Юнилаб
продажа лабораторного оборудования
Юнилабпродажа лабораторного оборудования BlizzariniBlizzarini — компания с более чем 10-летней историей, за которую мы достигли ведущих позиций на рынке женской обуви в Украине. Blizzarini — это не только компания, это узнаваемый бренд, который занимает около 12% рынка. Наша обувь известна своей элегантностью и стилем, которые сочетаются с отменным качеством. Компания имеет разветвленную структуру, с сердцем в уютном офисе […] Централ Фармінг ЮкрейнНаша компанія вирощує продовольчі та технічні культури, такі як пшениця, соняшник, соя, ячмінь та інші, на 32 000 га власних земельних угідь, розташованих у Кіровоградській, Миколаївській, Чернігівській областях України. Ми використовуємо автотракторний парк, що налічує понад 600 одиниць сучасної техніки, та впроваджуємо новітні розробки для підвищення врожайності та якості рослин. Romanna mebliЗаснована у 2010 році спеціалістами з меблевого виробництва студія «Romanna» є динамічно розвиваючимся об’єднанням, метою якого є надання повного спектру послуг з проектування, виробництва та монтажу корпусних меблів, таких як кухні, шафи — купе, гардеробні кімнати, дитячі, торгові, офісні та інші. Меблі на замовлення в Ужгороді з «Romanna» — швидко, якісно та професійно. V12 Coffee TO GOВітання від команди V12 Coffee TO GO! 🙏 Ми створюємо кав’ярні самообслуговування. V12 Coffee TO GO продумала до дрібниць заробіток наших клієнтів і турбується про кожного партнера. Наша ціль — стати найбільшою та найсмачнішою мережею кав’ярень самообслуговування, а також стати місцем для розвитку талантів наших досвідчених працівників і потенційних колег! 💚 Наш ідеальний кандидат це […] ЛБЮНаша компанія — це надійний партнер у сфері комерційного будівництва та ремонту з 2018 року. Ми успішно реалізували понад 1000 проектів, допомагаючи бізнесам створювати простори, які не тільки відповідають стандартам якості, а й підсилюють їхній імідж. У нас є досвід втілення сміливих архітектурних рішень, і ми орієнтовані на ефективну співпрацю та прозорі умови. Ми вирізняємося […] TropFishКомпанія TropFish була заснована в 2007 році в місті Харкові. З моменту заснування ми набули безцінного досвіду в розведенні, адаптації та необхідному карантині імпортованих видів риб з різних країн світу, який ми успішно застосовуємо сьогодні в роботі з нашими клієнтами. На сьогоднішній день ми є компанією № 1 за обсягом продажів, що спеціалізується на оптових поставках […] Астра КосметикAstra Cosmetic — найбільший локальний виробник декоративної косметики, заснований в Україні з 1995 року. Спецiалiзується на виробництвi власних торгових марок, косметичного пакування та контрактному виробництвi. Astra Cosmetic працює з сировиною від всесвітньо відомих фірм-виробників, сертифікована за міжнародними стандартами ISO та GMP. Три виробничі майданчики: Київ 1000м, Кропивницький 2800м, Данилівка 1736м введено в експлуатацію та 6000м […] Захід-Пром-ДіагностикаРемонт вантажних автомобілей. WOOКомпанію WOO було започатковано у 2015 році, щоб створювати дизайнерський продукт світового рівня в Україні. Ми розробляємо, виготовляємо і продаємо серійні дизанерські меблі. WOO співпрацює з талановитими дизайнерами, які створюють свої персональні міні-колекції для бренду. Спочатку більшість моделей у лінійці WOO були базовими, але у 2022 році бренд кардинально трансформувався і розширив асортимент виразними концептуальними […] Магнус Трейдінг УкраїнаГотель FlaerokТипографія Flaerok займається виготовленням поліграфічної продукції в Крменчуці та по всій Україні! Ми надаємо широкий асортимент послуг для бізнесу та роздрібних покупців. Друкуємо все! Від візитівок та флаєрів до банерів та вивісок. Виготовляємо сувенірну продукцію: чашки, полотна, блокноти, ручки з логотипом. Ми друкуємо ідеї! Фейвор Україна«SOLI» — спеціалізований маркет з продажу вин, міцного алкоголю, продуктів харчування делікатесної групи та нашої крафтової гастрономії. Ми постійно поповнюємо та збільшуємо портфель брендів, імпортуючи найкращі вина та напої для задоволення потреб наших покупців. HurmaHoReCaКомпанія виготовляє каву на ринку з 2017 року! TM «Jacu«TM «Must Have» Cиропи ТМ «MALIBU» Ми дистрибютор чаю, сопутніх товарів для HoReCa, маємо 2 представництва в м.Харків та м.Хмельницький В компанії молодий колектив, є корпоративна культура. У зв’язку з інтенсивним зростанням та охопленням нових регіонів, ми шукаємо нових перспективних колег. Компанія має чітку бізнес-модель і […] АВ4AV4 — український бренд з виробництва торгового обладнання та дизайнерської інтерєрних меблів. Виготовлення за індивідуальним замовленням. На ринку меблів з 2019 року, наші клиенти: Кафе Ресторани Магазини Супермаркети ТКС-ТрейдПідприємство входить в ГК «Синявське» одного з лідерів аграрного ринку України. 12000 га землі. 1000 голів ВРХ 9000 голів свиней 70 вантажівок. Нова копійкаКомпанія займається охоронною та клінінговою діяльністю. |