Срібні Лелеки
Готельно-ресторанний бізнес
Срібні ЛелекиГотельно-ресторанний бізнес АвтосоюзТОВ «Автосоюз» є офіційним дилером автомобільного бренду Volkswagen, який вже довгі роки займає лідируючі позиції на автомобільному ринку. Ми пропонуємо широкий вибір нових моделей Volkswagen, а також послуги післяпродажного обслуговування. Наша компанія відома своїм високим рівнем обслуговування, професіоналізмом співробітників та індивідуальним підходом до кожного клієнта. Family Gold MastersFamily Gold Masters — це ювелірна компанія зі Львова, заснована трьома рідними братами. З 2011 року ми створюємо індивідуальні ювелірні прикраси, які з часом стають справжніми сімейними реліквіями. Кожен виріб народжується з любові до ювелірної майстерності та поваги до родинних цінностей, завойовуючи серця клієнтів як в Україні, так і за її межами. Та за цей […] Hamcom GmbHКомпанія Hamcom UG здійснює продаж товарів через чисельні Інтернет-магазини у ряді європейських країн. Наша мета — завдяки Твоїй підтримці постійно вдосконалювати наше портфоліо та створювати довгострокову історію успіху. AccessFinance GroupAccessFinance Group — фінансова група, що працює на ринку з 2014 року в сфері фінансування потреб бізнесу та приватних осіб і займає провідні позиції на українському ринку корпоративних облігацій. Агроленд-ПлюсВирощування та оптовий продаж зернових культур. КонсултекТОВ «Консултек» проектна компанія, представництво канадської комапінії Consultec ltd. Ми займаємося проектування промислових об’єктів. ИнгулецКомпанія прагне забезпечити ефективну та надійну логістику, створюючи умови для стабільного розвитку ринку напоїв. Основною метою є підтримка партнерів шляхом своєчасної доставки, оптимізації логістичних процесів і надання високоякісного сервісу. Основні напрями діяльності Зберігання продукції: Використання сучасних складів з дотриманням усіх вимог температурного режиму для напоїв. Доставка: Надання повного спектру транспортних послуг, включаючи оперативну доставку продукції […] Український КапіталАТ «БАНК «УКРАЇНСЬКИЙ КАПІТАЛ» — універсальний комерційний банк зі 100% українським капіталом, що зростає та розвивається. Ми надаємо широкий спектр банківських послуг для наших клієнтів та забезпечуємо їх якісним обслуговуванням. Головний принцип роботи банку — політика розумного консерватизму і розсудливості, що не допускає невиправданих кроків у роботі з клієнтами і спрямована на забезпечення максимального захисту […] Kos CorporationКомпанія Kos Corporation займається наданням комплексних інвестиційних, девелопментських, а також міжнародних послуг. Наші фахівці використовують новітні технології, креативний підхід і гарантують результат який перевершує Ваші очікування. Основними послугами є: Управління проектами; Девелопмент; Проектування; Будівництво; Управління; Інвестиції; Юридичні послуги; Аудит проектів. ЛеартКомпанія ЛЕАРТ була створена у 2018 р. командою висококваліфікованих молодих спеціалістів із великим досвідом реалізації металопрокату. За такий короткий термін існування компанія зайняла лідируючі позиції у сфері металоторгівлі на території України. Наша команда поставила за мету бути першими на ринку, тому ми намагаємося більше за інших. Юнівест Промо ПаркUnivest Promo Park (Юнівест Промо Парк) — високотехнологічний рекламно-виробничий комплекс з 25-річним досвідом у створенні рекламної продукції для українських та міжнародних компаній. Надаємо повний спектр послуг цифрового та широкоформатного друку на різних носіях, забезпечуючи реалізацію проєктів будь-якого масштабу та складності. Задовольняємо попит наших клієнтів у широкому асортименті рекламних конструкцій для зовнішнього та інтер’єрного застосування. Ми […] Укрмедіа Груп ХолдінгХолдингова Компанія «Укрмедіа Груп Холдинг» (УМГХ) є лідером реклами понад 15 років, ми були першими у Києві, хто почав розвивати розміщення світових брендів на великих нестандартних носіях, а також інші види реклами. Компанія дає можливість постійно розвиватися своїм співробітникам, забезпечує всім необхідним у роботі та гарантує стабільну зарплату своїм співробітникам, має гарний затишний офіс у […] SPV Company LtdSPV Company Ltd. — офіційний імпортер технологій безпечного замикання та декору від провідних світових виробників: з 1994 року ми впроваджуємо інноваційні технології від світових лідерів з виробництва продукції безпеки на ринку України; завдяки багаторічному досвіду та сумлінній праці компанія визнана як лідер галузі безпеки не тільки в Україні, а й серед фахівців світу; компанія є […] Реал Маркет 24Мережа супермаркетів у Києві «Реал Маркет». У супермаркеті Реал Маркет ви знайдете великий асортимент щодня необхідних товарів, наявність паркувальної зони, зручне розташування продукції в торговому залі, швидке обслуговування, консультанти. Велика площа торгового залу супермаркету, на якій представлено понад 10 тисяч найменувань товарів — широкий вибір молочних та м’ясних продуктів, заморозка, бакалія, свіжі овочі та фрукти, […] ПодоляниТорговельно-розважальний центр «Подоляни» «Подоляни» — один із найбільших регіональних торговельно-розважальних центрів у Західній Україні, поєднує в собі найбільшу кількість брендових магазинів, послуг та розваг. ТРЦ «Подоляни» — центр сімейного відпочинку та дозвілля. Загальна площа — 50 000 кв. м. Автомобільний паркінг на 1800 машиномісць. Унікальне поєднання ексклюзивних розваг та ресторанного бізнесу В ТРЦ «Подоляни» можна не […] СиметріяСиметрія — міжнародна мережа медичних центрів. Використовує унікальну методику Біомеханотерапії, яка передбачає усунення не симптомів, а причин та механізму розвитку дисбалансу у роботі м’язів та суглобів. Автором методики є головний лікар мережі клінік «Симетрія» Валерій Павленко.Після встановлення точного діагнозу пацієнт медичного центру отримує індивідуальну програму лікування. Сьогодні ми працюємо у 4 країнах — Україна, Азербайджан, […] Август ЮейКомпанія «Август ЮЕЙ» заснована у 2000 році. За ці роки наша компанія посіла провідне місце на українському ринку дизайнерських паперів та картонів. У нашому асортименті понад 800 найменувань ексклюзивного дизайнерського паперу та картону європейських виробників для vip-упаковки, авторських робіт, високохудожньої поліграфії. Компанія займається оптовою та роздрібною торгівлею. Ми постачаємо на український поліграфічний ринок продукцію провідних […] БлизкоНаша команда постоянно находится в процессе обучения и совершенствования в винном мире. Мы можем предложить вам широкий выбор крепких напитков — водка; коньяк; виски. Пишите и звоните нам — наши специалисты всегда готовы помочь вам. Кохай себеВи мрієте про бездоганний манікюр чи прагнете створити атмосферу справжнього SPA-салону вдома? А можливо, ви власник салону краси або майстер, який хоче оснастити своє робоче місце найкращими інструментами? Інтернет-магазин «Кохай себе» допоможе реалізувати ваші бажання! Ми вже понад 25 років пропонуємо все необхідне для професійного догляду за собою та клієнтами. |