 років і більше 1000 реалізованих проектів, наші фахівці допоможуть Вам з вибором будь-якого торгового обладнання.
Ми — компанія, що робить повсякденне життя зручнішим. Займаємося роздрібною та оптовою торгівлею товарами для дому, господарства та побуту. Широкий асортимент, вигідні ціни, швидка доставка та увага до потреб клієнтів — наші головні принципи. У нас дружня атмосфера, можливості для зростання та стабільна робота для тих, хто цінує результат і комфорт у команді.

Компанія «АКБ Центр» — лідер ринку акумуляторних батарей в Україні — оптові продажі, власна мережа філій та роздрібні магазини.

Ми — рекламно-виробнича компанія «Румес» з більш ніж 20-річним досвідом роботи. Пропонуємо широкий спектр послуг з розробки та виробництва POS матеріалів, а також поліграфічної продукції.

Проектирование, монтаж и наладка силовых и слаботочных сетей в зданиях и сооружениях.

Ресторани Гусовських — це надiйна команда найкращих спеціалістів з колоритної гостинностi та філігранної майстерності приготування смачних страв. Нашi засновники створюють надзвичайнi рестораннi проекти та приділяють увагу найменшим деталям, гармонійно поєднують просте і в одночас вишукане. Ми створюємо чудовi умови працi для працівніків та надаємо перевагу найкращим, адже ми концентруємось на високій якості обслуговування.
ТОВ РС-Буд — надійний постачальник будівельних матеріалів у Києві і області

Юридическая компания «ДЕГА консалтинг» – одна из первых украинских аутсорсинговых компаний, которая предоставляет своим Клиентам абонентское юридическое обслуживание европейского уровня.

Діагностичний центр

Фармацевтична компанія Евокеар спеціалізується на розробці, виробництві, реєстрації та комерціалізації лікарських засобів, виробів медичного призначення та дієтичних добавок. Ми забезпечуємо повний спектр послуг, від створення до виведення продукту на ринок України.